Røde Kors Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er simpelthen så træt af at blive ringet op af Røde Kors konstant. Jeg har ikke bedt om at blive kontaktet igen og igen, og alligevel bliver de ved med at ringe. Det er ekstremt irriterend... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Besøg/støt eller køb ALDRIG noget i Røde Kors Genbrug i Virum. I risikerer ubegrundet at blive mistænkt for tyveri. Det har jeg selv oplevet, og det var meget ubehageligt, og der var selvfølgelig ikk... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

'Tal sammen' Slet ikke check på teknikken! Modsat virkning end støtte, frustration! Halvt bobleberg koncept og indviklet teknik hvorfor mon? Sponsor støtte superlativ reklameret uden effekt???? F... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

En af Danmarks dyreste genbrugsbutikker, som ikke er for folk med få penge - desværre når de alle vegne. Når man tænker på de får tøjet gratis og ikke tilbyder reklamation og garanti, er priserne i ma... Se mer

Företagsinformation

1. Konstruktion och produktion

Informationen kommer från olika externa källor

Røde Kors er verdens største humanitære organisation. Over hele verden arbejder tusinder af Røde Kors frivillige og medarbejdere for at skabe håb og forandring.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

48 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Racisme

dag, den 20. november 2025, var jeg ude for at købe noget i Røde Kors-butikken. Desværre er det ikke første gang, jeg er blevet udsat for racediskrimination af en af ​​de ældre ansatte. I dag fandt denne racistiske behandling sted omkring klokken 11:00. Selvom jeg medbringer en masse brugt tøj til butikken, som jeg sandsynligvis ikke har brug for, oplever jeg ofte racistisk behandling. Nogle gange, selv når jeg er i mit arbejdstøj (jeg arbejder som sikkerhedsvagt), har jeg været vidne til, at udlændinge bliver falsk anklaget for tyveri. Engang bad en af ​​de kvindelige ansatte en kvinde med tilsløring om at åbne hendes lille taske og hævdede, at den var stjålet. Desværre var denne kvinde læge, og hun tømte sin taske helt, men der blev ikke fundet noget. Den tilslørede læge blev bedt om at forlade butikken, men hun nægtede, fordi hun ikke havde gjort noget forkert. Derefter begyndte butiksmedarbejderne at se på og chikanere den tilslørede læge og pegede på hende, som om hun var en mistænkt. Du kan gennemgå sikkerhedskameraoptagelserne fra denne butik i dag for at se medarbejdernes racisme, inklusive lederen, som ikke viste nogen samarbejdsvilje. Den butik i kongevej 165 virum

20 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er målløs.....og virkelig trist

Jeg er målløs.....og virkelig trist. Jeg elsker at gå i genbrugsbutikker og har virkelig købt meget i årenes løb og har doneret lige så meget.....næsten. Men et besøg hos Røde Kors i Årup i dag har gjort mig så trist. Tingene er VANVITTIG dyre. Jeg kiggede bl.a på en lyslygte fra Kingo keramik. Keramik fra 60-70erne. En ganske almindelig keramik ting. 495 kr 😱😱😱😱😱 genbrugsbutikkerne bugner af varer, og det er jo fordi de ikke kan sælge tingene. Jeg vil lige tilføje at det intet har med de frivillige i butikken at gøre. De er så søde ♥️

13 november 2025

Svindel

Jeg donerede til dem med Mobilepay da der var landsindsamling. De har så valgt at tilmelde mig deres sms service uden samtykke.
Da de skriver igen, afmelder jeg og får kvittering for afmeldt.
4 dage senere sender de et link igen, og da jeg vil afmelde igen, tager de så 50 kr ekstra.
Føj for en svindlerorganisation

23 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I har lige ringet på eller rettere i…

I har lige ringet på eller rettere i holdte knappen inde i et familieområde ,hvor i vækker små børn ! Skræmmende kæledyr! Gir gamle hjerte tilfælde og gravide veer !!!! Hvad helved bilder i jer egentlig ind?! Det er så respektløst i kan ringe på 1 gang og kort som et almindeligt menneske men nej i kommer og holder knappen inde i 10 sekunder ?! I kan se i gården hvilke typer der bor der der er barnevogne og legetøj i gården ! Det er da fuldkommen sindsygt ,og sker dette igen kan i hente jeres frivillige i en skraldecontainer ,få dem mentalt tjekket før i gir dem et frivillige arbejde, kan godt forstå folk hader rødekors når det er sådan i prøver at drive virksomhed føj for faen ,skal nu berolige min baby,min kat og håbe på mine plukveer ikke sender mig på hospitalet. Hold jer fra nordvest bispebjerg området dette er primært ældre og familier der bor der vi er to målgrupper af borgere der får for lidt økonomisk så i får selvfølgelig ikke en eneste krone!

5 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget rummelig organisation og fantastisk arbejde for at gøre verden til et bedre sted.

Jeg er rystet over at læse om de emner folk klager over 😳
Vidste jeg ikke bedre skulle man tro det var Rød Trolde Stue i en Børnehave!
Al Donation går til hvad en organisation står for, man kan ikke stemple sine penge, bare logistikken til det ville kræve flere ressourcer hvilket er lig med flere penge.

Læse de som køber genbrug regner med at gøre et kup og få det billigere og vælger så at klage her er ubegribeligt.
Det er ikke omtanke eller venlighed der styrer disse Donationer ser det ud til desværre, at læse kommentarer kommer ordet grådighed op!!!

Jeg stod selv i en situation hvor jeg havde brug for hjælp til haven pga af sygdom, en venlig nabo fortalte mig jeg kunne kontakte Røde Kors og 5 dage senere dukker en person op og hjælper HELT GRATIS med det tunge arbejde.
Kunne jeg give 10 stjerner 🌟 ville jeg have gjort dette.

30 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Røde Kors donationer og vildledende information

Jeg landede inde på Røde Kors (RK) hjemmeside der klart sagde, at hungersnød var bekræftet i Gaza og havde nået hjerteskærende højder. Neden under var der mulighed ofr at støtte fast eller støtte med engangsbeløb. Som studerende valgte jeg engangsbeløb med 450 kr. Siden giver indtryk af, at det specifikt er Gazas børn man hjælper med sin donation. På intet tidspunkt giver RK udtryk for at donationen indgår i en almen pulje og at man derfor risikerer at hjælpe et formål, som ikke er indforstået med eller at ens penge slet ikke går til det formål man donerer til. Da jeg læste videre på andre sider af sitet begyndte jeg at få mine tvivl og ringede til Røde Kors. Den medarbejder jeg fik i telefonen var noget af det værste jeg længe har oplevet. På mit klare spørgsmål sagde hun, at min donation var indgået i en almen pulje. Jeg gjorde hende opmærksom på, at det var uærligt og imod markedsføringsloven at vildlede folk på den måde. Det var hun bedøvende ligeglad med, men begyndte at argumentere for rigtigheden i at gøre sådan. Jeg gjorde opmærksom på, at selv RK ikke har hjemmel til at bryde loven. Hun fortsatte med at argumentere for, at det var ok og jeg mistede besindelsen. Jeg krævede mine penge tilbage. Hun påstod, at hun havde sendt pengene retur. Det håber jeg for hendes skyld, for ellers får det alvorlige konsekvenser. Markedsføringsloven gælder for private virksomheder såvel som NGO'er. Hvor skuffende, at netop Røde Kors er totalt blottet for god moral og etik hvad angår donationer og indsamling til krigsramte sultende børn. Jeg havde ellers gerne doneret til Gazas børn. Det er nok på tide, at Ekstrabladet laver en dybdegående undersøgelse af Røde Kors indsamlingsmetoder og den vildledning de udsætter godtroende borgere for.

4 september 2025

Røde kors og nej tak.

Røde kors og nej tak.

Nu har vi danskere smidt mange milliarder i sultetilstande i Afrika siden 1979-1980 og i stedet for at plante det korn vi sender og avle på de dyr vi sender der ned, som ville ved korrekt avl og dyrkning, ville kunne brødføde dem, så vælger de at spise det med det samme og ikke nok med det, så har hver familie et hav af børn, selvom de ikke kan brødføde dem.
Her vælger jeg at rette et spørgsmål til røde kors, hvad fan..n laver i der nede, for det i har gjort har åbenbart ikke virket overhoved og en hver normal tænkende person, ville stoppe op og finde en anden løsning.
Men jer hos røde kors, forsætter ud af samme vej, uden at tænke jer om og overveje hvad der ville ske, hvis danskerne ikke smed flere penge i det bundløse hul, som i hos røde kors forsøger at sælge som en ny katastrofe.

Derfor vil jeg tilbyde jer en løsning der er mere holdbar og som er mere fremtidssikret end det i har foretaget jer indtil nu.

Jeg vil tilbyde jer 10’000 geværkugler, en permanent løsning, lidt hård ja, men den løser problemet på en bedre måde end at pine de stakkels mennesker og deres børn og nej jeg er ikke racist, men jeg har den holdning at man skal ikke pine andre, hvis der er en hurtigere løsning og jeg havde ikke været i tvivl, hvis jeg selv stod i samme situation og skulle se mine børn sulte, så hellere en hurtig løsning her og nu.

Men det skulle vel ikke være fordi, at i selv tjener penge på andre nød og lidelser, hvilket jeg tror.

Da jeg har læst flere rapporter der omhandler røde kors og hvad i levere, det er under 5% af de indsamlet penge der når frem, hvis de overhoved når frem til ofrene som pengene var tiltænkt.

Så vær lige venlig at stoppe jeres flæberi og falske godhed, når i kun har griske intentioner.

12 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skuffet og vildledt. Tænk jer om inden I yder tilskud.

Betalte kr. 350 for år et barn kunne komme en dag på sommerlejr -TROEDE jeg. Teksten gav udtryk for det men kvitteringen gav mig tvivl. Så skrev til Røde Kors, der bekræftede at pengene gik til alt arbejde, selvom reklamen sagde direkte at de kr. gik til et udsat barn kunne komme på sommerlejr. Jeg er skuffet over den vildledning.

4 juli 2025

Røde kors byggegenbrug, = skrotbutik

Jeg købte et Velfac vindue, det var pæn i træet, men da jeg kom hjem, fandt jeg ud af at lukketøjet er total slidt op, jeg ville returnere vinduet igen, men nej, - på trods af at vinduet burde være afleveret på lossepladsen, svaret var - bare ærgerligt for dig, du kikkede ikke ordentligt efter inden du kørte, - så pas på, de sælger også ubrugelige varer i den butik.
Venlig hilsen Erik

4 juli 2025

Imerco-wannabe?

Gik en runde for at se om de var noget spændende
En hel del ting var dyrere end fra nyt!
En del ting skulle slet ikke have været på hylder men i affaldscontainere-
Samlet indtryk
Skrammel butik
Hobro!

Hvorfor ikke lige gøre det sidste og få en indbydende butik

5 juli 2025

Gribbe og utaknemlige

Har ingen gang lyst til at give en stjerne. Min veninde og jeg kommer med mange ting fra hendes lejlighed. Først spørg vi om vi må låne deres vogn, da vi har meget. NEJ under ingen omstændigheder.. okay fair nok.
Vi når dårlig ind med første læs, før der strømmer 3-4 medarbejder hen og roder i tingene, og spørg efter noget tilbehør, hvortil jeg svare kommer om lidt vi har meget.
Vi forklare noget trænger til en rengøring. Og først svare de okay. Hvorefter der kommer en mand og siger nej til to ting. Ærligt, man har ikke lyst til at komme der en anden gang med noget. Og nu er det ikke først gang min veninde har den oplevelse med dem.
Røde kors i Taastrup

17 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er ærgeligt man ikke kan anmelde…

Det er ærgeligt man ikke kan anmelde minus stjerner angående Røde kors.
Sjældent har jeg mødt en så ubehøvlet telefon "sælger". TLF 63252498. Forstyrrer mig, på mit arbejde. Jeg har borgere der venter på mig.. Nærmest råber af mig, så min kollegaer vender sig om, de kan ligeså tydeligt hører den ubehøvlede "sælger". Hun bliver ved med at tale og tale selvom jeg har sagt at jeg ikke har tid. "sælgeren"/ tiggeren bliver ved. hun tolker det åbenbart som om jeg siger ja, til at hun må anmode om penge via mobilpay. Og NEJ det må/skal hun ikke.
I dag bliver jeg ringet op igen, også i arbejdstiden, som jeg forklarer. TLF 60242480. Som siger at jeg havde lovet at give 75 kr, hver mdr. Men at de først trækker pengene 1/8. Fortæller at det ingen interesse har, jeg har andre ting jeg donere til, som jeg har valgt at gøre. Så du vil ikke rede 6 børn, vil du virkelig være skyld i det. Fortæller tiggeren en gang til at det ikke har nogen interesse. Hun bliver så ubehøvlet at jeg lægger røret på.....

20 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sikke nogle vilde priser på brugte ting

Sikke nogle vilde priser på brugte ting, som de alligvel har fået gratis😒
Kan slet ikke betale sig mere at købe brugt, kan ligeså godt tage ud og købe et nyt endda billigere

Rødkors Odense outlet er ikke til at handle i længere.

10 juni 2025

Helt ærligt

Helt ærligt, man skal ikke donere penge til rød kors digital, da de misbruger ens oplysninger.
Donere penge til dem gennem mobilpay, så få man en masse spam mail og smser fra dem, selv om jeg ikke har givet lov til det!
Skal betale for at afmelde SMS beskeder jeg ikke har bedt om.
Det er sidste gang jeg støtter dem!
Nej har ikke bedt om at få skatte fradrag, på det jeg har sendt ind.

8 juni 2025

Svindel

Køber antik skål og pga belysning ses skår i skål ikke ...da jeg reklamere bliver der arrogant sagt at det er gammelt og at der godt må være skår i ...hmm

21 maj 2025

Alt for dyrt i Rødekors Aabenraa

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjordt det.
Jeg var på Rødekors i Aabenraa i sidste uge, og syntes at de er for dyre med deres ting. Folk/familier med ikke så mange penge kan ikke købe noget derinde. Det er ikke vores skyld at Rødekors har en så dyr husleje og løn omkostninger til personale. Rødekors skulle skamme sig og tage næsten nypris for brugte ting som de i ovenkøbet får gratis.

5 maj 2025

Utroligt aggressiv telefonsælger

Utroligt aggressiv telefonsælger, der brugte mine tidligere bidrag til at lokke mig til at give mere. Med klassiske salgsteknikker der er et fup-elselskab værdigt. Da jeg bad om ikke at blive ringet op igen hvis Røde Kors fortsat ville have min støtte, fik jeg at vide at jeg "sandelig ikke skulle true hende". Der bliver ikke mere støtte fra min side. Magen til svinsk og utaknemmelig opførsel..

9 april 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.