Jeg har købt mange maskiner hos RC Holm gennem tiden og dette var første gang, en af dem gik i stykker, mens den stadig var under garanti. Det er netop i sådan en situation, man oplever, hvor g... Se mer
Företaget har svarat
Købte en minigraver Bernards 1000 EX, hos RC Holm. Rigtig god maskine, som kan anvendes til mange forskellige opgaver. Kan monteres med forskelige redskaber. Fik den leveret dagen efter køb. F... Se mer
Företaget har svarat
Et firma med kompetente medarbejdere. Købte en motor, men forinden spurgte sælgeren om konkrete data på den gamle, hvilket medførte, at jeg fik den rigtige, som ellers kan være problematisk. Har l... Se mer
Super positiv oplevelse ved køb af segboard. Venlig kundeservice, og efter at have kørt fra odense til grenaa med 2 elendige segboards fra en anden butik fik vi lov til impulsivt at kigge ind forbi RC... Se mer
Leverandør af kvalitets maskiner og værktøj til forhandlere. Ingen privat handel.
Industrivej 18, 8963, Auning, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Hurtig klargøring af maskine og venlig og hjælpsom betjening ved afhentning. Klar med gode råd.
RC HOLM har givet god service i forbindelse med mit køb af flishugger og så er de al tid hurtig til at sende reservedele så min maskine kan blive udlejet igen.
Har købt en RCG12 men klargøring. Og er fuldt ud tilfreds med både service og flishugger. Super maskine til prisen og kan kun anbefale den til andre
Super fin service, og sælger ved hvad han snakker om, både telefonisk og ved afhentning af maskine.
Har lige købt en flishugger af RC Holm. Der var et rigtigt godt tilbud på den, så prisen var skarp. Alt forløb helt efter bogen, maskinen var klargjort til aftalt tid, og fik også en vejledning i de vigtigste funktioner. Der var endda smidt et dækken i kassen med tilbehør UB. Kan indtil nu kun anbefale dette firma. 5 Stjerner herfra.
Super service i forbindelse med køb af pælebor.
Kan varmt anbefale at handle med RC Holm.
Jeg er super tilfreds og har fået en virkelig god service.
Ikke sidste gang jeg handler der
Købte en Atlas Copco generator for noget tid siden, men den ville ikke starte. Trods stor hjælpsomhed fra RCH på telefonen hjalp det ikke, så de tog den ind og fixede den. Det var ikke en garanti-sag, men vi slap med 1x fragt.
Super service!
Carsten S., Den Lille Isvogn
Jeg synes jeg har fået fuld valuta for pengene mht. Køb af flishugge maskine. I forhold til prisen, har jeg fået en god maskine. Dog bærer manualen præg af lille opmærksomhed ved udarbejdelsen.. Jeg har allerede fundet nødvendigt at modificere hoved cylinderen for at frigøre ved fastgørelse. Det kunne lige så godt have gjort fra fabrikken.
Super godt sted at handle. Gode produkter, fair priser og kundeservice er i top hver eneste gang.
Mvh. Bo Bauer
Købte ATV og spil med montering og efterfølgende presenning alt leveret og opfylder til fulde forventningerne.
Har købt en flishugger RCG 12 incl. klargøring og afprøvning som jeg er fuldt ud tilfreds med, da den yder det som jeg har forventet. Har kun positivt at sige ang. handlen med RC Holm, hurtigt og nemt med god service.
Kim Kjeldsen
Skide god oplevelse, hurtigt svar da jeg henvender mig angående noget jeg ikke helt forstod og ikke mindst fik jeg min pakke hurtigt
Hej Allan
Jeg vil lige sige tak, for min oplevelse af firmaet og
Din professionelle måde at håndter kunder på og din viden om flishuggeren. Jeg glæder mig til, at bruge den.
Din Chef må være stolt af dig.
Med Venlig Hilsen
Inger Skovbon. Møn
Fantastisk service. Talte i telefon med dem. Trods lav feriebemanding, så fik de gjort batteripakke klar og afsendt dagen efter. Havde varen dagen efter. Fantastisk 👍👍👍
5 stjerner for virkelig god service.👍👍
De er hurtigt på mail og telefon og skulle uheldet være ude at man har en reklamation er der ingen bøvl.
Så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos RC Holm A/S
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.