Leveranstid & info kring ens beställning är katastrofal. Snart gått ett år sen jag la en beställning och efter extremt många förfrågningar har jag fortfarande inte fått hela leveransen. Förra gången... Se mer
Beställde en universal OBDII skanner åt en polare då jag beställde en likadan förra veckan. När jag beställde min egna var det snabbt och smidigt att lägga beställningen. Leveransen gick förvånansvärt... Se mer
Två felkoder utlästa, åtgärdade och raderade dag ett. En i en Bmw 118d -09 på bromssystem och en i Vw Transporter -13 på airbag. Har oxå registrerat batteribyte i Bmw:n. Snabbt svar på vilken pro... Se mer
Om Runns Webshop
Informationen kommer från olika externa källor
Vi har ett stort sortiment av varor som hela tiden fylls på tex...
Felkodsläsare som passar många olika bilmodeller.
Vi har även ett stort sortiment av accessoarer/prylar tex
Felkodsläsare
Kepsar
Ryggsäckar
Kläder
Plånböcker
Om du inte skulle hitta den klocka eller felkodsläsare som du letar efter så hör av dig till oss så ska vi se vad vi kan göra.
Mossebogatan 26, 57361, Sommen, Sverige
- info@runns.se
- www.runns.se
Har inte besvarat negativa omdömen
Best 1.Väldigt trevlig upplevelse! Jag kommer definitivt att rekommendera Runns Webshop till mina vänner.
Best service
Leveranstid & info kring ens…
Leveranstid & info kring ens beställning är katastrofal.
Snart gått ett år sen jag la en beställning och efter extremt många förfrågningar har jag fortfarande inte fått hela leveransen. Förra gången jag frågade fick jag till svar att beställningen var på gång. Nu när jag frågade en månad senare så stod det att jag kanske inte får resten av det jag beställt.
Beställ inte här om du faktiskt vill vara säker på att få det du beställer.
Beställde en vara för 1 år sedan
Beställde en vara för 1 år sedan. Har bara fått till svars att varan kommer inom kort. Tyvärr inte kommit än. Skitdåligt företag. Inte rädda om sina kunder. Har inte blivit erbjuden att få pengarna tillbaka heller.
Supernöjd med produkten jag fick
Supernöjd med produkten jag fick! Den såg ännu bättre ut än på bilderna.
Kvaliteten var under all kritik och…
Kvaliteten var under all kritik och kundtjänsten kändes ointresserad av att hjälpa. Skulle inte köpa här igen.
Bästa webbshoppen!Runns Webshop…
Bästa webbshoppen!Runns Webshop levererar alltid på topp. Kvalitet, snabb leverans och fantastisk support – bättre kan det inte bli!
Makulerade hela min order utan medgivande, högre fraktkostnad än vad som stod på hemsidan. Dåligt bemötande från kundtjänst.
Orderbekräftelse = Avtal. Runns.se bröt ensidigt avtalet utan giltig förklaring eller dokumentation.
Den 14 juni lade jag en beställning hos Runns.se på flera prissänkta Barbie-produkter. Produkterna visades som tillgängliga i lager, och jag fick omedelbart en orderbekräftelse – vilket enligt avtalslagen (1 kap. 1–2 §§) innebär att ett bindande köpeavtal uppstått. Produkterna gick fortfarande att beställa flera timmar efter min order, jag noterade detta då jag övervägde att lägga en till order för barnens kommande presenter.
Dagen därpå noterade jag att cirka 75 % av hela Barbie-sortimentet plötsligt hade tagits bort från hemsidan – från ca 16 sidor till endast 3 sidor kvar med Barbieprodukter. Det inkluderade flera av de produkter jag beställt, varav några av de produkter tidigare som funnits tillgängliga under längre tid på deras hemsida (jag har beställt från Runns.se tidigare, dock med lång leveranstid som inte kommunicerats då heller).
Fyra dagar senare, när inget ännu hade skickats, kontaktade jag kundtjänst. Då fick jag besked om att produkterna var slut hos leverantören. Samtidigt makulerades hela min order direkt – utan att jag gavs möjlighet att vänta, välja alternativ eller ens få en dokumenterad förklaring.
Det framstår som mycket osannolikt att en så stor del av ett sortiment plötsligt tar slut utan någon form av förvarning. Runns.se har inte lämnat någon trovärdig eller underbyggd förklaring till detta.
Dessutom står det fortfarande under varje produkt att frakten har ett “maxpris 39 kr”, trots att 79 kr debiteras i kassan. Jag har påtalat detta, men det har inte rättats. Det strider enligt min bedömning mot prisinformationslagen (12 §) och kan vara vilseledande enligt marknadsföringslagen (10 §). Noterade detta som senast idag att frakten fortfarande inte ändrats!
Att ensidigt makulera ett avtal utan transparens, utan att erbjuda valmöjlighet, och utan att visa underlag för påstådd brist på varor – samtidigt som man drastiskt reducerar sortimentet inom ett specifikt tema – inger inget förtroende. Det var en mycket frustrerande kundupplevelse och ett vilseledande bemötande från deras butik och kundtjänst.
Besökte hemsidan idag
Besökte hemsidan idag, och alla förutom en av Hatsune Miku Merchendeise är borta. Blivit en spelsida. Varför???

Svar från Runns Webshop
Fattar inte vad har hänt med dem
Fattar inte vad har hänt med dem. Deras hela sida har plötsligt bara ändrats till en spel sida? Dem säljer fortfarande figurer men inte ens nära vad dem hade bara en månad sen. Det är some om det är en helt annan sida. Fattar in vad har hänt till den. Alla deras saker jag hade tänkt köpa är nu helt borta men istället finns det bara spel och saker jag var inte ens intresserad i.

Fungerade klockrent
Fungerade klockrent, beställde under mellandagarna och dök upp idag!
God service trots krångel från mig
Trots att jag bytte vara och krånglade, så fick jag god service, dom bytte min vara inte en gång, utan två gånger.
Som beskrivet och snabb leverans.
Förbetala ALDRIG härifrån
ALDRIG varit med om att förbetalningen hålls inne om man avbeställer en vara. Helt absurt och som sagt aldrig varit med om att någon annan sida hantera det så. Allt under 1000kr kanske går att köpa utan större bekymmer men köp ALDRIG något över 1000kr om jag varit er. Blir att beställa ifrån andra sidor som inte är giriga och fular med sina förbeställningsvillkor. Tack för inget 👍

Bedrägeri företag
Bedrägeri företag
De annonserar som att se har saker i lager men att se tar lång tid at leverera.
Om man avbeställer blir man debiterad i alla fall 20% för deras lager är "förhandsbeställning" inte ett riktigt lager.
Har aldrig någonsin varit med om detta app något annat företag.
De vill bara scanna ur pengar ur en med en gömd klausul i deras villkor som inte finns någon annan stans.
Bedrägeri.

Scamföretag
Beställde 21 maj och har nu 24 juni ännu inte fått min beställning. Får intrycket av att detta är ett scamföretag.

Snabbt svar för frågor
Snabbt svar för frågor! När leveransen tog längre tid än beräknat vad ingen problem avboka beställning och pengarna tillbaka på konto nästa dag!!!
Utmärkt bra ser
Funkat bra
Beställt två separata gånger med några månaders mellanrum.
Funkat klockrent båda gångerna.
Snabb leverans!
Beställde en Forscan ELM327 felkodsläsare.
Snabb leverans inom 24h!
Bra pris!
Engagemang hos Runns är stort
Engagemang hos Runns är stort, svarar relativt snabbt vid förfrågningar. Lyhörda och toppen servis...
Vi kommer att fortsätta handla på runns
Snabb leverans..