Raam Wereld B.V. Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na slechts 4,5 jaar is de deurklink van onze deur afgebroken. Hierdoor kan de deur niet meer normaal worden geopend. Dit is niet alleen vervelend maar ook een onveilige situatie. Wat wij onbegrijpeli... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Half januari mijn kozijnen met ramen op de eerste verdieping en het keukenraam laten vervangen door kunststof en HR++ glas. Ik heb direct in de koude periode daarna direct het effect kunnen merken,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldig! Ik raad iedereen aan om zijn/haar kozijnen hier te laten maken en vervangen. Jakub was heel fijn, open en transparant in zijn communicatie. Goede offerte, dacht overal in mee. Begripvol... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben 4 grote houten ramen laten vervangen door kunststof kozijnen. Heel leuk contact met verkoper, nam de tijd om alles uit te leggen. De monteurs hebben alles heel netjes geplaatst en afgewe... Se mer

Företagsinformation

1. Leverantör av PVC-fönster
  2. Byggföretag

Skrivet av företaget

Raam Wereld B.V. is officieel partner van SCHÜCO! Wij zijn uw landelijke specialist op het gebied van kunststof kozijnen, kunststof deuren, terrasdeuren en schuifpuien.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Goede kwaliteit

Aan de achterzijde kunstof kozijnen Lauren plaatsen, met kunstof achterdeur. Weg tevreden, goede prijs kwaliteit verhouding, in één dag geplaatst

7 maj 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Kim, dankjewel voor je complimenten en we zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent. Groeten, team Raam Wereld.

Schuifpui van Raam Wereld

Raam Wereld heeft bij ons een nieuwe schuifpui geplaatst. Prijskwaliteit verhouding is uitstekend en het hele proces, van vertegenwoordiger tot aan de werkmannen die kwamen plaatsen, was professioneel en prettig. Aanrader.

26 april 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Boudewijn, dankjewel voor je goede review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je nieuwe schuifpui. Groeten, team Raam Wereld.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We hebben al onze ramen rabatdelen en…

We hebben al onze ramen rabatdelen en voor en achter deur laten vervangen door raamwereld. Het contact van begin tot eind supper. De jongens die het komen plaatsen zeer vriendelijk en denken mee heb dit als zeer fijn ervaren gaven duidelijk aan wat ze de volgen de dag gingen doe zodat wij het konden voor berijden.
Ik ben supper blij mooi afgewerkt zou ze zeker aan raden.

5 februari 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Mike, mooi om te lezen dat alles perfect verlopen is en dankjewel voor je goede review. Groeten, team Raam Wereld.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige service en prachtige kozijnen!

Ik ben ontzettend blij met de nieuwe kunststof kozijnen die ik heb laten plaatsen door Raamwereld. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van de installatie was de service uitstekend. Het team was professioneel, vriendelijk en zeer deskundig.

De kozijnen zelf zijn van hoge kwaliteit en zien er prachtig uit. Ze zijn perfect geïnstalleerd en voldoen volledig aan mijn verwachtingen. De afwerking is ook goed gedaan, wat de algehele uitstraling van mijn huis verbetert. Niet alleen zien ze er goed uit, maar ik merk ook meteen een verbetering in isolatie en geluidsdemping.

Ik wil het hele team van Raamwereld bedanken voor hun harde werk en toewijding. Ik zou ze zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve kozijnen en professionele service

22 mars 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo L. Celen, wat goed dat je zo blij bent met je nieuwe kozijnen. Wat een verbetering he? We zijn blij om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen en we danken je voor het delen van je ervaringen met ons. Groeten, team Raam Wereld.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hebben een zeer prettige ervaring…

Wij hebben een zeer prettige ervaring met Raam Wereld.
De monteurs van Raam Wereld zijn zeer vriendelijk en zeer vakkundig.
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe raamkozijnen van Raam Wereld.

7 mars 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Michael, wat fijn dat ook jij deze prettige ervaring met ons hebt. Bedankt voor het delen en je 5 sterren review. Groeten, team Raam Wereld.

Fantastische pui

Fantastische pui, zijn er heel content over, geweldige afwerking, Fantastische werklui die dit geplaatst hebben, zeker aan te bevelen aan andere mensen. Vriendelijke groet fam. van Duijl

18 mars 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hoi familie van Duijl, wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie nieuwe schuifpui en het werk van onze monteurs weten te waarderen. Dankjewel dat je deze ervaringen hier hebt gedeeld. Groeten, team Raam Wereld.

Zeer tevreden

Materialen keurig op tijd geleverd en zeer vakkundig geplaatst zowel in het verleden als bij deze werkzaamheden zeer tevreden met Raam Wereld.

18 mars 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Vlaming, fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent. Daar doen we het voor! Dankjewel voor je 5 sterren. Groeten, team Raam Wereld.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We hebben goede ervaringen met…

We hebben goede ervaringen met Raamwereld. Ze zijn inhoudelijk prima op de hoogte en kunnen tijdens het verkoopgesprek veel voorbeelden laten zien en zijn duidelijk over de mogelijkheden. De installatie van schuifpui en voordeur ging bijzonder vlot en de jongens waren snel, vakkundig en aardig. Ik kan geen negatieve dingen vinden en ben blij met het resultaat

6 mars 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Johan, dankjewel voor het delen van je positieve ervaringen met ons! Groeten, team Raam Wereld.

Afspaakje, nu even niet

Zins 2018 hebben wij ramen geplaats door Raamwereld. Iedere afspraak voor een reparatie duur altijd weken tot maanden. Dus in de tijd van een niet werkende voordeur hebben wij 6 weken om het huis moeten lopen.

26 februari 2024

Raamwereld

Titel: Uitstekende ervaring met Raamwereld voor plaatsing van kozijn

Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen van Raamwereld voor het plaatsen van een kozijn. Het personeel was uiterst vriendelijk en professioneel, en de kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend. Bovendien was de klus snel geklaard, wat mijn planning ten goede kwam. Ik kan Raamwereld ten zeerste aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar betrouwbaarheid en kwaliteit bij het plaatsen van kozijnen.

12 februari 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Merel, fijn dat alles goed is verlopen en bedankt voor al je complimenten en 5 sterren review! groeten, team Raam Wereld.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Keurig netjes afgewerkt van voor en…

Keurig netjes afgewerkt van voor en achterdeur inclusief kunststof kozijnen voor en achter. Communicatie was top, afwerking netjes, prijs prima en vooral de harde werkers mentaliteit (zoals het hoort) heel top.

23 februari 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hoi Margriet, fijn om te lezen dat het hele proces perfect is verlopen voor je. Dankjewel dat je jouw goede ervaring hier hebt gedeeld. Groeten, team Raam Wereld.

Van Hout naar Kunststof, we zijn tevreden met Raam Wereld

Onlangs heeft Raamwereld onze houten raamkozijnen vervangen door duurzame kunststof met HR++ glas. Het team toonde expertise, vriendelijkheid en werkte razendsnel. We zijn zeer tevreden en raden Raamwereld aan voor iedereen die overweegt hun oude raamkozijnen te vervangen.

1 februari 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Johan, je hebt het direct goed aangepakt door te kiezen voor HR++ glas! We zijn blij om te lezen dat je zo tevreden bent. Dankjewel voor je 5 sterren! Groeten, team Raam Wereld.

Erg tevreden

In Januari 2024 heeft Raamwereld 2 nieuwe kozijnen + Keralit gevelbekleding bij mij op het dakterras geplaatst. Ze hebben alles vlot en netjes gemonteerd en ik ben erg tevreden met het resultaat.

29 januari 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Lennard, dit is fijn om te lezen. We zij blij dat je helemaal tevreden bent. Dankjewel voor je review! Groeten, team Raam Wereld.

Schuifpui vervangen

Een klein jaar na het laten vervangen van mijn kozijnen door Raamwereld nog een schuifpui door ze laten plaatsen, snellere levering dan ik had verwacht en de 2 jongens die hem geplaatst hebben hebben het keurig netjes gedaan, waanzinnig netjes afgewerkt en ook nog eens keurig netjes, opgeruimd, achtergelaten!

22 januari 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo EtH, dankjewel voor je goede review! Daar doen we het voor! Groeten, team Raam Wereld.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Veel plezier van kunstofkozijnen in benedenverdieping

7 Jaar geleden hadden we al kozijnen voor en achter laten plaatsen. Dat was een goede keuze.
Nu waren de voor- en achterdeur aan de beurt, inclusief het raamkozijn in de keuken.
Alles beneden is nu door Raamwereld vervangen door kunststof kozijnen en naar alle tevredenheid. Goed werk verricht door de inmeter en door de monteurs. Ze werkten erg goed en vooral de afwerking is prima.
Behalve het voordeel van warmte-isolatie en geluidsisolatie ben ik nu ook af van het onderhoud met de verfkwast. :-)

26 januari 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Wim, fijn dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Het klopt dat je huis nu goed geïsoleerd is. Door onze Schüco profielen bespaar je tot wel 31%. En schilderen hoeft inderdaad ook niet meer. Bedankt voor je 5 sterren en groeten, team Raam Wereld.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een heel goed team dat de werkzaamheden…

Een heel goed team dat de werkzaamheden verrichte.
Alles wat geplaatst moest worden was aanwezig.
Het was niet beschadigd.
Alles werd netjes opgeruimd.

18 januari 2024

Svar från Raam Wereld B.V.

Hallo Jan, dankjewel voor je complimenten! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Groeten, team Raam Wereld.

Negatieve ervaring met Raamwereld

Na verkeerd inmeten en geen vertrouwen wilde wij het liefst afzien van verder samenwerking omdat die naar ons idee vertroebelt was. Onder juridische dwang en het motto nieuwe ronde nieuwe kansen hebben hebben we contact gehad met een vervangende vertegenwoordiger, waarbij het leek alsof de problemen zouden worden opgepakt.

Tijdens montage bleek het de verkeerde RAL kleur te zijn geadviseerd. Tevens is bij het naar voren halen van de voordeur een kleiner frame geleverd, dan afgesproken. Hierbij zit aan één kant het kozijn met (deels afval) hout aan de muur vast. Door de wijk heen lopende zien we dat er veel betere opties zijn en dat het wel mogelijk is om in een groter kozijn de deur in zijn geheel naar voren te halen.
Verder zijn de Shüco (raam)kozijnen netjes geplaatst maar zien we achteraf op de lijsten rondom de kozijnen beschadigingen.
Ook is er om lekkage te voorkomen geen lekdorpel geplaatst zoals gebruikelijk en ik heb aangegeven, ik had toch 10jaar garantie werd er geroepen? Ook is er deels geen isolatie geplaatst zoals afgesproken.

Voor de gehele plaatsing waren drie werkdagen berekend, waarbij aantekenen het geheel slechts drie ochtenden in beslag nam.

We hebben contact gezocht om verschillende punten aan te kaarten, hierop werd in eerste instantie niet gereageerd, na nog een poging van onze kant werd alleen de de raamrubbers aan de buitenkant die te kort waren, waardoor het in het frame inregende, vervangen. Verder is op onze andere klachten inhoudelijk niet meer ingegaan en werd er geen compensatie aangeboden.

Daarom zou ik Raamwereld nooit aanraden er zijn betere en goedkoper opties zien wij in onze wijk!

PS. Aanvullend; Raamwereld heeft geen eigen fabriek of (service) monteurs, de vertegenwoordigers zijn colporteurs, dus wees gewaarschuwd!

15-4-2024. Even aanvullende info op de terugkoppeling op onze review. Op onze vraag om een deel van het geld ter compensatie terug te betalen (6000euro van de 24.000, leek ons redelijk) is de vertegenwoordiger nooit in gegaan. Van onder druk zetten is geen sprake! Gezien de afwerking en het niet (goed) isoleren met o.a. gebruikt isolatie materiaal kan ik alleen maar adviseren NOOIT met RAAMWERELD zaken doen.

18 september 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.