Prinsens Lager Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Har hyrt förråd av prinsens lager i flera år och allt har fungerat perfekt från första kontakt till avslut. Snabba på svara på frågor och har varit väldigt hjälpsamma både när vi letade förråd samt n... Se mer

Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att använda. Från första kontakt till att använda containern vid mellanlandning mvid två flyttar. Rent och fräscht i containern, smidigt för flyttkillar... Se mer

Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra läge och access till container. Skulle dock gärna se 24/7 access. B... Se mer

Bott utomlands i några år så förvarade stor del av vår möbler och annat i en container med Prinsens Lager. Absolut inget att klaga på. Höll temperatur bra, inga problem med fukt och var aldrig något k... Se mer

1. Nr. 2 av de 4 bästa företagen i Lager
  2. Nr. 3 av de 5 bästa företagen i Magasinering
  3. Nr. 2 av de 3 bästa företagen i Förvaringsutrymme

Vi är ett familjeföretag som erbjuder prisvärda förrådscontainrar där du smidigt kör ända fram till förrådsdörren med både bil och släp. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som är företagare. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Alla omdömen

26 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Har fungerat bra

Har fungerat bra. Bra respons ifrån företaget.

26 april 2023

Svar från Prinsens Lager

Tack Kenneth för din feedback, du är välkommen åter till oss!😊 Mvh Prinsens Lager

Smidig tjänst

Smidig tjänst, bra förråd, god information och mycket trevlig service!

20 mars 2023

Hej Kristina! Tack för ditt betyg och välkommen åter!🌟 Mvh Prinsens Lager

Fungerade perfekt

Fungerade perfekt! Toppen att hyra en container som förråd!

15 mars 2023

Svar från Prinsens Lager

Hej Karin! Det glädjer oss att du varit nöjd med ditt förråd hos oss, välkommen åter!😊 Mvh Prinsens Lager

Stort och bra förråd

Stort och bra förråd. Lätt att komma till. Bra säkerhet i området. Mycket trevlig personal på Prinsens lager.

5 mars 2023

Svar från Prinsens Lager

Hej Lena! Tack för det fem stjärnorna, du är välkommen åter till oss om magasinering skulle behövas i framtiden!😊 Mvh Prinsens Lager

Allt har fungerat utan anmärkning

Allt har fungerat utan anmärkning. Alltid positiv personal när man har haft kontakt med Prinsens lager

23 februari 2023

Svar från Prinsens Lager

Tack Magnus för din feedback och hoppas att flytten har gått bra för dig till nya bostaden!🌟 Mvh Prinsens Lager

Tryggt och säkert

Tryggt och säkert. Rena och fräscha förråd. Smidigt med betalning och inpasseringen till området. Supertrevlig kundtjänst.

15 februari 2023

Svar från Prinsens Lager

Hej Åsa och tack för det fina orden! Det glädjer oss att du varit nöjd med förråden!😊 Mvh Prinsens Lager

Smidigt

Det var enkelt att skaffa och säga upp. Trevligt bemötande av personal.

31 januari 2023

Tack Elisabeth för det fem-stjärniga betyget!🌟 Mvh Prinsens Lager

Har fungerat bra under hela…

Har fungerat bra under hela avtalstiden. Enkelt att komma i kontakt. Mycket nöjd.

6 februari 2023

Svar från Prinsens Lager

Hej Catherine! Tack för det fem-stjärniga betyget du gav oss och välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Ordning och reda

Ordning och reda. Bra organisation, smidigt med alla rutiner, meddelat om grinden inte funkat osv.
Bara bra, rekommenderas!

30 januari 2023

Svar från Prinsens Lager

Tack Kennet för det fina orden och det glädjer oss att du varit nöjd med vår tjänst! Du är varmt välkommen åter😊 Mvh Prinsens Lager

Bra tillgänglighet och snabb respons…

Bra tillgänglighet och snabb respons vid eventuella problem med grind eller förråd.
Avdrag från betyget pga kondens i lagret.

26 januari 2023

Svar från Prinsens Lager

Tack Maria för din feedback. Det var trist att du upplevde fukt i ditt förråd och att vi inte fick chansen att hjälpa till medans du fortfarande var kund hos oss. Så ska det naturligtvis inte vara. Fukt i förråd beror allt som oftast på att den är medtagen i möbler eller textilier, men vi kommer självklart se till att nästa hyresgäst inte har några problem. Du är varmt välkommen åter till oss!😊 Mvh Prinsens Lager

Smidigt och bra

Så smidigt och bra. Allt fungerade mycket bra, från början till slut. Snabbt och smidigt svar på alla frågor, från avtal till uppsägning. Ett mycket bra sätt att hyra förråd.

15 januari 2023

Svar från Prinsens Lager

Hej Helen! Tack för det fem stjärnorna och det fina orden, varmt välkommen åter!😊 Mvh Prinsens Lager

Enkelt, bra pris och service i världsklass!

Enkelt, snabb service och bra pris! Kan varmt rekommendera Prinsens Lager!

28 december 2022

Svar från Prinsens Lager

Tack Linda för din fina recension om oss, du är välkommen åter till oss om behovet va magasinering skulle uppstå framöver!😊 Mvh Prinsens Lager

Bra förvaring

Bra förvaring, bra rutiner och mycket vänligt och professionellt bemötande

18 december 2022

Svar från Prinsens Lager

Tack Per för det fem-stjärniga betyget och att du varit nöjd med oss ifrån starten! Hoppas att din flytt gått bra😊 Mvh Prinsens Lager

Trevligt och tillmötesgående bemötande…

Trevligt och tillmötesgående bemötande vid kontakt för att hyra förråd.

15 december 2022

Svar från Prinsens Lager

Hej Inger och tack för din feedback gällande vår kundservice! Vi hoppas att du har varit nöjd med förrådet hos oss och välkommen åter😊 Mvh Prinsens Lager

Ett mycket prisvärt sätt att förvara t.ex bohag på mellan flyttar

Ett mycket prisvärt sätt att förvara t.ex. bohag inför en flytt. Alltid åtkomst till dina ägodelar på ett smidigt sätt. Du kan köra upp bilen bredvid förrådet och lasta i och ur. Jag har haft värme i förrådet som fungerat bra.
/Eva

15 december 2022

Svar från Prinsens Lager

Tack Eva för det fina orden och hoppas att din flytt gått bra! Varmt välkommen åter till oss😊 Mvh Prinsens Lager