Geduld deze Mevrouw was hartelijk ,meelevend deed haar uiterste best om mij te helpen . Bleef vriendelijk terwijl ik zo twijfelde . Ook bij het afbellen en opnieuw uitzoeken . Gelukkig uiteindelijk e... Se mer

Det här tycker kunderna
We kwamen de winkel binnen met vage plannen over de slaapkamervloer, goede voorlichting en het helder afwegen van voors en tegens van verschillende opties zorgden dat we naar huis reden om te meten en... Se mer
Företaget har svarat
Bij binnenkomst in filiaal Amersfoort kwam er direct een medewerkster op mij af en vroeg of zij mij kon helpen. Ik gaf aan dat ik op zoek was naar een pvc of laminaat vloer voor mijn nieuwbouwwoning v... Se mer
Mandy van Roobol in Gouda heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuzes. Ze gaf deskundig en eerlijk advies over zowel de hordeur als de pvc vloer, en dacht echt met mij mee. Dankzi... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
- Heminredningsaffär
- Gardinaffär
- Golvförsäljare
- Mattförsäljare
- Fönsterbehandling
- Leverantör av trä och laminatgolv
Skrivet av företaget
Als specialist in vloeren en raambekleding onderscheid Roobol zich in het leveren van maatwerk, want elke klant is anders en elke woonwens is uniek. Bij Roobol ontmoet je enthousiaste adviseurs die je het beste advies geven en vakkundige monteurs die je vloer plaatsen en raamdecoratie voor je ophangen. Onze missie? Jou super blij maken met het mooiste interieur. Hoewel we oog hebben voor elk detail, kan er in het leveren van maatwerk ook wel eens iets niet goed gaan. Natuurlijk proberen we dat altijd te voorkomen, maar als het dan toch mis gaat, lossen we het graag voor je op. Dit doen we met een enthousiast serviceteam. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en kun je bereiken via 0180-644644.
Kontaktuppgifter
Donk 3, 2991LE, Barendrecht, Nederländerna
- 0180-644644
- info@roobol.com
- www.roobol.com

Plan gratis je Advies aan Huis afspraak!
Har besvarat 82 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het personeel in de winkel is vriendelijk en behulpzaam
Het personeel in de winkel is vriendelijk en behulpzaam.
Alleen zou de levertijd van mijn bestelde mat 1 á 1.5 week zijn.
Ik heb na 2 weken gebeld en toen werd gezegd dat de mat afgehaald kon worden in Barendrecht.
Echter, het bleek dat de mat niet besteld was.
Dus ik stond voor niets op CM. Dat is dan wel jammer dat ik een extra rit moet maken om alsnog de mat op te halen.

onduidelijke communicatie
In de winkel werd aangegeven dat het leggen van de vinylvloer gratis zou zijn. Later bleek pas dat dit alleen de eigen collectie betrof. Dat was een grote tegenvaller.

Mederwerper was correct
Mederwerper was correct, informeerde en dacht mee en liet keuzes vrij

Ruime selectie aan tapijten
Ruime selectie aan tapijten. Er is altijd wel iets wat bij je past. We werden vriendelijk geholpen, en kregen de tijd om rustig rond te kijken. Het personeel had veel geduld, en hielp goed met tapijt, ondertapijt, strips, etc.
Binnen een half uur hadden we een offerte, en legafspraak! Goede ervaring.

Svar från Roobol
een mooie winkel om spullen te kopen
een mooie winkel om spullen te kopen, maar nu er een elektrisch gordijn niet meer werkt, wordt het lastig.
ik ben nu 6 weken bezig, 4 telefoontjes, 6 e-mails, en nog steeds geen service monteur. terwijl er hier toch voor duizenden euro's aan de muur hangt van hun.
Spijtig

Top winkel.
Prettig om daar te zijn, al de wensen die je hebt, worden beantwoord, en je gaat met een goed gevoel naar huis.
Geen spijt van deze mooie zaak, om hier je inkopen te doen.

Svar från Roobol
Fijne ontvangst en prima advies
Fijne ontvangst en prima advies. Er werd door Jolanda echt meegedacht.

Svar från Roobol
Nieuwe vloer hal en keuken
Bij roobol binnengelopen omdat wij in onze hal en keuken pvc wilde laten leggen.
Uitstekend geholpen door de verkoper Christiaans.
Heeft ons het verschil tussen laminaat en pvc uitgelegd en binnen een maand wordt alles opgemeten en gelegd.

Svar från Roobol
Wij zijn zeer vakkundig geholpen.
Wij zijn heel vakkundig door Joyce Verleysen en in alle rust geholpen met zeer nuttig advies.

Ideaal
Ideaal. Op een voor ons fijn moment kwam Ellen met een bus vol stalen en stofjes, hele fijne energie en een duidelijk advies.
Communicatie vooraf ook goed. Op deze manier hoef je je huis niet uit en krijg je een advies op maat. Aanrader!

Svar från Roobol
Prima geholpen in Lisse meneer heeft…
Prima geholpen in Lisse meneer heeft uitgebreid de tijd genomen en goede uitleg gegeven.

Aankoop karpet
Goed advies gehad,we hebben een karpet gekocht en bevalt prima,alleen laten de draden los aan de zijkanten van het karpet dus even in de gaten houden hoe dat wordt in de komende dagen.

Deskundigheid??? Waar was die
Wat is dit voor een zaak?
Ik ging naar binnen voor een indicatie voor schutters.
Nou de verkoper wist niets! Het verschil tussen hout of kunstof,hij had geen idee! Overal moest hij voor gaan bellen naar iemand die er wat van wist.na mijn vraag of diegene wel eens aanwezig was in deze zaak zei hij nee.dus waarom zou je daar zulke dure schutters kopen ,hij wist werkelijk niets,en de dame die daar liep ook niet.dus mensen je hoeft daar niet naar toe voor deskundigheid,wat ik in de recensies lees,ik heb ze niet ontmoet.

Svar från Roobol
Personeel wat niet voorzichtig is, ellende
Personeel wat niet voorzichtig is, werk niet vakkundig doet en een bedrijf die probeert zo min mogelijk vergoeding te geven voor de daadwerkelijke schade. Uiteindelijke rechtsbijstand moeten inschakelen.
Roobol klantenservice en stofeerders
In de winkel van Roobol in Roosendaal ben ik prima geholpen; over het winkelpersoneel heb ik dan ook geen enkele klacht. Mijn onvrede richt zich uitsluitend op de stoffeerders en de manier waarop de klantenservice met mijn klacht is omgegaan.
De stoffeerders zijn bij mij langs geweest om laminaat te leggen in de gehele woning. Na afronding van de werkzaamheden constateerde ik door het hele huis zwarte vlekken op de muren, evenals beschadigingen aan het stucwerk. Dit terwijl ik vooraf al duizenden euro’s heb betaald voor strak stucwerk en schilderwerk.
Daarnaast heb ik ook duizenden euro’s aan Roobol betaald, juist in de verwachting van goede service, vakmanschap en kwaliteit. Het is dan ook bijzonder frustrerend dat mijn woning door slordig werken van de stoffeerders is beschadigd.
Wat mij vooral teleurstelt, is de manier waarop Roobol hiermee is omgegaan. Ik vraag mij oprecht af of medewerkers van Roobol dit zouden accepteren als dit in hun eigen woning was gebeurd. In plaats van het probleem serieus te nemen, kreeg ik per e-mail het volgende antwoord:
“Op 30-01 hebben onze collega’s van de serviceafdeling een vergoeding van €75,- aan u aangeboden. Tijdens de werkzaamheden kan het wel eens gebeuren dat de stoffeerders ergens tegenaan komen. De zwarte strepen die op de foto’s te zien zijn, kunt u verwijderen met een vochtige wonderspons.”
Dit vind ik een onverantwoordelijke reactie. Wie gaat mijn volledige woning schoonmaken? En wie gaat het beschadigde stuc- en schilderwerk herstellen? Een bedrag van €75,- voelt in deze situatie als een aalmoes en staat in geen verhouding tot de schade en de kosten die ik al heb moeten maken.
Daarnaast moeten de stoffeerders nog voor de derde keer langskomen, onder andere omdat er eerder een product ontbrak en er fouten zijn gemaakt bij het inmeten. Dit vergroot mijn frustratie en het gevoel dat er onzorgvuldig met mijn woning en mijn situatie wordt omgegaan.
Ik heb Roobol netjes gevraagd om langs te komen om de schade zelf te bekijken, maar die moeite wordt helaas niet genomen. Dat vind ik zeer teleurstellend en niet passend bij een bedrijf dat pretendeert kwaliteit en service te leveren.
Ontzettend vriendelijk
Ontzettend vriendelijk, meedenkend en begripvol. Nam de tijd en gaf ons het gevoel er echt voor ons te zijn. Durfde ook zijn mening te geven/ advies te geven niet puur gericht op verkoop maar ook op wat hij dacht dat het beste voor ons was. Kwam met alternatieven op een hele laagdrempelige manier.

Svar från Roobol
Zeer goed advies aan huis.
Zeer goed advies van de persoon die bij ons aan huis is geweest. Bracht ook zelf nog ideeën in. Direct duidelijk wat de kosten gaan ziijn.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.