poses.nl Omdömen 65

TrustScore 4 av 5

4,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Poses in hun kracht! De fotografe is enorm creatief, en kan de kinderen doormiddel van haar energie enorm motiveren om te lachen en de fotoshoot lekker soepel te laten verlopen. Er is ruimte voor eige... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijne ervaring gehad! Me zoontje had er eerst niet veel zin in maar de fotografe was erg geduldig en echt met hem bezig, waardoor hij snel met een lach op zijn gezicht voor de camera stond! Vorig jaa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuke fotografe die goed duidelijk kon maken wat ze wilde van de kinderen en daarbij hulp en aansturing gaf. Ze is enthousiast en krijgt de kinderen op een speelse manier aan het lachen. Het werken me... Se mer

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij de Jumbo foto’s laten maken

Bij de Jumbo foto’s laten maken. Het concept is van tevoren niet goed uitgelegd. Ik wou graag twee dezelfde foto’s met een kerstmuts op van mijn kindje. Mevrouw heeft ook veel zonder gemaakt. Bij het bestellen bleek dat je enkel pakketten kan kopen of fysieke foto’s die ze al hebben uitgeprint. Daar zat er dus enkel maar eentje van elk bij. Om de digitale foto’s te kopen zat je vast aan een pakket van minimaal € 109. Een losse digitale foto verkochten ze niet. Foto’s zijn ook al afgedrukt als je ze komt bekijken wat erg zonde is en je bijna dwingt tot verkoop. Ik heb geen pakket genomen omdat er een lelijke filter overheen (lijkt wel nep/ AI) zit en omdat er veel foto’s zijn gemaakt zonder het kerstmutsje op waar ik niet om gevraagd heb (baby had berg op hoofd en haaruitval). Een enkele foto kost € 15 voor een kleine € 20 voor maatje groter en € 35 voor een medium formaat. Echt belachelijk duur. De ervaring van de fotoshoot zelf had ook een nare nasmaak. Ik kan iedereen aanraden voor t geld van deze pakketten (tot bijna €200) een echte, persoonlijke fotoshoot te boeken elders. Nu was een deel van de foto’s echt mislukt doordat er maar een kwartiertje geschoten werd (gekke hoek, onderkin, rare blik, open mondje).

23 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jumbo Raamsdonksveer

Een fotoshoot gedaan in Raamsdonksveer bij de Jumbo. De shoot ging wel redelijk, maar het leek alsof ze beetje ongeduldig was, omdat mijn kleinzoon niet helemaal meewerkte. Toen bij het ophalen van de foto's had de fotograaf de minst leuke foto op de canvas geplaatst.. Een foto waar hij heel raar keek terwijl er veel leukere foto's waren.. Ook vind ik de prijzen echt ongelofelijk.. Het fotopakket zelf koste 95 euro en daar zitten niet eens alle foto's in.
Van de 16 foto's miste we 7 foto's, waarbij natuurlijk de leukste foto's zaten.. Dus we hebben een digitaal pakket aangevraagd en voor het emailen van 16 digitale foto's kost nog een 90 euro.. Ik vind het echt ongelofelijk, dat wanneer je alle foto's neemt je ook nog eens zoveel moet betalen voor een bestandje via de mail.. Ik snap best dat ze iets vragen voor het delen van het bestandje met de foto's, maar 20 euro was ook een mooi bedrag geweest..
Maar naast dit hebben we wel alle foto's binnen 2 dagen ontvangen..

14 november 2025

Super!

Hele goede service, ik was wat te laat en ook de afspraak moeten verzetten en dit was geen probleem.

Mijn zoontje is altijd wat onwennig met "vreemde" maar de fotograve was zo gezellig en leuk met mijn zoontje dat hij al snel ontdooide.

13 augusti 2025

€200 betaald maar geen fotos

Wij hebben €200 betaald voor de hele set, we hebben om een factuur gevraagd, dat kon niet ter plekke, deze zou na gestuurd worden “maandag” wij zijn al 3 weken verder en ze reageren niet op emails of berichten. Onze digitale fotos hebben we ook nog niet gehad.

Als ik ze deze week nog steeds niets gekregen heb ga ik aangifte doen bij de politie

1 juli 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leuke fotograaf

Leuke fotograaf! Ze deed goed haar best om de kinderen te laten lachen. Het enige wat we jammer vonden, is dat we voor 3 momenten hadden gereserveerd (en betaald) en we uiteindelijk maar de tijd van 1 moment hadden. Lang genoeg voor de kinderen, maar in de toekomst een leer om minder momenten te plannen. Ondanks dat hopen we op mooie foto’s!

23 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De fotograve had leuk contact met onze…

De fotograve had leuk contact met onze jongens van 3 en 5 jaar.
Ze speelde goed in op hun interesses met grappige woordjes die ze mochten zeggen.
Het was hierdoor zowel voor de jongens als voor mij als ouder een leuke ervaring!
Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

22 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag bij poses geweest voor een…

Vandaag bij poses geweest voor een fotoshoot met mijn dochtertje. Ze nam echt de tijd voor de foto’s en ze bedacht veel verschillende settingen om de foto’s te maken.
Ook deed ze erg haar best om de aandacht te krijgen en om ons meisje te laten lachen!

22 juli 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.