Ringede idag for at bestille bord resultatet var at telefonen blev taget og der blev sagt et øjeblik jeg ventede i knap 22 min. Lagde på og ringede op igen. Der blev svaret af den mest uhøflig medar... Se mer
Det här tycker kunderna
Rib House Holbæk!!! 0 stjerner Vi har i dag været 11 mennesker afsted og spise i holbæk…. Magen til dårlig oplevelse skal man godt nok lede længe efter Tjeneren forstod ikke dansk hvi... Se mer
Vi var to voksne, og det første indtryk var lang ventetid til at få anvist et bord af en meget sur chef. De kunne ikke finde vores reservation i deres papirlister (vi havde bekræftelse på telefon... Se mer
Vi har i dag afholdt fejring af vores søns dåb for 20 personer hos Ribhouse Helsingør, og alt spillede bare fra start til slut. Vi fik vores eget rum, som var virkelig flot pyntet op i blå farver... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Rib House er et steakhouse og en familie inspireret restaurant. Vores speciale er spareribs og steaks på grill, af den bedste kvalitet. Der er altid en suveræn salatbar og selvføgelig andre specialiteter på menukortet. Et steakhouse i absolut top-klasse – samt et prisniveau hvor alle kan være med. Rib House åbnede den første restaurant i november 1997. Siden er der kommet flere til, ialt 6 restauranter beliggende i Helsingør, Hillerød, Køge, Roskilde, Holbæk og Slagelse. Restauranterne modtager op til 100 selskabsgæster og er samtidig et hyggeligt sted for to peroner eller sammen med venner og familie.Vores berømte frokostmenu byder på lidt for en hver smag både sandwich, salater og lune retter. Desuden har vi en stor salatbar med 60 forskellige råvarer. Børn er selvfølgelig velkomne og derfor har vi også en speciel børnemenu. Vi leverer også mad ud af huset. Både som Take Away og til store selskaber.
Kontaktuppgifter
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uforskammet tjener
Vi har i dag været på Rib House Holbæk og spise ( aften ) 2 personer
Salat baren manglede opfyldning, vi sad 45 min og ventede på maden, efter 45 min. kommer tjeneren ind og siger de er løbet tør for bagekartofler så vi må vælge noget andet end bagekartofler, efter endnu 15 min kommer maden ind, det er meget kedelig oplevelse, da vi skal betale er regningen forkert, så vi venter igen på der kommer en der kan hjælpe, da den overordne kommer for vi en verbal overhaling han er meget uforskammet, han fortæller os at de har haft travlt så hvis vi mente maden ikke var i orden kunne vi jo bare sige det, jeg måtte bede manden om at tale pænt 2 gange hvor han til sidst ryster på hoved, aldrig mere besøger vi Rib House Holbæk, vi kunne hører flere kunder var utilfredse og lod maden gå retur til køkkenet, så kan bestemt ikke anbefales.
God mad og god service
Rib House Helsingør - Grill buffet(søndag) var god, lækker mad og sødt personale der var på. En god aften. Godt alternativ til Jensens og Flammen.
5 stjerner 🌟 Ribhouse Helsingør
Vi fik vores eget rum, som var virkelig flot pyntet op i blå farver i anledning af vores søns dåb.
Betjeningen var hurtig, venlig og meget professionel hele vejen igennem.
På trods af at alle gæster bestilte frit fra menuen, kom al maden samtidig og hurtigt, og kvaliteten var helt i top. Bordet var flot dækket op, og hele arrangementet forløb fuldstændig problemfrit.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi kan klart anbefale Ribhouse i Helsingør til både private små fejringer og større arrangementer. Vi kommer meget gerne igen og vil anbefale steder til andre 😊
Mig og min far var i dag på rib House i…
Mig og min far var i dag på rib House i Holbæk ca kl 15. maden var fint og sodavand var helt i top, dog vil jeg sige at servicen simpelthen var under standart. De fleste af personalet stod og snakkede meget højt til hinanden fra den ene ende af baren til den anden, om noget der slet ikke er arbejdsrelateret eller høre til en restaurant hvor gæster kan høre med på samtalen. Det føltes lidt som at komme ude for åbningstid, da meget af personalet gik og ryddede op, og gav instrukser for renørgringen. opifølge min mening skal sådan noget ske inden man åbner så man er klar til at modtage gæsterne professionelt. Tjeneren der servicerede os virkede uengageret, og lidt ligeglad. Fik bl.a. vores ordre forkert 2 gange, samt ikke kom med drikkevarer før maden var serveret.
hun fik en anden mands ordre forkert også, og de han forklarede at han manglede en del af den mad han havde bestilt, kunne man høre at hun sagde “hvad vil han nu man” til den anden tjener.
da vi skulle bestille ekstra pomfritter og sovse, gik vores bestilling i vasken, og vi måtte høre hvor vores mad blev af. Tjeneren går ud og spørg og dermed er vores ordre ikke blevet bestilt. Vi fik først maden lang tid efter vi var færdige med at spise.
Normalt oplever jeg slet ikke problemer med denne resturant, og maden og servicen plejer at være helt i top. Desværre en uheldig oplevelse i dag.
Dårlig service!
Havde en 20% rabat voucher. Viste den til 2 forskellige tjenere for at være helt sikker på den gjaldt. De sagde begge ja - jeg skulle bare vise den når jeg skulle betale.
Da jeg så skulle betale mente de, at den ikke virkede, så måtte betale det fulde beløb. Så vi havde en dårlig oplevelse
Brunchbuffet Søndag i Hillerød
Jeg var med min veninde på Ribhouse i Hillerød til søndags brunch. Jeg havde anbefalet da jeg tidligere har haft rigtig gode oplevelser.
Vi kom søndag kl.11, de har brunch buffet mellem 10-13.
Vi starter med at de første 3 tallerkener er direkte beskidte. Brødet vi skærer i er frosset i midten. Der er ingen røræg og ca. halvdelen af fade er næsten tomme eller helt tomme . Vi giver det en chance og tænker at der fyldes op. Der kom røræg og ost efter 20 min.
Men det skiveskåret kød, frugt og andre tomme fade blev ikke genopfyldt. Desserter nåede vi knapt nok, så var de væk.
Ved betaling spørger vi om rabat pga det ringe udvalg m.m. Det kunne vi ikke få. Så vi måtte betale fuld pris og skrive en mail til Rib house.
Det har jeg nu gjort, samt sendt billeder til dem. Eneste svar fra dem, at det ikke er deres standard og at de beklager at vi fik den oplevelse.
Jeg gav dem chancen for at kompensere, og det vil de ikke. Vi kommer ikke igen, der er mange andre gode steder i Hillerød.
HOLBÆK…
Buffet blev ikke fyldt op der manglede hele tiden noget , når det endelig kom blev det taget hurtigt og der gik igen lang tid før nyt kom
Softice maskine ude af drift igen
Når man prøver at kontakte dem svare de ikke
Det virkelig blevet et dårligt sted at spise
Brunch Holbæk
Det første vi lagde mærke til var, at der var møg beskidt på hele gulvet.
Deres røræg var en æggestand, spejlæggene var tørre, cheesecake'en var skilt og bunden var blød osv osv. Og hele tiden manglede der at blive fyldt op.
Flere af tjenerne kunne ikke dansk og var ikke nærværende.
Pris og kvalitet hænger ikke sammen.
Bestilte bord 3 dage iforvejen.!!udenfor-KOLDT
Bestilte bord 3 dage iforvejen.!!
Tusind tak for at gi os en dårlig start på valentinsdag i rib House Hillerød.
Vi ankommer og får et bord ude på terrassen, der er dog varmere og tæpper men ellers MEGET koldt, vi måtte sidde med jakker på og tæppe. Da vi spurgte om vi ikk ku sidde indenfor og der stod intet i bookingen at jeg havde valgt at sidde udenfor. Hvilket heller ikk står på bekræftelsesmailen!! Vi måtte gå da jeg som kvinde havde kjole og strømpebukser på og frøs virkelig meget!!! Dårlig dårligt dårligt. Vi er nu i alt hast nødt til at finde et andet sted at spise. Lige den ‘perfekte’ tid kl. 19 at finde en restaurant på valentinsdag som har bord.!!!!
Mug på mad
Holbæk
Spiste brunch i Holbæk på rib house med min kæreste.
Vindruerne var helt rynkede og der var MUG PÅ!!! Det opdagede vi desværre for sent, da der var spist af dem.
Hvem serverer sådan frugt og IKKE FRISK???
føj. Har dog taget billede af det derfra
Vi fik dog 50% på den ene brunch tallerken. (Sgu dårlig service)
Min kæreste er møg syg nu !!
Rib House Helsingør er mit og min…
Rib House Helsingør er mit og min families yndlings sted at spise når vi tager ud. Personalet er unge mennesker der er så søde og hjælpsomme, høflige og opmærksomme. Jeg har efterhånden været der en del gange og det har altid været en god oplevelse så kæmpe stjerner fra mig og min familie. ❤️
Byens bedste hakkebøf 🤩
Hundekoldt i restauranten og trak ind
Karsten
Holbæk 4.februar 2026. Det var hundekoldt inde i restauranten og trak ind. Vi var 9 ps. heraf 2 børn. Det ene barn fik kraftig opkast 3 timer efter vi kom hjem, der her 20 timer senere endnu ikke er stoppet. Om det var maden kan vi på ingen måde vide, men hun var den eneste der fik fiskefilet og majskolber og ingen andre har været dårlig. Herudover bestilte den ene voksne pullpork der var kold ved servering. Ved softice maskine stod der beskidt isglas.
Var ude Søndag på Ribhouse i Holbæk
Var ude Søndag på Ribhouse i Holbæk. Havde mit barnebarn med. Han ville gerne ha retten lidt men godt. Bad om bøffen skulle være gennemstegt, da tallerken kom flød blodet fra den så pomfritterne var helt våde bearnaisesaucen var tyk og klumpet. Kaldte på hjælp bøffen kom retur og stadigvæk ikk gennemstegt, svar på sausen var, Nårhh det nok fordi at i har fået det sidste. Bad om flere pomfritter da det er ad libitum intet skete efter et kvarter kaldte jeg igen, tjener kom og siger nå har i ikk fået dem endnu. Betalte 442kr i alt og gik derfra skuffet især fordi mit barnebarn var med. Har været i dialog med restaurant chefen. Blev tilbudt at vi kunne få en gratis dessert hvis vi kom igen. Ja jeg mangler ord. Sætter aldrig mine ben der igen .
Bestilte 200g ribeye
Bestilte 200g ribeye. Da jeg var færdig, lå der 1/3 af den såkaldte bøf tilbage, som var uspiselig. Ren fedt…. Hvordan kan køkkenet sende sådan en bøf ud?
Kommer der ikke igen ,fik en uspiselig…
Kommer der ikke igen ,fik en uspiselig ribeye som bestod mest af fedt .Tak for elendig mad
Steakhouse uden styr på bøffen
Hvordan man kan kalde sig et steakhouse, når man ikke kan ramme en medium stegt bøf, er lidt af et mysterium. Jeg bestilte medium og fik well done. Køkkenet blev gjort opmærksom på det og lovede en ny bøf.
Problemet? Min søn måtte spise alene, så hans mad ikke blev kold. Det er sjældent, man bestiller familietid og får “solo-middag” serveret i stedet.
Efter ca. 11 minutters ventetid ankom bøf nummer to. Denne gang havde køkkenet åbenbart misforstået opgaven igen – den var mere rå end medium. På det tidspunkt havde jeg ikke lyst til at opleve tredje afsnit i Bøf: The Trilogy, så jeg spiste halvdelen og gav op.
Vi fik tilbudt gratis dessert som plaster på såret. En sød tanke – men dessert kan ikke rette op på en bøf, der aldrig fandt sin identitet.
Ærgerligt, når man bor i nærheden og elsker en god bøf. Når ‘medium’ åbenbart er et forslag og ikke en tilberedning. Rib-House Roskilde - vi kommer ikke igen.
Kedelig burger og kolde pommes 🥶
Stod og ventede i 5 min på at komme ind! Fik et fint bord ved vinduet, bestilte en klassisk burger og en kylling burger en lille og mellem sodavand, der gik cirka 15 min så kom burgerne, min klassisk var helt standard, ikke noget at skrive hjem om !! Pomfritter var der ikke mange af, de lå ligesom og råbte til hinanden og var ikke varme 🥶 lidt kedelige! 170 kr. for en mellem kedelig burger og kolde pommes!! Kæresten burger var til gengæld pænt kedelig og det var 5 endestykker af rødløg som burde være smidt i skraldespanden!
Sjælden fået så ringe mad på Rib House…
Sjælden fået så ringe mad på Rib House i Holbæk
Tak men nej tak fremover
To skuffende besøg
To skuffende besøg – vi kommer ikke igen
Vi har besøgt Rib House som familie (min mand, jeg og vores to børn), og desværre har begge besøg været skuffende.
Ved første besøg var oplevelsen så dårlig, at vi fik et gavekort som kompensation, hvilket vi naturligvis satte pris på. Desværre var andet besøg præcis lige så skuffende, og gavekortet ændrede ikke på kvaliteten.
Maden var under middel, kødet var tørt og uden smag, og tilbehøret var kedeligt. Niveauet stod slet ikke mål med prisen – og det gjaldt desværre begge gange. Når man giver stedet en ekstra chance, forventer man, at der er sket forbedringer, men det var ikke tilfældet.
Efter to dårlige oplevelser har vi valgt ikke at komme igen. Der findes langt bedre alternativer i Helsingør til samme pris.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.