Kunne man give nul stjerner….så fik I det! Det er så ærgerligt at en organisation som kun burde hyldes for for sit gode arbejde, skal have en stjerne og kun fortjener 0, når det kommer til plej... Se mer
Det här tycker kunderna
De gør sikkert en masse godt, men kundeservice er ikke en af dem. Jeg har prøvet at opsige mit abbonnoment i cirka et år og de bliver ved med, på en eller anden måde, at aktivere vores tidligere betal... Se mer
Företaget har svarat
Havde en god oplevelse igår d. 28.01.21 udenfor Superbrugsen, Hammelstrupvej SV, med 2 af jeres søde kampagne medarbejdere, Sarah og Kirstine fra "Slet Mig". Vi fik en en konstruktiv samtale omkring p... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Red Barnet er en del af Save the Children - verdens største uafhængige børneorganisation. Red Barnet kæmper for børns rettigheder. Red Barnet giver akut og langsigtet hjælp til udsatte børn i Danmark og resten af verden.
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.redbarnet.dk
Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg er lige blevet antastet af en ung…
Jeg er lige blevet antastet af en ung indsamler fra Red Barnet udenfor en Rema 1000, der reagerede på mit "nej" med en tale om moral og dårlig samvittighed.
Det virker lige dele fladpandet og uopdragent at stå og lire sådan noget af, når man ikke kender de folk man antaster og man samtidig repræsenterer en organisation, hvor toppen indkasserer lønninger i millionklassen.
Jeg kommer aldrig til at bidrage til den kasse, med en krone. Det blev slået helt fast. Og tak for det.

Svar från Red Barnet
Indsamlere går rundt om huset
Søndag 7. september 2025. Det banker på døren. Ingen lukker op de
første sekunder. Så vader en voksen mand og to halvvoksne drenge,
indsamlere fra Red Barnet, rundt om huset, om til solterrassen, hvor
husets frue slikker sol - topløs.
Red Barnet bedes klippe ud i tykt pap for dets indsamlere, at de aldrig
nogensinde - altså aldrig nogensinde - skal entre vores grund igen.
Adressen sendt til Red Barnet.
Og nej, vi behøver ikke noget blablabla svar fra Red Barnet. Bare gør,
som jeg siger.

Dårlig behandling af frivillige
Som en anmelder ved navn Carsten skriver, lader Red Barnet til at disrespektere andres tid.
Her kommer min erfaring med at melde mig som frivillig. Så kan du vurdere, om det er noget for dig:
Jeg meldte minsom frivillig i København, men jeg droppede at bidrage.
Onboarding-processen var mildt sagt kaotisk og uprofessionel.
Deres IT-setup sejlede.
Den lokale ledelse respekterede ikke, at jeg har et fuldtidsjob og arrangerede møder i arbejdstiden.
Jeg kan ikke undgå den her tanke: Hvis de ikke kan administrere en donation i form af gratis arbejdskraft, hvordan administrerer de så øvrige donationer?
Jeg skrev til direktøren og fik - ligesom Carsten - et svar fra en af hendes ansatte. Måske er hun for fin til at tage sig af den slags?
Sagen fejler intet, så det er ærgerligt, at de ikke er mere professionelle.

Svar från Red Barnet
Jeg kom til en butik hvor de stod og…
Jeg kom til en butik hvor de stod og lokkede en til at blive medlem selv om man prøvet at gå videre.nå men så blev man medlem 150 kr om måneden men da jeg kom hjem valgte det fra igen og tak nu har man fået en regning på 275 kr. for at melde fra. HOLD JER LANGT FRA DEM DE SNYDER OG DE VIL KUN REDDE DEM SELV.

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved SuperBrugsen i Haarby
Jeg havde en rigtig god oplevelse ved SuperBrugsen i Haarby i dag, 3 friske unge mennesker var på sagen og informerede fint om Red Barnet (Hjalte fik mig overbevist) jeg er sikker på at mange bække små, gør en forskel. Tak for jeres indsats. ❤️ 🙏🏻 jeg støtter andre ting, men vigtigst er vores børn og børnebørn.

Svar från Red Barnet
Jeg havde fornøjelsen at tale med Nora…
Jeg havde fornøjelsen at tale med Nora ved Klemensker brugs. Rigtig god samtale.

Opsigelse
Jeg har prøvet at opsige mit abonnement over en længere periode. Jeg har prøvet at skive en e-mail til dem flere gange men jeg får ikke et svar fra dem.

Svar från Red Barnet
Jeg vil simpelthen IKKE have at en…
Jeg vil simpelthen IKKE have at en eller random person bare ringer på døren. Har aldrig oplevet det før (kun med en bestemt religiøs gruppe af mennesker).. og troede egentlig mest, at det var noget tricktyveri. I disse tider… hvad f.. tænker I på?! Og stå der og prøve at få mig til at lave en månedlig betaling!? Altså… det er bare slet ikke i orden!

Phoner og fejlinformation
Jeg støttede for et par uger siden Red barnet med et, for mig, ok størrelses engangsbeløb.
Jeg bliver så i dag ringet op af en phoner fra Red Barnet som siger tusind tak for mit flotte bidrag, hvilket jo var dejligt, hvorefter han spørger om han må dele en dejlig nyhed. Jeg svarer ja, og han fortæller om hvor mange børn de har hjulpet og hvordan de laver sikre områder til børn, og spørger til sidst om jeg vil støtte med et fast månedligt beløb. Jeg siger pænt, at jeg hellere vil "samle sammen" og så donere til forskellige organisationer, da jeg synes mange organisationer har gode sager, som jeg gerne vil støtte. Frem for at acceptere siger han så at "et fast månedligt beløb er 4 gange mere værd end en engangdonation" (øh, tak for at negligere mit bidrag) og jeg kan jo tilmelde mig deres billigste medlemsskab på kun 95 kr om måneden, "så er der stadig god mulighed for at donere til andre organisationer også". Især fordi det jo er fradragsberettiget, så jeg reelt kun kommer af med ca 60 kroner om måneden (dette er direkte hvad han siger til mig).
Jeg takker igen nej, og her opgiver han trods alt "kampen" og ønsker mig en god dag.
Efterfølgende gik jeg lidt nysgerrigt ind på trustpilot, hvor jeg kan se en anden bruger har skrevet om at h*n ikke kunne få fradrag som månedligt medlem, og red barnet har direkte svaret tilbage, at det er korrekt at man ikke kan få fradrag når man er fast medlem, fordi man så får nogle fordele. Få da lige fikset det i jeres phoneres manuskript, da de jo direkte sidder og fejlinformerer i telefonen.
De tre stjerner er fordi det stadig er en god sag, red barnet arbejder for og fordi medarbejderen jeg talte med, trods alt var høflig og ordentlig at tale med.

Svar från Red Barnet
Klamt og ringe og platte skatteydere…
Klamt og ringe og platte skatteydere for flere penge gemmensnit løn afd chef 70000 øverste 84000 pr mdr plus 17 procent pension skam jer!

Svar från Red Barnet
Banke banke på, giv os alt dit private info
Det banker på døren og vedkommende begynder at fortælle om børn og mistrivsel i 5 minutter.
Det slutter med han vil have alt min information, fulde cpr nummer, konto og reg nr så jeg kan abonnere...
Undskyld mig, men det er direkte provokerende og uforskammet, at en fremmed står og skal bruge det fordi du vil jo støtte børnene.
Gad vide hvor mange procent af hver krone der går til store lønninger og dyre adresser ?
Det tangere til chikane at blive udspurgt sådan i sit eget hus.

Svar från Red Barnet
Har åbenbart ikke brug for frivillige mere?
Magen til useriøs forretning skal man da lede længe efter. Har gået og ventet på kontakt fra jer, vedr. en aftale om noget frivilligt arbejde. Altså jeg tilbyder min hjælp kvit og frit, af et godt hjerte og vil bruge min egen ferie på at gøre en forskel for andre. Men høre intet, og den mail kontakt jeg har findes pludselig ikke længere. Skriver til anden mail der henvises til, men ingen gider svare. Kæmpe useriøst og min hjælp går nu andet steds hen. Har bedt dem slette mine data, og det svares der heller ikke på.
Tilføjelse 12.05.25
Tak for jeres flotte svar her, hvad skal jeg bruge det til? Problemet er jo at I ikke svare og det ses efterhånden, at flere møder det samme i jeres biks. Så min anmeldelse står jeg ved, så andre kan se hvor useriøse i er med andres tid.
Først da jeg skrev direkte til Johanne synes der at komme lidt hul igennem, så vågnede Aarhus afdeling op, og en af lakajerne fra hovedsædet svarede på Johannes vegne. Intet af det kunne bruges til noget, det var ren vasken hænder. Men held og lykke med projektet, håber i får bedre styr på det.

Svar från Red Barnet
Pas på - jeg blev bondefanget
Jeg har altid støttet en eller anden organisation, da man jo kan trække ens bidrag fra på skattebilletten - det viser sig så, at det kan man IKKE hos Red Barnet - da man bliver “medlem” når man takker ja til at støtte organisationen - dette blev jeg så ikke lige gjort opmærksom på - tværtimod fik jeg at vide at det var fradragsberettiget
Da jeg så gik ind på min årsopgørelse i år, tja, så var der ikke indberettet noget fra Red Barnet.
Jeg tog selvfølgelig fat på red barnet for at høre om de ikke lige ville indberette det til skat.
DET KUNNE DE DESVÆRRE IKKE JF LOVGIVNINGEN.
Jeg stod som medlem og kunne derfor ikke trække det fra på min selvangivelse, og juridisk kunne de ikke ændre tingene bagud.
Jeg blev lovet at det var fradragsberettiget - og så får jeg sådan en søforklaring - jeg kalder det bondefangeri, for jeg opdagede det jo først 15 måneder senere (ved årsopgørelsen)- og så havde de jo fået lokket 15 måneders bidrag ud af mig
Jeg troede at Red Barnet var en hæderlig organisation, der gør rigtig mange gode ting for børnene, som jeg gerne ville støtte - men bestemt IKKE være medlem af.
Jeg kan kun opfordre folk til at være ekstra opmærksomme på om man er medlem eller bidragsyder, for det gør åbenbart en væsentlig forskel på om det er fradragsberettiget eller ej.
Yderlig mere, så fortalte de at de havde ringet til mig, for at fortælle mig det - og at de kun kunne gøre det telefonisk, da jeg spurgte hvorfor de så ikke havde skrevet det til mig, var det kun muligt telefonisk.
Jeg tager aldrig telefonnumre jeg ikke kender, og der var da heller ikke lagt en besked på at jeg lige skulle henvende mig - så søforklaring / bondefangeri.
Så øv øv og atter øv, at man skal tages i bagdelen på denne måde, når man forsøger at gøre en god indsats.
Jeg støtter ikke længere Red Barnet, men finder en anden organisation der har tingene i orden.

Svar från Red Barnet
Jeg sætter pris på jeres butik med…
Jeg sætter pris på jeres butik med genbrugs legetøj i Roskilde. Altid pænt og rent.

Terrorist organisation
Red barnet køre en kampagne imod mobning, men det føles mere som om at de køre psykisk terror kampagne mod den alm. Dansker. Det er ikke længere muligt at tage ud og handle uden at blive verbalt angrebet af deres personale.
Det værste er at medarbejderne bliver opdraget til at agere sådan.(Det ved jeg da jeg nu har mødt 5 af jeres arbejdere som alle opførte sig på denne måde)
Red barnet gør dette med vilje og vi skal ikke finde os i det mere!
Hvergang du møder en af red barnets terrorister, så bed dem pænt holde sig væk!

Svar från Red Barnet
Jeg ved ærligt ikke hvor jeg skal starte
For det første synes jeg på ingen måder det er i orden at medarbejderne/sælgerne står lige ved indgangen, vitterligt i døren så folk hverken kan komme frem og tilbage uden næsten at skulle skubbe dem væk fysisk. Derudover har jeg ingen ord for hvor uhøfligt og direkte grænseoverskridende det er at blive mødt af en sælger som nægter direkte at modtage følgende svar på spørgsmålet om man varetager sin egen økonomi " både og sammen med min kæreste" uden at man skal udstilles som værende hjerneskadet og have brug for støtteperson/værge.. Undskyld mig, jeg troede i arbejdede imod mobning????
Sendte jer en email men modtog ingen respons, og i kan være sikre på at havde jeg overvejet at støtte jer, så var muligheden da røget dér

Svar från Red Barnet
Venlig og vigtigt arbejde.
Jeg mødte den venligste og meget velinformerede medarbejder foran Coop 365 i dag. Professionel og præcis. Og et fantastisk arbejde som denne organisation udfører.

Svar från Red Barnet
I dag blev jeg mødt af en meget…
I dag blev jeg mødt af en meget snaksaglig fyr foran den lokale butik.
Jeg står med to børn der er trætte og blot vil have deres fredagssnoller købt, men det kan jeg ikke få lov til - det bliver hvert fald ikke respekteret at jeg egentlig prøver på at sige jeg ikke har tid. Han spørger om navnene på mig og mine børn…
Da jeg så (fordi jeg ikke er god til at at sige jeg ikke har lyst) skal afgive oplysninger, herunder CPR nummer og først dér går det op for mig, at man er ved at binde et abonnement på mig, så er jeg ikke længere interesseret.
Fyren bliver irriteret og siger” så skal jeg slette det hele igen?”
Ydermere bad jeg om at få lov at læse på Red Barnet inden jeg agter at donere noget som helst. Det var ikke muligt. “Hvad vil du læse på!”
Det er hvert fald ikke sådan jeg en anden gang lyster at have med Red Barnet at gøre. Støtter hellere Kræftens Bekæmpelse og BørneTelefonen, samt hospital klovnene.
Det er virkelig en ufin måde at forsøge at lokke folk til et løbende abonnent !!
Og ærlig talt, så var det ret grænseoverskridende oplevelse at man egentlig ikke kan sige nej tak og blive respekteret. En anden gang, hvis I står foran en butik, så handler jeg et andet sted- for man har faktisk ikke lyst til at skal forsøge at handle forbi jer!!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.