Roskildedyreklinik Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God, tryg, professionel oplevelse gennem et større kirurgisk indgreb på min hund, der skulle have lavet et nyt korsbånd, samt sørget for at den løse knæskal blev sat på plads og ikke kunne “smutte” me... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 - Meget tilfreds I Roskilde Dyreklinik mødes man med velvilje, tryghed , omsorg , tid til at lytte samt gode råd og frem for alt faglig dygtighed , viden og behandling. Tak for jer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Roskilde bedste dyrlæger . Mener den unge søde dyrlæge hedder Freja, hun er utrolig sød,- og kompetent. Sygeplejersken Mette er også altid bare super, sød, glad. Alle er altid venlige og tilgodeser... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

5 - Meget tilfreds Trygt besøg og grundig forklaring på procedure i forhold til at det er en udredning de laver på min kat. Der var både tid og ro til at fortælle muligheder for videre forløb ift. Hv... Se mer

Företagsinformation

1. Veterinär

Skrivet av företaget

Roskilde Dyreklinik Vi giver dig en individuel rådgivning og den bedste behandling. Når du kommer til os med dit kæledyr giver vi dig en individuel rådgivning med udgangspunkt i dit kæledyr. Vores dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker er her for fordi vi elsker dyr. Vie er opdaterede med den nyeste viden. Flere er internationalt uddannet.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

43 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Tilfreds

Søde, dygtige og man føler sig i de bedste hænder

11 mars 2026

Hej Maria
Tusind tak for de søde ord. Det er så vigtig for os, at I føler jer trygge, så det er dejligt at høre.

Hyggeligt og professionelt personale

Hyggelig modtagelse af både vores hund og os.
Fin professionel orientering om hvor vores hund er i sit hundeliv😊

20 februari 2026

Hej Lone
Tusind tak for din anbefaling. Det varmer i hele teamet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og empatisk og dygtig…

God service og empatisk og dygtig dyrlæge behandlede min hund. Jeg og hunden var i trygge hænder.

19 februari 2026

Hej Sussi
Tusind tak for dine søde ord og din tillid, det betyder rigtig meget for os i teamet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg føler mig altid hørt

Jeg føler mig altid hørt, og min kat bliver set, og taget hensyn til.. i viser omsorg ,hvilket er vigtigt...jeg føler jeres faglighed er høj .hvilket, giver tryghed.

10 februari 2026

Hej Rikke
Tusind tak for de søde ord. Det er lige præcis en anmeldelse som din, der minder os om hvorfor vi elsker vores arbejde. Tusind tak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professionel behandling af kompliceret skade

Professionel behandling af særdeles dygtig dyrlæge. Personalet er alle søde og imødekommende. Der er tid til at drage omsorg for både hunden og ejeren. Det er en fornøjelse at være kunde hos Roskilde Dyreklinik.

20 januari 2026

Hej Helle
Åh, de søde ord varmer alle vores hjerter. Tusind tak for dem.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Faglighed i højsæde

Kort ventetid på behandling. Faglig kompetent personale der formår at skabe tryg stemning for hund og ejer

5 januari 2026

Hej Marianne
Tusind tak for jeres søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at I føler jer trygge i vores hænder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altid god og professionel behandling

Et rart sted at komme. De giver sig god tid. Tror dog ikke min kat er enig i anmeldelsen....

15 januari 2026

Hej Anne-Mette
Jeg tror, at vi skal være glade for, at Pascha ikke har sit eget log in til computeren :-) Men vi er ihvertfald glade for at vi har fået lov til at hjælpe hende. Tusind tak for de søde ord og jeres tillid, det varmer.

Roskilde bedste dyrlæger

Alle er altid venlige og tilgodeser meget hurtigt dyrets behov. Vi elsker at komme der. Rita begynder allerede 20 meter før vi når huset at trække mig afsted, hun elsker at komme der

30 december 2025

Hej Mette
Tusind tak for de søde ord. Rita er verdens bedste reklame for os, og man kan se skuffelsen i hendes øjne, når i skal til at gå hjemad igen. Vi elsker når I kommer på besøg, og skal nok få fyldt godt op med godbidder inden I kommer igen, det lover vi.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De var så søde lige fra kontoret og til…

De var så søde lige fra kontoret og til Dyrlægen
har aldrig været så tryk ved et behandlingssted.
Min søns hund brækkede benet for 2 dage siden og allerede i dag 2 dage før jul kom han til, Jeg er evigt taknemlig.

22 december 2025

Hej Michael
Tusind tak for at dele jeres oplevelse, det varmer. Vi ved hvor meget det betyder, at I alle føler jer trygge og vi gør os altid umage. Derfor glæder det os at høre, at I havde en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe jer så hurtigt.

Høj faglighed

Høj faglighed, forståelse, venlighed og indlevelsesevne.

19 december 2025

Hej Kjeld
Mange tak for de søde ord, det betyder meget for os alle i teamet.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk dyrlæge og øvrige personale

Fantastisk dyrlæge og øvrige personale. Fin operation af min hund, og god og udførlig forklaring både før og efter. Dejligt sted med god atmosfære, og jeg vil helt sikkert komme igen, hvis der bliver brug for det.

2 december 2025

Hej Helle
Tusind tak for de søde ord, de varmer. Vi elsker at kunne gøre en forskel, og give den bedst mulige behandling til alle der besøger os. Derfor betyder din anbefaling rigtig meget for os, tusind tak for den.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rottweiler er bedste til sind :-)

Det er den bedste behandling vi nogensinde har fået, vi har en rottweiler, denne dyrlæge er fuldstændig cool da han skulle give hende noget beroligende så vi kunne få hende røntgen undersøgt. Jeg vil anbefale jer til alle jeg kender. Tak og atter tak..

2 december 2025

Hej med jer
Tusind tak for de søde ord, de varmer i hele teamet.
Det betyder rigtig meget for os, at vi kunne give Zoey og jer tryghed og en god oplevelse. Det lykkedes i fællesskab, og vi er så glade for jeres anbefaling.

Professionelle og imødekommende.

Professionelle og imødekommende.

1 december 2025

Hej Jørgen
Tusind tak for de fine ord, de betyder meget for os.

Imødekommende

Mødes med stor venlig
Udfører undersøgelser med høj profimanalisme

6 november 2025

Hej Lene
Tusind tak for de søde ord, det betyder meget for os.

God oplevelse

God oplevelse. Søde professionelle og imødekommende personale.

30 oktober 2025

Hej Pernille
Tusind tak for de søde ord, de varmer hele teamet.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dejlig tryg og hurtig behandling

Dejlig tryg og hurtig behandling

22 september 2025

Hej Pia
Tak for de søde ord, det betyder meget for os. Vi ved hvor meget tryghed betyder, og derfor er det dejligt at høre at det mærkes.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.