Center for Positiv Psykologi Omdömen 5

2. Affärsutvecklingstjänster
  3. Konsult
  4. Psykolog

Skrivet av företaget

Center for Positiv Psykologi (CPP) er en privatejet virksomhed, der tager sit afsæt i den nyeste, psykologiske forskning om præstationsfremme, udvikling, trivsel, sundhed og forebyggelse. I kraft af vores faglige viden om psykologi hjælper vi erhvervskunder og privatkunder med at trives bedre og præstere optimalt med henblik på at nå deres mål. Vi tilbyder et af Danmarks største og mest velrenommerede udbud af forskningsbaserede ydelser inden for positiv psykologi og coaching.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Relevant og praksisnær supervision

Jeg har fået supervision hos Ebbe over det seneste halve år og det var en rigtig god oplevelse. Det har været lærerigt, relevant og inspirerende, og jeg er gået derfra med øget motivation og tro på egne evner.
Jeg har især sat pris på:
• En fleksibel tilgang, der gjorde det nemt at tale om forskellige emner
• Opdateret viden baseret på ny forskning, gjort anvendelig i praksis
• En tryg og uformel atmosfære med plads til refleksion og humor
• Løbende evalueringer, som gjorde forløbet meningsfuldt
• En moderne metode, der adskiller sig positivt fra mere traditionel supervision.
Mange tak for et godt forløb!

6 augusti 2025

Svar från Center for Positiv Psykologi

Mange tak for tilbagemeldingen. Det er jeg glad for at høre. Det har været en fornøjelse - og også lærerigt for mig. God vind fremover!

Fantastisk supervisor

Ebbe er psykolog, coach og supervisor. Jeg havde en super oplevelse med ham i arbejdet imod min autorisation som psykolog. Ebbe er meget vidende og god til at dele ud af sin viden. Under supervisionen kunne vi skræddersy den til vores behov på det specifikke tidspunkt, så det er også en fleksibel oplevelse, samtidig med at der er struktur og en plan. Kan ikke anbefale mere!

22 juli 2025

Svar från Center for Positiv Psykologi

Mange tak for tilbagemeldingen / anbefalingen. :) Det har været en fornøjelse. Held og lykke med resten af autorisationen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende kursusvirksomhed og ekspert i positiv psykologi

Jeg har være på flere kurser hos Ebbe (Center for positiv psykologi). Ebbe er en god formidler og facilitator. Han er meget nærværende og ekstremt vidende, og klart en anbefaling værd.
Det seneste kursus jeg deltog i var Mental Fitness; Som kurset lover er jeg blevet klædt på til, at arbejde i praksis, med min egen og andres mentale robusthed. Ikke nok med det, jeg fik også, fyldt klædeskabet op med masser af nye værktøjer jeg konkret kan anvende i hverdagen i praksis. Kurset var en velbalanceret vekselvirkning mellem oplæg baseret på evidensbaseret viden/ forskning og teori på højt niveau, diskussioner og erfaringsudvekslinger ifht. de forskellige emner, samt konkrete øvelser/ værktøjer (også omsat til kursusmaterialer du får med hjem),som kan overføres direkte til praksis. Jeg vil klart anbefale dette kursus til alle ledere, konsulenter, undervisere, coaches osv. med interesse for feltet.

23 juni 2016

Svar från Center for Positiv Psykologi

Tak for den flotte anmeldelse; og tak for din aktive deltagelse og bidrag på kurset.

Mine bedste anbefalinger

Jeg har haft fornøjelsen af Ebbe som underviser og coach - og vil til hver en tid anbefale ham til andre.
Jeg er af Ebbe blevet uddannet og certificeret "Positive Psychology Coach", og har i den forbindelse taget et antal supervisionstimer hos ham. Ebbe har en MEGET høj indsigt, ikke mindst i evidens, hvilket gør hans undervisning og coaching endnu mere interessant.
Hvad jeg har lært af Ebbe bruger jeg ofte, både privat og fagligt. Jeg glæder mig allerede til at lære mere af Ebbe.
Nine Haubirk, Coach

12 april 2016

Intet mindre end fantastisk

Ebbe Lavendt er en af de dygtigste folk på sit felt, det er der slet ingen tvivl om. Jeg havde fornøjelsen at være med i et coachingprojekt hvor Ebbe var knyttet til projektet som superviser. Dette gjorde han utrolig godt og via hans tilgang udviklede jeg mine evner indenfor coaching utrolig meget. En varm anbefaling her fra.
Martin Olsson, Teamleder i DGI Nordsjælland

17 februari 2016

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.