Røde Kors Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg er simpelthen så træt af at blive ringet op af Røde Kors konstant. Jeg har ikke bedt om at blive kontaktet igen og igen, og alligevel bliver de ved med at ringe. Det er ekstremt irriterend... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Besøg/støt eller køb ALDRIG noget i Røde Kors Genbrug i Virum. I risikerer ubegrundet at blive mistænkt for tyveri. Det har jeg selv oplevet, og det var meget ubehageligt, og der var selvfølgelig ikk... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

'Tal sammen' Slet ikke check på teknikken! Modsat virkning end støtte, frustration! Halvt bobleberg koncept og indviklet teknik hvorfor mon? Sponsor støtte superlativ reklameret uden effekt???? F... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

En af Danmarks dyreste genbrugsbutikker, som ikke er for folk med få penge - desværre når de alle vegne. Når man tænker på de får tøjet gratis og ikke tilbyder reklamation og garanti, er priserne i ma... Se mer

Företagsinformation

1. Konstruktion och produktion

Informationen kommer från olika externa källor

Røde Kors er verdens største humanitære organisation. Over hele verden arbejder tusinder af Røde Kors frivillige og medarbejdere for at skabe håb og forandring.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

48 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi vil ikke være skraldemænd for folk !

Nedenstående e-mail sendte jeg til Røde Kors 23.juli 2018.
(At den først kommer frem nu skyldes at min internet-leverandør ikke har leveret internet til mig i 2.5 dage).

Her er mailen sendt til Røde Kors Hovedkontor.

Vil gerne delagtiggøre Jer i min oplevelse d.d. hos Røde Kors på Tvedvej i Kolding:

Jeg henvendte mig til en sød og hjælpsom dame "ved kassen" og spurgte hvordan det foregår når man via sit testamente
beder Røde Kors komme og hente hvad man efterlader sig.
"Rydning af dødsbo", forklarede jeg.

Så skulle jeg tale med ham der har med det at gøre. Han ER her idag. ( ! )
Det viste sig så at være en herre i en rød trøje.

Jeg spurgte - hel konkret: "hvorledes foregår det når Røde Kors skal rydde et dødsbo og advokaten beder Røde Kors at komme ? "

Svaret var - kort og godt: " Vi kommer og tager det vi mener kan bruges"..... !
Hvortil jeg spurgte "Hvad så med det I mener ikke kan bruges ?"
"Det lader vi stå", var svaret.

Nå ? Hos andre kan man lave aftale om at lejligheden skal ryddes totalt. Man henter det man mener kan bruges og resten bliver kørt til genbrugs-pladsen.
"Sådan er det ikke her - vil ikke være skraldemænd for folk", var svaret.
Så nu spørger jeg:
Er det acceptabelt hos Røde Kors ?
Jeg har udtrykt mig lidt udførligt for at forhindre misforståelser.
Imødeser Jeres kommentar.
Med venlig hilsen
Tommy Frost-Hansen
---
Og her er svaret fra Røde Kors:

Kære Tommy Frost-Hansen
Tak for din henvendelse og dine overvejelser i forbindelse med testamente.
Jeg forstår din bekymring på baggrund af det svar, du modtog i butikken i Kolding.
Jeg kan kort fortælle om den procedure, vi har i forbindelse med modtagelse af testamenterede dødsboer.
Når vi modtager henvendelse fra en bobestyrer om, at afdøde har testamenteret et bo til Røde Kors, så sender vi henvendelsen videre til den nærmeste af vores butikker, som kan modtage dødsboet i overensstemmelse med testamentets bestemmelser.
Står der i testamentet, at alt skal ryddes, vil dødsboet derfor gå til den nærmeste butik, som accepterer at rydde alt. Vil en butik kun tage de mest salgbare effekter fra dødsboet, vil det altså ikke være den butik, som får effekter derfra. Visse af vores butikker har ikke kapacitet til at rydde dødsboer for alt, og de modtager derfor ikke den slags testamenterede dødsboer. Mens andre har kapacitet til det.
Vi bestræber os, i samarbejde med vores egen advokat og afdødes bobestyrer, naturligvis på at overholde ønskerne i testamenterne, når Røde Kors er betænkt deri.
Jeg håber dette giver en forklaring på det svar, du modtog.
Med venlig hilsen

31 juli 2018

Ulovlig vare

Vi har netop været inde i jeres røde kors butik i Støvring syd for Aalborg. Her fandt vi en kopitaske. Vi gør så ekspedienten opmærksom på at det ikke er lovligt at sælge den. Svaret var at det havde de tidligere fået at vide. Men de vil ikke gøre noget ved det. Og det ville kommunen jo ikke sige noget til. Vi fortæller så at det er noget told og skat tager meget alvorligt. Ekspedienten er i den grad lige glad.
Det kan da ikke være i orden at I skal sælge ulovlige varer, eller har vi misforstået noget?

16 maj 2018

TOPMÅLT SVINERI, KUN OVERGÅET AF EGEN GIGA DUMHED

OPDATERING 10/11 2018

FOUNDRAISINGCHEF ER SÅ DUM OG BLIND, SÅ DET KUN ER GRUNDLINJEN DER AFGØR STILLINGTAGEN, IKKE EN TANKE ELLER UNDSKYLDNING TIL DEM DE GENERER - PØBEL!!!

Det Danske sprog indeholder desværre IKKE udtryk, der dækker denne gang stinkende magtarogance og gigantiske dumhed.
Indsamlerchefen vil først gøre kampagnen op "når han har alle talene". Implicit, de har altså ikke gjort noget forkert, efter hans mening, i valget af "fravalgsmetode".
DETTE ETISKE SPØRGSMÅL VIL HAN LADE KOMME AN PÅ "TALENE"!

Hvor syg i hovedet kan man dog være. Så når man udviser pøbel adfærd, så er man PØBEL.
Ikke en krone er der givet til indsamlingspøblen og gid alle vil gøre det samme. Jeg har fundet andre aktører, som ikke er helt så uværdige som rødekors og det er ikke svært.
Bare tænk sig, at man bruger grundlinjen som målestok for ens moral - det er til at brække sig over.

(oprindelig anmeldelse)
Jeg havde nok håbet, da jeg gik ind på sitet her, for at se RK´s profil, at min klage historie om topmålt smagløshed, svinsk optræden fra RKs side og TOTAL tonedøvhed overfor hvad man kan og ikke kan, ville være enestående! Jeg blev selvklart overvældet af mængden af samstemmende negative anmeldelser.

Men se nedenfor! en næsten endeløs række af skrækhistorier om døvhed overfor alle former for kritik. Ikke engang handelen med afladsbreve i middelalderen, når denne følelses kulde til sokkeholderne.
Fakta er at alle man kan komme i kontakt med RK, automat sviner alle andre. Kritiske kunder, andre organisationer - specielt fik amnestien en sviner på fem minutter, hvor det gennemgående tema var "gasmasker".

Hvis nogen spytter en RK indsamler i hovedet næste gang de kommer, så kan jeg godt følge dem. Magtesløsheden overfor deres sorg hykleri,
frækheden, pøbeladfærden, smagløsheden etcetera etcetera.
Ikke siden tredivernes tyskland, har så mange paraiaer været samlet under samme hat - i skulle skamme jer, hvad i ikke fatter.

O tempora o mores

7 februari 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Stop med at sælge på skrækhistorier

Det er så usmageligt at, i ringer en op med alverdens skrækhistorier , når jeg siger at jeg giver når jeg synes jeg vil give, og sælgeren bare skal stoppe. Jeg skal nok selv give nogle kroner lige som du lige har fortalt jeg gjorde sidste år og det er derfor du ringer.

At sælgerne hun så bare bliver ved og ved med hvor skrækkeligt 2017 har været, og de stakkel børn osv osv. Og jeg kan slet ikke stoppe hende. Så stop dog og ha lidt situationsfornemmelse... det er dybt krænkende I ikke respekteret et nej.

Og da jeg spurgte om navn ville hun ikke sige det.. hmm. Så “sælgeren” vil åbenbart ikke lige stå ved sit job... betænkeligt.

Gæt hvad aftenens opkald har gjort.... jeg donerer igen, helt sikkert. Jeg vil gerne hjælpe. Men man kan ikke hjælpe alle organisationer, så min næste donation bliver desværre nok ikke røde kors.

Jeg forstår ikke I vil ligge navn til den form “salg”.

Havde det lydt.
Hej. Det er xx fra røde kors.

Sidste år gav du 100 kr. Kunne du tænke dig at støtte igen i år? (Afventende for svar)

Så havde jeg sagt stensikkert ja. Men I har åbenbart valgt at sælge på skræk og rædsel og så blev det et nej tak fra mig og ja tak til at i skal slette mig fra jeres opkaldsliste.

29 januari 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringe at omgås loven omkring SMS

Ringe at omgås loven omkring SMS, bare fordi de ikke skal følge markedsføringsloven, så kan de rende rundt og fornærme andre folk med telefoner.

Det skulle forbydes ved lov og med tilbagevirkende kraft.

3 oktober 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ufatteligt smagløs måde at indsamle på …

Ufatteligt smagløs måde at indsamle på ved at sende SMSer til folk. Dels kommer de midt om natten og dels har jeg ikke bedt om at få tilsendt noget. Selvfølgelig skal der samles mange penge ind når direktørlønningerne er så høje, men nu har Røde Kors altså nået lavpunktet.

Føj skam jer

Føj skam jer
Jeg er færdig med, at støtte fordi i tvinger folk til, at betale for noget, som de ikke har bedt om

usmagelig

Hvordan I har fået fat i mit nr, er uvis. Jeg har i hvert fald ALDRIG tilmeldt mig noget, der har med Jeres forretning at gøre og kommer heller aldrig til det. Slet mit nr. fra Jeres kartotek og kontakt mig aldrig mere, hverken telefonisk eller ved min hoveddør.

SVINERI

Når man sender SMS til 900 000 uskyldige,intetanende borgere for at tigge penge så er anstændighedens grænse nået !
Dette stunt man lavede i samarbejde med Geomatic vil svide egen bagdel og straffe andre uskyldige, og værdigt trængende pga denne eklatante dumme grådighed !!
Dansk Røde Kors skulle skamme sig og fratages retten til at kontakte folk uopfordret !!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Grådigheden har taget nye højder!

I er simpelthen for grådige. Lad venligst være med at sende SMS'er til folk uden tillade. Vil folk give til velgørenhed skal det være frivilligt.

PS. Jeres lønninger er helt ude at kontrol, hvad med at I gav lidt mere til det i samlet ind til og lidt mindre til administration og lønninger?

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har igen-igen idag modtaget Røde …

Jeg har igen-igen idag modtaget Røde kors masseudsendelse af med muligheden for at "afmelde servicen" - jeg finder dette noget ubehøvlet, da jeg aldrig har tilmeldt mig noget hos denne organisation, men til gengæld gentagne gange har forsøgt at få dem til at lade mig være i fred.

Henvendelser pr email forbliver ubesvarede og telefonisk aner medarbejderne ikke hvordan man skulle kunne melde denne spam fra.

I betragtning af at organisationen lever af folks velvilje virker denne støj en anelse ugennemtænkt.

1 oktober 2017

Ubehøvlet medarbejder i Røde Kors butikken i Borup

I dag var jeg inde i Røde Kors i Borup. De havde 50% rabat på alt, så det lød jo lovende. Jeg gennemtrævlede butikken, idet jeg ikke har været der før, så jeg skulle lige se det hele. Man ved aldrig.

De havde en kasse, hvorpå der blot var ordet "Knapper" på siden. Nede i kassen var der ganske rigtigt knapper, men også lidt andre småting, som hulnitter, m.m. Nogle af tingene var der en pris på, mens andre var uden, så jeg spurgte efter en pris. En kvinde blev tilkaldt. Hun var åbenbart den, der stod for det.

Så da jeg spurgte hende hvad prisen var på de forskellige ting, sagde hun til mig på en rimeligt nedladende eller aggressiv måde, at "Det er en enhedspris! Prisen er pr. knap." ... øeh ja, ok ... men det fortalte mig jo stadig ikke, hvad prisen var. Der stod intet på kassen om nogen enhedspris. Som sagt blot ordet "Knapper". Det kom så frem, at prisen var 50 ører pr. knap, med mindre der stod noget andet. Tak, det var bare det jeg gerne ville vide.

Da jeg så skulle betale for de varer, som jeg havde fundet frem, var selv samme kvinde så fræk at spørge mig "Er det din egen jakke?" ... jeg havde en kort, rød læderjakke på, og sammen med mit røde halstørklæde, min røde kasket, mit røde bælte og mine røde sko forestillede jeg mig, at folk godt kunne se, at det ligesom var sat sammen med vilje. Under jakken havde jeg en top uden ærmer.

Havde hun forestillet sig, at jeg i det her kolde vejr, var gået ind i butikken uden jakke, havde stjålet en af deres og stillet mig hen til disken frisk og frejdig? Og så en rød læderjakke, som jeg skulle mene, man nok ville kunne huske, om man havde sådan en til salg selv i en genbrugsbutik med alskens ting. Så mange røde læderjakker falder man ikke lige over hver dag.

Og kom der en undskyldning, da det gik op for kvinden, at hun havde taget fejl? Nej ... ikke rigtigt.

Alt ialt en rimelig kedelig oplevelse og jeg sætter nok ikke mine ben der igen.

1 mars 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Støtter du Ungdommens Røde Kors har det konsekvenser for privatlivet!

Jeg har for et par år siden doneret et mindre beløb til det gode arbejde i Ungdommens Røde Kors ... ... det skulle jeg aldrig have gjort, for lige siden har de sendt emails, SMS og ringet utallige gange.
De ringer ved spisetid, om aftenen, om morgenen og i arbejdstiden.
Har flere gange fortalt at jeg ikke ønsker deres opkald, men det ændrer ikke noget. Når de ringer, er det fra "ukendt nummer" og svarer man, bliver der lavet særdeles aggressiv fundraising.
Kære læser gør dig selv en tjeneste: Doner ikke til Ungdommens Røde Kors, du slipper ikke af med deres opkald og du støtter en aggressiv fundraising maskine.

25 januari 2017

De burde oppe sig!

Jeg får jævnligt sms'er fra Røde Kors, hvor de beder om bidrag. Jeg frabeder mig ligeså jævnligt at modtage sms'er fra dem, men de bliver ved og ved og ved! Og lige præcis dét gør, at jeg absolut ikke støtter dem mere. Pengene går til andre organisationer.
Jeg støtter dog ved at handle i deres genbrugsbutikker, men må indrømme, at jeg overvejer at lade være: i 2 forskellige butikker (Lunderskov og Vejen) har jeg oplevet at gøre dem opmærksom på varer, der ikke burde hænge til salg, fordi der var slid/huller/iturevne sømme, men har fået den besked, at "sådan var dét", og så er tøjet blevet hængt til salg igen!
Dét er bare slet ikke i orden! Selv om noget ikke er dyrt i forhold til nypris, så skal det, der sælges, være i orden.
De uønskede sms'er og butiksoplevelserne gør, at jeg tænker, hvordan de iøvrigt agerer i situationer, hvor de skal hjælpe mennesker i nød.
Er de ligeså ligeglade dér?
Røde Kors burde oppe sig betragteligt!

26 juli 2016

e- mail

har skrevet mail til jer, men gider i svare NEJ har rykket gider i svarer NEJ
nu siger til alle´ når de ikke gider svarer skal de heller ikke ha en krone basta

18 november 2015
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Telemarketing

Blev ringet op af en ung pige, som sagde at hun ringede "på vegne af Røde Kors"
Jeg mener at hendes navn var Sisibe? Utrolig sød pige som vidste hvordan hun skulle komme ud med sit buskab, meget venlig og behagelig at snakke med. FLERE AF DEM!

Hilsen Lene.

20 oktober 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.