Purepower.dk Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste elektrolytdrik i byen! Smagene er ikke for oversøde og/eller underlige; citron smager af citron osv. Både til langdistanceløb og mine hårde sæt i boxen, er PPs drikke sikkerhed for at jeg f... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan kun anbefale folk at holde sig fra purepowers egen webshop. Deres produkter fåes langt billigere hos andre forhandlere. De vil end ikke pris matche deres eget produkt. Deres forhandlere har (m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kanon kundeservice ved bortkommen pakke. Har længe ventet på en leverance bestilt 31/3. Pakken var afsendt hurtigt fra Purepower men DAO har får pakken væk. Jeg kontaktede selv tålmodigt DAO (d... Se mer

Företagsinformation

1. Livsmedelsproducent

Informationen kommer från olika externa källor

PurePower.dk en dansk leverandør af energiprodukter med de bedste produkter til din træning. På webshoppen finder du et stort udvalg af energibar, energipulver, energi gels, restitutions pulver, proteinbar, elektrolyt tabs og meget andet til din træning.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

30 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sublim Service - Skud ud til Trine!

Sublim Service - Skud ud til Trine!
Jeg havde bestilt nogle barre som havde forholdsvis kort holdbarhedstid. Da jeg kontaktede kundeservice fik jeg en rabatkode hvis de skulle nå at løbe ud inden jeg fik dem spist.
Selvom det ikke var det jeg henvendte mig for og det var helt uopfordret.
Samtidig blev jeg høfligt og venligt vejledt ift holdbarhed på forskellige af jeres produkter og henvist til et banner hvor der stod holdbarheden på hjemmesiden fremadrettet.
Der kommer helt sikkert en ordre eller 2 mere. Fantastisk der er virksomheder der stadig går op i deres service - det kommer tilbage igen.

9 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Best energy gels in the market

Best energy gels in the market and A++ customer support.

I've tried a lot of gels in the past and the ones by PurePower are by far the best. Good taste (my favorite in cola), easy to use and not to thick (don't even need water afterwards, like with gooey gels).

I ordered on their Dutch website and had a question about my order. Customer support was very friendly and helpful and I received everything in perfect order.

Mange tak!

1 april 2025

Jysk kvalitet!

PurePower leverer altid gode og smagsfulde produkter til en god pris! De er smadder kompetente og svarer venligt og rettidigt!

Jeg bruger altid PurePowers produkter.

23 februari 2025

Super service

Super service. Min pakke kom mens jeg var skiferie. Så jeg nåede ikke at hente pakken. Men så blev den bare sendt igen (fri fragt)… 👍

17 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lægger sig i selen for at give en god oplevelse

Gode produkter – ✓
Hurtig levering – ✓
Bredt udvalg – ✓

Så hvad er ekstra her?
At jeg skulle have lidt ekstra med i kurven.
Det lod sig gøre uden problemer 😃
Besværet med at give mig god service var helt sikkert større end fortjenesten ved det ekstra salg – det var helt sikkert drevet af at give kunderne en god oplevelse 😊

2 december 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man bliver møde af professionel…

Man bliver møde af professionel mennesker som lever og ånder for det de laver. De er virkelig vel informeret og skarpe inde for deres fag

22 januari 2025

Hej Marc

Tusind tak for de pæne ord! Hvor er det bare dejligt at du havde lyst til at dele din oplevelse med os.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

PurePower Sport A/S

Hurtigt svar

14 januari 2025

Hej Lone

Tusind tak for de 5 stjerner! Dem er vi bare rigtig glade for 🤗 Tusind tak for at støtte op om vores virksomhed.

Ha' en skøn eftermiddag.

PurePower Sport A/S

dejligt med hurtigt svar

dejligt med hurtigt svar, spurgte ind til produktet og fik et godt og brugbart svar ,, topklasse .

2 december 2024

Hej Claus

Tusind tak for dine venlige ord om os 🤗

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul og godt nytår 🎄

Rigtig god dag.

Quality products

Quality products, and a variety of product types that ensures you can be completely self-sufficient in any endurance event, utilising just products from PurePower.
I have been a happy user for 2 years now and they have helped me through countless ultramarathons

27 november 2024

Hi Oliver

Thank you for your feedback! We really appreciate that.

We wish you and your family a merry christmas and a happy new year 🤗

Best Regards
Trine
Purepower.dk

Super service

Som sædvanligt en super oplevelse at bestille ting fra Purepower. Godt sortiment og hurtig service.

25 november 2024

Hej Claus

Hvor er det bare fedt at høre! Tusind tak for de fine ord 🤗

Glædelig jul og et rigtig godt nytår.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kundeservice i top, fantasktiske produkter

Kundeservice i top; bestilte vare sent mandag aften, skrev en mail med at par spørgsmål. Tirsdag formiddag modtog jeg svar på mail og min ordre blev også pakket så jeg modtog den onsdag med en ekstra smagsprøve :)
Gode produkter til lange løbeture, er vild med energy snack med kokos. Glæder mig til at prøve chews, carbo elektrolytter og den nye energi snack med hindbærsmag.

20 november 2024

Hej Louise

Tusind tak for de 5 stjerner! Dem sætter vi meget stor pris på 🤗
Vi ønsker dig og din familie en glædelig jul og godt nytår.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mega søde til at besvare spørgsmål og…

Mega søde til at besvare spørgsmål og nem og hurtigt levering!

10 oktober 2024

Hej Sille

Tusind tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på 🤗
Dejligt at høre at vi levede op til dine forventninger og vi ønsker dig en helt fantastisk weekend.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og hurtig levering / service og…

God og hurtig levering / service og svar fra kundeservice.
Savner de røde bær - ellers er jeg glad for det jeg bestiller hos dem.

17 oktober 2024

Hej Chris

Tusind tak for de 5 stjerner, og vi kan kun give dig ret i savnet til de røde bær, men ventetiden er heldigvis snart ovre 🤗

Endnu engang tak for den fine anmeldelse!

Rigtig god weekend.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Fremragende produkter

Fremragende produkter – uden tvivl nogle af de bedste på markedet!
Dog oplevede jeg, at servicen og produktviden kan forbedres meget.
Det betyder ikke, at jeg ikke vil handle her igen – men jeg vil nok springe kundeservicen over næste gang, da den er spild af tid 😊

15 oktober 2024

Hej Jacob

Tak for din flotte anmeldelse af vores produkter! Det er vi virkelig glade for 🤗

Vi beklager, at din oplevelse med vores kundeservice ikke levede op til forventningerne. Vi håber, at du giver os muligheden for at levere en endnu bedre oplevelse næste gang, du handler hos os.😊

Rigtig god weekend.

Bedste elektrolytdrik i byen

Bedste elektrolytdrik i byen!
Smagene er ikke for oversøde og/eller underlige; citron smager af citron osv. Både til langdistanceløb og mine hårde sæt i boxen, er PPs drikke sikkerhed for at jeg får erstattet alt jeg sveder ud af væske og salt.
Leveringen er lynhurtig, hver gang, nogle gange inde for samme døgn 😙.
Eneste minus er at de små gaver de putter ved mine pakker, alle indeholder mælkepulver og jeg er veganer. Det har jeg skrevet til PP, men de fortsætter bare gaveregnen. Havde man energy snakcks o.l. uden animalske produkter ville jeg nok også købe dem.

9 oktober 2024

Hej Ivan

Sikke skøn læsning og tusind tak for de flotte ord!
Beklager meget vi endnu ikke er kommet til at personalisere den gratis gave der er i ordren 🤩 det må vi have med på udviklingsmøderne!

Vi ønsker dig en rigtig god efterårsferie.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Purepower samarbejder med din træning

Purepower har noget til alle træningspas. Personligt synes jeg, at deres Energy snacks er geniale at have med på de lange rolige ture. Deres geler er helt optimale for opretholde energien på racedays, selvfølgelig også på de lange ture optil race. Og efterfølgende er deres recovery pulver midlet til at fremme restitutionen. 10/10 herfra

29 september 2024

Hej Maria

Wow! TAK. Hvor er det bare fedt, at du er tilfreds både smag og effekt på vores produkter. Det er så fedt at høre!

Du må simpelthen bare have en fantastisk dag og tak fordi du tog dig tid til at anmelde os. Det betyder så meget!

Purepower.dk

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.