Bra sluttresultat, men dårlig total opplevelse
Vi brukte firmaet til både flytting og flyttevask. Selve flyttingen fungerte veldig bra, svært flinke og effektive gutter! Sluttresultatet av vasken ble også bra til slutt, men det var først etter at de måtte komme tilbake og fullføre arbeidet dagen etter fordi første runde ikke var tilstrekkelig.
Det største problemet var et tillegg på 2.800 kr for såkalte “vanskelige flekker”, som vi opplevde som helt urimelig. Flekker som skulle inngå i tillegget var ikke engang forsøkt fjernet første dag, og vi dokumenterte med bilder og video at de enkelt kunne vaskes bort med vann. Likevel møtte vi lite forståelse i kommunikasjonen som fulgte, og de mente fortsatt at tillegget var rimelig. Tillegget førte til en totalpris på 9.000 kr for en 62 kvm leilighet, noe som etter vår mening er helt absurd. Vi brukte mye tid og energi på å diskutere frem og tilbake uten at de kom med gode argumenter, prosessen var frustrerende og vi følte oss ikke hørt.
Først etter at vi la ut en negativ anmeldelse fikk vi en reell løsning, og tillegget ble til slutt tilbakebetalt i sin helhet.
Vi er fornøyde med flyttingen og med sluttresultatet av vasken og glade for at vi til slutt ble hørt, selv om prosessen har kostet oss mye tid, energi og frustrasjon. Det som trekker ned er håndteringen, kommunikasjonen og opplevelsen i ettertid. Derfor lander vi på 3 stjerner.