Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ringede idag for at bestille bord resultatet var at telefonen blev taget og der blev sagt et øjeblik jeg ventede i knap 22 min. Lagde på og ringede op igen. Der blev svaret af den mest uhøflig medar... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Rib House Holbæk!!! 0 stjerner Vi har i dag været 11 mennesker afsted og spise i holbæk…. Magen til dårlig oplevelse skal man godt nok lede længe efter Tjeneren forstod ikke dansk hvi... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vi var to voksne, og det første indtryk var lang ventetid til at få anvist et bord af en meget sur chef. De kunne ikke finde vores reservation i deres papirlister (vi havde bekræftelse på telefon... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har i dag afholdt fejring af vores søns dåb for 20 personer hos Ribhouse Helsingør, og alt spillede bare fra start til slut. Vi fik vores eget rum, som var virkelig flot pyntet op i blå farver... Se mer

Företagsinformation

1. Restauranger och barer

Skrivet av företaget

Rib House er et steakhouse og en familie inspireret restaurant. Vores speciale er spareribs og steaks på grill, af den bedste kvalitet. Der er altid en suveræn salatbar og selvføgelig andre specialiteter på menukortet. Et steakhouse i absolut top-klasse – samt et prisniveau hvor alle kan være med. Rib House åbnede den første restaurant i november 1997. Siden er der kommet flere til, ialt 6 restauranter beliggende i Helsingør, Hillerød, Køge, Roskilde, Holbæk og Slagelse. Restauranterne modtager op til 100 selskabsgæster og er samtidig et hyggeligt sted for to peroner eller sammen med venner og familie.Vores berømte frokostmenu byder på lidt for en hver smag både sandwich, salater og lune retter. Desuden har vi en stor salatbar med 60 forskellige råvarer. Børn er selvfølgelig velkomne og derfor har vi også en speciel børnemenu. Vi leverer også mad ud af huset. Både som Take Away og til store selskaber.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Holbæk afdeling

Holbæk afdeling. Vi havde bestilt bord til 7, bordet var fint, men så var det da bare om at væbne sig med tålmodighed,der kom en tjener til vores bord efter 30 lange minutter og tog imod bestilling af drikkevarer,så gik der yderligere 15 minutter før det kom. Så til maden,det smagte godt,det vi fik, men det virkede som om at der ikke var nogen der fortalte køkkenet hvad der manglede, ingen pommes frites, intet kød, det kom så efter en halv time og så var der 2 tomme bearnaise krukker så ingen bearnaise til kødet. Jeg tænker at det kan gøres bedre.

4 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God plads og venlig betjening

Jeg har spist på Rib House Holbæk 2 gange indenfor den sidste måned og har fået dejlig mad og venlig og god service fra personalet. Jeg kan godt lide, at der er god plads mellem bordene og der er rent og pænt. Det gælder også Rosklide Rib House.

28 april 2025

Hold jer væk

Hold jer langt væk fra Rib House i Roskilde.
Vi var 3 som efter at have spist der fredag d. 11-04-25, fik Roskildesyge. Jeg var voldsomt syg. Fødevarestyrelsen har været med ind over.
Føj, jeg sætter aldrig mine ben dér igen.
Det ville klæde Rib House at komme med en undskyldning mm.

11 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig service på Rib House Roskilde!

Først og fremmest skal det lige nævnes:
Jeg er uddannet tjener, og ved præcis hvordan man servicerer og holder en restaurant.
Jeg arbejder til dagligt som overtjener, med ansvar for en af Roskildes bedst anmeldte restauranter.

Vi havde bestilt et bord på forhånd til 5 pax klokken 12:00, på Rib House Roskilde.
Vi blev sat på bordet efter eget ønske, og vi var glade i humøret.

Herefter begynder problemerne at vælte som et korthus i stormen:
Vi ventede længe, længe, længe på at der kom en og tog imod vores bestilling.
3 personer skulle have det samme, og de 2 andre skulle have det samme (med andre ord: det var ikke raketvidenskab).
Efter alt for lang ventetid kom maden og gæt hvad - 2 ud af 5 tallerkner var forkerte.
Da vi retter personalet for den forkerte mad, får vi fortalt at vi ‘jo bare kan bestille noget mere’.
Meget flabet…
På intet tidspunkt kom der en tjener ned og spurgte hvordan maden smagte - eller om vi manglede noget, evt. sovs eller drikkevarer.

Midt under vores besøg ringer restauranten til os TO gange.
De spørger om vi har glemt vores reservation - og her må vi jo gøre dem opmærksomme på, at de allerede har sat os i restauranten.

Efter lang, lang, lang tid igen bliver vores tallerkner fjernet.
Vi bliver ikke spurgt til madens kvalitet, eller tilbud dessert, kaffe eller mere at drikke.
Så vi må selv bede om at få dessertkort - efter noget tid kommer tjeneren ned, med ET kort (??) (vel at mærke, at vi sidder 5 mennesker ved bordet).
Vi sidder 45 minutter med dessertkortet, og må til sidst tage fat i en tjener, og pænt sige: ‘undskyld, men må vi ikke godt snart bestille vores desserter’.
Under desserterne sad 4 ud af 5 med tomme glas… det havde været nemt og hurtig service, at score billige point ved at tilbyde mere at drikke.
Det er alm. kutyme, at gæster ALDRIG må sidde med tomme glas - medmindre de er blevet spurgt om mere, og takket nej.

Både under hovedretten og desserten var der skår i flere af tallerknerne.
OG det vildeste ved det hele var: der sad kun ET bord ud over os, og under desserten var vi det eneste bord. De var 3 tjenere på arbejde, og alligevel var der INGEN service - og laaang ventetid på at bestille.
Lang ventetid er aldrig en god ting i denne branche, men mere acceptabelt hvis der er fuld restaurant - men vi var det eneste bord, til 3 tjenere…
2 af tjenerne sad endda bare og snakkede.
Det virkede ikke som om der var en, som havde et ansvar for overblikket.

Vi betaler med kontant, og tjeneren kommer tilbage og siger: ‘I skal lige have 63,- tilbage’.
Vi sidder og venter i stilhed, og må til sidst sige: ‘kunne det så ikke være en ide at hente nogle byttepenge?’.
‘Nå jo, det har du nok ret i’, kom det fra tjeneren.

Havde de 3 tjenere arbejdet på min restaurant, var alle tre blevet kaldt til en alvorlig samtale om service og tjeneransvar.
Maden var okay (peber- og championsovs smagte lidt underligt) men desværre en mega øv oplevelse!

Alt i alt sad vi der i næsten 3 timer.
2 ud af 3 timer var ren ventetid.

Vi var under hele besøget høftlige når vi talte med personalet - så hvorfor der ikke bare er EN serviceminded tjener, er mig en uforløst gåde.
Vi gik derfra med dårligt humør - udelukkende pga. service langt under et acceptabelt niveau.

Ærgerlig hilsen,
En uddannet tjener.

20 april 2025

Rib House Helsingør

Var hertil aften på Rib House i Helsingør.
Min kæreste bestilte spareribs med tilbehør.
Jeg bestilte en Crispy Chicken burger med bådekartofler og salatmayonnaise.
Aldrig nogensinde har jeg fået så elendig og decideret kvalmende mad.
Bøffen var meget olieret og smagsløs,uden dressing, krydderier eller andet. Det samme var kartoflerne, tørre og uden nogen former for krydderier.
Salatmayonaisen som var med til pommesfritterne har aldrig set skyggen af mayonnaise. FØJ

Har her sent på aftenen fået voldsom ondt i maven og kvalme.

HOLD JER VÆK.

17 april 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Forretterne lever ikke op til…

Forretterne lever ikke op til beskrivelsen Steget Tiger rejer var ikke stegte og størrelsen lignede store rejer mere en salat da den var kold. Den varm røgede laks mindede mere om en ferske laks uden smag Krydder mayo var Rævesovs. Vin blev ikke åbnet vin køler manglede. Skulle selv hente rent bestik til hovedretten som til gengæld var ok

8 april 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lang ventetid og lunken mad

Min kone og jeg besøgte Holbæk afdelingen for at få 2 burgere og 2 små Pepsi Max.
Vi måtte selv gå til disken efter 15 minutter med vores bestilingsseddel. Drikkevarerne var glemt, og blev leveret af en anden tjener efter ca. 25 minutter. Den første tjener havde glemt det.
Maden kom efter næsten 40 minutter, og var i bedste fald lunken.
Der var langt fra fyldt op med kunder.
Der kommer til at gå tid, inden vi kommer der igen, hvis vi kommer der igen.
Der er mange andre alternativer, som har noget bedre styr på simpel kundeservice, og mindst lige så god mad. I hvert fald er maden varm, når man får den.
Til den pris er det simpelthen ikke godt nok.

1 april 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

3 slags tørre kødudskæringer.

3 slags tørre kødudskæringer.
Vi var 7 der søndag d. 30.03.2025 besøgte Rib House Slagelse kl. 18, og fik buffet. Kødet var på forhånd skåret ud i skiver og lå i varmebeholder, måske 1-3 timer, hvor det selvfølgeligt hurtigt bliver tørt. Det var bestemt ikke saftige kødudskæringer som lovet i annoncen.
Buffeten var alt i alt ikke nogen gastronomisk oplevelse.
Men betjeningen var venlig og i orden.
Torben

30 mars 2025

Rib House Roskilde

Rib House Roskilde: elendig mad, helt ærligt! “Medium steak” var rå og blodig - og der var to af dem. Kartoffelbådene så triste, tørre og halvkolde, at de var uspiselige. Det var der tilsyneladende ikke noget at gøre ved; personalet var i hvert fald ikke til at komme i kontakt med. Jeg kan se, at I ikke kommenterer på folks spørgsmål, men jeg vil alligevel spørge: Hvad er der sket med jer??? I gamle dage var maden sublim, og I havde overskud til at komme og spørge, om alt var i orden. Nu er det spild af tid og penge og en ærgerlig oplevelse. I kan simpelthen ikke være den kvalitet og standard bekendt!

29 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Havde bestilt bord til en fødselsdag

Havde bestilt bord til en fødselsdag, fået besked om reservingen var gået igennem.
Men da vi så mødte op, havde de ikke plads og ikke fået vores reservering alligevel, selvom vi kunne vise at vi havde modtaget deres besked om at der var reserveret bord. Vi kunne få et bord nedenunder, i en ellers tom aftenrestaurant, og skulle så have gået op og ned af stejle trapper for at hente mad. Det valgte vi at takke nej til, det ville være problematisk i et selskab på 10, med gæster i alle aldre. Nogle som er dårligt gående.
Hændelsen skete i Køge.

29 mars 2025

😤øv øv øv

Helsingør.
Var der i går alt for mange om en lille buffe de bør lave 2 en oven på også.
Ingen service, ingen 🥄 mega varmt, fadene var tomme når man kom, mega kø hele tiden 🤬 , wc 🤮

22 mars 2025

Køge

Køge. 55 minutters ventetid på maden. Kolde pommes frites. Koldt kød. Alt for mange mennesker i forhold til køkkenets kapacitet. Salatbaren var god. Personalet var flinke.

21 mars 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Køge.

Køge.
Vi var et større selskab som fik weekend brunch i Køge. Det tog en halv time før alle havde mad på tallerkenen. ALT for mange mennesker som stod som sild i en tønde for at få mad. Total forvirring. Lokalet vi først var lovet, fik vi ikke. Virkelig dårlig oplevelse.
Maden var god.

15 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Værste oplevelse i mit liv😡!!!

At give rip house Roskilde! En stjerne er nærmest at være for sød! Det er den hidtil dårligste oplevelse jeg har haft, man kan nærmest ikke beskrive hvor skidt det var. for det første lang ventetid! og da maden endelig kom var den ikke bare koldt det var iskold. kødet totalt gennemstegt og mad der ikke kom. efter snak med det ubehagelige og uhøflig personale sendte de maden tilbage men da min datters bøf var stegt rigtig lod de den blive som det eneste men tog pomfritter og tilbehør med virkelig skandaløst vil de bare have hun skulle sidde og spiseren ren bøf jeg ved ikke hvad jeg skal sige hvor finder de deres medarbejdere henne. igen ekstremt lang ventetid mens min datters bøf bare lå og blev kold da vi havde ventet 30 min gik vi uden at drikke drikkevarer op for maden kom aldrig men blev bedt om at skulle betale for drikkevarer alligevel jeg har aldrig oplevet noget lignende fik knap nok en undskyldning gør jer selv en tjeneste og aldrig spise på rib House Roskilde det er spild af penge.det er ikke første gang denne episode er sket men det bliver den sidste for spiser der aldrig nogensinde igen. Der er heller ikke så meget at spise når vi ikke får vores mad😡😡😡!!!!!!

6 mars 2025

Uvidenhed / ligegyldighed

Skræmmende besøg. Jeg har gluten intolerance og spurgte personalet om hvad jeg kunne spise og fik at vide at det var det hele.

Fik det dårligt over at nogen kan give så uvidende et svar. Når rigtig meget indeholdt gluten. Jeg bliver rigtig syg af gluten og det kan tage uger før min krop er ok efter at spist noget gluten indholdigt. Hvis det er holdningen til stedets gæster kommer jeg ikke igen. Blev syg efter besøget. Så ligegyldighed eller uvidenhed, pas. Men absolut ikke ok.

2 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Madforgiftning i Køge - carpaccio.

Fik en forret, som vi begge fik madforgiftning af. Læste op på deres smiley og kunne se at der havde været lidt udfordringer. Kontaktede dem, så de ikke skulle risikere andre blev syge. Vi skulle blot anmelde det til Fødevarestyrelsen og hun kunne lige gå ud og se maden. Det lød til at være en henvendelse hun havde fået før.

18 januari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.