Forstår slet ikke de folk som giver dem mindre end 5. Yderst Professionel tilgang til mig som kunde, bestilte en vare de ikke havde på lager, mail korrespondancen gik sindssygt hurtigt og de sva... Se mer
Det här tycker kunderna
Gode produkter og fornuftig pris. Desværre med lange leveringstider på Arcteryx LEAF produkter. Det er muligt det ikke er pxshop/Grand defence, som er skyld i det, men i højere grad producenten. Ell... Se mer
Super god oplevelse!! Startede med en smule skepsis, da jeg så anmeldelserne her inde. Men valgte dog at give det et skud. Jeg bestilte et par bukser(torsdag aften), og skrev en mail til deres kunde... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Andra tittade också på
No problems at all.
No problems at all.
After I placed an order I saw all these negative reviews and I was pretty worried that I might have been scammed. But, 2 days later I got my package without any problems.
Firmaet fra Holte
Firmaet fra Holte
Menneskesky mennesker der tydeligvis ikke ønsker at se deres kunder, selvom de på deres hjemmeside selv tilbyder at man selv kan hente varen hos dem.
Tillader man sig så at droppe forbi, når man ikke har hørt nærmere om afhentning, en uge efter man har kontaktet dem.
Så er det ikke nogen pæn modtagelse man får.
Dette firma er virkelig ligeglade med dig, er oplevelsen man får.
Senest fik jeg et bælte i gave, der var købt hos dem.
Dog havde jeg i mellemtiden selv købt to af disse bælter selv, hvorfra oplevelsen med selv at skulle hente bla. kom fra.
Så dette bælte skulle selvfølgelig byttes.
Ved ankomst var pappet som bæltet sad fast på knækket, ikke noget min mor tænkte så meget over skulle være et problem, efter som hun jo regnede med at jeg skulle bruge bæltet.
Jeg så dog straks problemerne komme allerede samme aften, da jeg kontaktede dem for at komme forbi og levere bæltet tilbage, som de tilbyder på deres hjemmeside.
Dette bliver man nærmest nægtet, og de samme søforklaringer om hvor travlt de havde og ikke ville være i huset, trods de altid er der når man i deres øjne så forfærdeligt tillader sig at kigge forbi med et smil.
Dette smil får du ikke tilbage her, og får at vide at jeg kan bruge 60 kr på returnering, trods at jeg dagligt kører lige forbi.
Alt dette handler mest om deres meget ubehagelige og på ingen måde imødekommende tilgang til deres kunder - noget jeg senere har erfaret fra ligesindede i Airsoft og militærmiljøet, at jeg langt fra er den eneste om at opleve dette i mødet med disse mennesker.
Okay det er ikke forbudt at være menneskesky eller opfører sig dårligt over for sine kunder.
Men grænsen går nå de ikke vil bytte en vare fordi pappet er knækket, og selvom det var knækket ved modtagelse af min mor.
Efterfølgende var jeg meget forsigtig da jeg skulle pakke varen for at sende den retur, og pakket den forsigtigt i bobbelplast, da jeg ikke selv var velkommen forbi.
De påstod jo at de ikke ville være at finde på kontoret, men har tydeligvis nemt kunne tage imod GLS ;)
Nu blev jeg af firmaet beskyldt for at jeg havde mast bæltet og pap ned i en for lille konvolut og at de mente at det var her at pappet var knækket.
En påstand de ikke havde belæg for, og de beskyldte altså min mor og jeg for at lyve.
Men jeg gentager, pappet var knækket ved ankomst til os.
Men det var nu ikke mig der løj, da de derefter påstod at de ikke havde fremsendt en defekt vare, og forsvarligt havde afsendt i en papkasse.
Både min mor og GLS havde billeder af indpakningen, som bestod af en pose uden beskyttelse, og så dårligt pakket, at GLS efter eget udsagn ikke kan håndtere sådanne pakker og samtidigt stå inde for indholdet der kommer frem.
Derefter skulle jeg igennem flere timers mail, med grove beskyldninger, for at få penge retur, for en vare med defekt ambalge ved ankomst.
Derudover var de fyldt med forskellige beskyldninger og sammenblaninger med andre køb, der intet havde med dette at gøre.
Jeg må ærligt sige, at jeg før har mødt næsten lige så dårlig kundeservice, men dog aldrig før har oplevet en så rystende og grov tilgang til kunder.
Den mest ubehagelig mennesketilgang jeg har oplevet nogensinde.
Selv når jeg forsoneligt forsøgte at ringe for at rede tråedene for deres fejl ud, og oplyse dem om GLS udmeldinger, vedrørende deres utilstrækelige indpakning, blev jeg mødt af raseri og fik efterfølgende smækket røret på.
Det her har været så rystende en oplevelse af ubehagelige mennesker og deres forretningsmetoder, at jeg vil advare alle om at bruge dette firma.
En skam at vi alle betaler for en sådan virksomheds overlevelse, da de lever af at levere til vores alle sammens Danske militær.
Alt her kan dokumenteres med gemte mails.
Og den her anmeldelse og andre herinde, må tegne sit tydelige sprog.
Retmæssig tilføjelse:
Efter en aldelses ubehagelig og lang mail samtale, hvori jeg blev beskyldt for alverdens ting.
Endte de med at tilbagebetale det beløb jeg selvfølgelig havde krav på.
Dette ændre dog ikke på det faktum at de i lang tid nægtede at overholde mine krav som forbruger.
En tilføjelse mere til deres forretningsmetoder er:
At de nu forsøger at skræmme mig med advokater, og beskylder mig for i dette indlæg at lave en smædekampagne med løgne.
Mht min "taknemmelige mail, som de skriver i deres svar - så beror det høflige svar, udelukkende på at jeg følte mig så usikker på, nogensinde at se mine penge, hvis jeg skrev i brevet hvad jeg reelt mente om deres firma.
Hvilket også er grunden til at jeg først har turdet skrive her inde efterfølgende.
I deres svar herunder, kommer de igen igen med anklager, de formår dog ikke beskrive hvori de mener at jeg fejlagtigt gengiver hændelsesforløbet og er løgnagtig.
Deres svar herinde må gøre det tydeligt for alle, hvilket firma vi her har med at gøre.
Jeg var igennem noget der ligner 20 uhøflige og aldeles arrogante mails, med urigtige beskyldninger mm. inden jeg fik mine retmæssige penge tilbage.

Svar från PX-SHOP Danmark
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service...
Aldrig har jeg haft en personlig oplevelse der har virket så arrogant og nedladende i en kundevejledning, som hos PX-SHOP. Absolut ingen fornemmelse af at blive mødt med pædagogisk forståelse. De oplevedes som afvisende, at "mansplaine" og selvom de skriver man kan komme til deres showroom efter aftale, var det som om at de alligevel ikke gad man kom.
Kan på ingen måde anbefale at handle hos dem.

Svar från PX-SHOP Danmark
Find et andet sted at handle
Købte udstyr i butikken, da jeg ville bruge reklamationsretten havde jeg pludselig ikke købt udstyret igennem Px Shop, men privat af ejeren. Hvis du skal købe udstyr og ønsker at benytte et firma som lever op til købsaftaler, så find et andet sted. Har allerede advaret andre om dette sted.
Deceitful
I have ordered a pair of Oakley ballistic glasses since December along with other items. After 4 months and repeated emails they shipped all but the glasses with a handwritten note on invoice (is this legal?) of them being backordered. On the site the glasses appear in stock. Six months after my original order still haven't received them or any reply on my repeated emails. I have asked my attorneys to take the appropriate legal actions without any care about the fees. Someone has to stop them from deceiving more people...
Venter utålmpdigt på svar
Har nu ventet i over en uge på vare og har sendt flere mails for at høre om der sker noget. Alt uden svar. Afventer stadig og pengene er registreret som værende overført, dog ikke trukket endnu...
Giver 2 stjerner på nuværende tidspunkt, men det kan jo ændre sig 🤔
Items they claim to be in stock are…
Items they claim to be in stock are not. After over one month and many emails they send the wrong items. They try to get you to pay twice the same order by claiming the creditcard payment did not go thru. You have to send them proof of payment from your bank. Do not shop here.

Complete scam - beware!
Complete scam, beware! They will tell you they have items in stock (I've confirmed with them 2-3 times) and after you send the money it turns out that they don't have it anymore and they will try to push you something else instead.
When asked for a refund they will come up with bogus excuses. I've sent them my full IBAN number - perfectly standard format for all international transfers (and I receive money from all over the world to it) - and they tell me their bank tells them it's wrong (wrong number of characters or whatever). There is only one IBAN number, nothing else.
I'm waiting for another week, didn't get replies to some of my emails, and they just keep telling me they will "look into this".
It's probably not a store at all, they just list stuff they get from wholesalers and they hold nothing of their own. Just avoid, or you will likely lose your money.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.