Otrevlig personal som trakaserar folk…
Otrevlig personal som trakaserar folk när dom ringer
Detta är Radiotjänsts officiella hemsida
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Otrevlig personal som trakaserar folk när dom ringer
Kriminell diktatur, bör förintas med omedelbar verkan! Bojkotta skiten!
Den värsta kundtjänst jag någonsin stött på.
Och att konstant känna sig jagad bara för att man inte äger någon tv, vad är det för strunt? Och har man inte tid för samtalet att sitta och förklara att man faktiskt inte äger en tvmottagare och svara på tio följdfrågor så kommer en räkning ner i brevlådan.
Fick just ett väldigt otrevligt samtal där hon påstod att jag hade en tvbox, när jag skulle fråga om sambo om denna så skällde hon ut mig i telefonen då det var mig hon skulle prata med och ingen annan, trots att jag inte visste någonting om boxen som han sen förklarade att var något han fått testa för streaming till datorn och redan skickat tillbaka. Kände mig så äckligt obekväm efter att ha pratat med den där kvinnan.
Deras "sanning" är att alla är födda med "TV". De förutsätter att alla innehar "TV" och kollar på statliga propagandakanaler. De skickar massa räkningar trots man inte innehar TV-mottagare. Påpekar man att man inte innehar TV-mottagare skiter det i vilket och fortsätter skicka sina falska fakturor. Får de inte betalt direkt lägger de på 40% på nästa falska faktura och skickar sedan till Kronofogden.
Jag fick nyligen nämligen detta dagens datum en mailadress så jag kunde gå in på mina sidor. Inget var uppdaterad trots att jag gjort det på det gamla sättet via telefoni. Jag betalar så mycket i räkningar och detta dumma bolag höjer avgifter år efter år. Är man som jag enda som betalar till detta dumma bolag med de sämsta kanalerna och de tråkigaste programledarna som finns och inget att höra heller då jag inte lyssnar på radio. Att det inte ens kan vara uppdaterad är så uselt. Jag vill ha fritt Tv tittande och gillar reklam. Är sjukt trött på att staten tar allt. Jag har knappt råd med mat. Hoppas det går igenom att alla ska betala en skatt för den skulle inte vara lika hög som denna himla avgift. Och man får jämt höra att det är innehav av Tv man betalar för. Vilket annat Eu land har så? Så föråldrad när de flesta har dator och mobiltelefoner. Tänk nytt. Ska bli skönt när det ändras och jag kanske för första gången kan få lite pengar kvar och kan handla bättre mat och kanske inte måste välja mellan mat och sjukvård för att staten ska ha in pengar via Radiotjänst
Mycket onödigt.
Otrevlig kundtjänst. Man känner sig jagad när dom ringer för säger man att man inte har tid så blir dom som iglar och vägrar avsluta samtalet.
Om man vill säga upp avtalet tar dom ut en kostnad för detta.
Jag ser det helt vansinnigt att man ska betala pengar för det när man samtidigt betalar för kanaler hos ett annat företag.
Fick även "hembesök" av en herre en gång från Radiotjänst. Han stog först och glodde i fönstret och sen när vi skulle ut så försökte han trycka sig in. Vi fick då göra motstånd och skicka iväg han. Ringde polisen och anmälde detta. Han hade en tydlig namnskylt på sig med Radiotjänsts logga. Oacceptabelt!
Varför skall man betala Radiotjänst när de inte tillhandahåller någon tjänst, utan bara tar betalt?. För det första så står de inte för själva infrastrukturen så att jag tex verkligen kan se på TV. Detta måste fastighetsägarna och därmed hyresgästerna själva stå för, kostnader, underhåll. Den som tar betalat för något skall naturligtvis också se till att det går att använda tjänsten/-erna. En av lösningarna på detta stora problem är om Radiotjänst antingen hyr infrastrukturen av fastighetsägarna precis som bredbandsbolagen hyr från stadsnäten. ett annat sätt som kanske är det bästa vore att de köpte det och därmed också skötte underhållet.
Med vänliga hälsningar
Magnus Sandell
Nu får det fan vara nog detta företag slarvar och har extremt dålig servise
jag har sen Mars 2010 varit ikontakt med dom då och då och inte fått mitt abordemang avslutat hos dom så jag tog äntligen kontakt via detas kontaktformulär på nätet och inte telefon
och fick ett mindre tillfredställande svar tillbaka trots att jag gångerna på telefon fått muntlig bekräftelse om avslutande
Radiotjänst kiruna AB är det sämsta skit som finns otrevlig kundsupport iallafall via telefon och allmän inkompetens har vid ett tillfälle kallats idiot på kund supporten
varför ska detta skit företag ha monopol i sverige
nä detta är det sämsta jag har varit med om helt förskräckligt att det är noll och ingen kommunikation alls i företaget!