Porterbuddy Omdömen 7 233

4,7

Företagsinformation

1. Budtjänst

Skrivet av företaget

Porterbuddy leverer når det passer deg! Du kan spore pakken i sanntid og du mottar melding før ankomst. Kombinasjonen av innovativ teknologi og utnytting av ledig transportkapasitet gjør oss superfleksible og superraske. Vi leverer i Stor - Oslo, Vestfold, Østfold, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Tåkenes

Tåketeppe tipptopp Tåketeppe tipptopp Tåketeppe tipptopp
Tåketeppe tipptopp Tåketeppe tipptopp Tåketeppe tipptopp

16 oktober 2025

Very nice delivery woman

Very nice delivery woman, friendly :) right on time.

23 december 2025

Svar från Porterbuddy

Hi Melisa! Thank you for 5/5 stars. We really appreciate this. Thank you for using us, have a good day! Greetings from the Porterbuddy team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stort tack för julklappen till min…

Stort tack för julklappen till min dotter. Jag blev mycket positivt överraskad av servicen.

Först fick jag inte varan och pengarna återbetalades, men efter kontakt med kundtjänst skickades jackan till mig på grund av ett misstag från deras sida. Som ursäkt fick jag jackan och betalade endast för leveransen.

3 december 2025

Svar från Porterbuddy

Hei Tetiana, og tusen takk for din anmeldelse! Så stas at du var fornøyd med leveringen fra oss! Vi håper å se deg snart igjen ved neste levering :-) Hilsen oss i Porterbuddy

Allt gick på skenor

Allt gick på skenor. Snabbt och tryggt. Killarna som kom var trevliga och glada. De hade till och med läst instruktionerna jag gav. Stort pluss för att de ringde så jag fick gått ut👍

17 december 2025

Svar från Porterbuddy

Hei Eva! Takk for 5/5 stjerner. Dette setter vi så pris på. Takk for at du bruker oss, ønsker deg en god dag videre! Hilsen gjengen i Porterbuddy

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snabb och god info längst vägen.

Snabb, smidig och enkel leverans.

17 december 2025

Svar från Porterbuddy

Hei Sam! Takk for 5/5 stjerner. Dette setter vi så pris på. Takk for at du bruker oss, ønsker deg en god dag videre! Hilsen gjengen i Porterbuddy

Topp service 😊

6 augusti 2025

Svar från Porterbuddy

Hei Linda! Tusen takk for topp score og hyggelig tilbakemelding :) Vi ønsker deg en fin dag! Hilsen Porterbuddy gjengen

Svar från Porterbuddy

Hi. Thank you so much for the great review, and so nice that you like our services :-) Thank you for choosing to use us as a delivery service, we hope to see you again soon! Greetings from us at Porterbuddy

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alltid til å stole på ved leveranse i…

Alltid til å stole på ved leveranse i Larvik .. og bra system for å se når budet kommer. Mange takk og takk for idag :-)

18 juni 2025

Svar från Porterbuddy

Hei Dag! Så hyggelig tilbakemelding! Dette setter vi skikkelig pris på! Takk for at du bruker oss, så gleder vi oss til å se deg ved neste leveranse. Ha en fin dag!

Porterbudy er topp!

Porterbudy er topp!
Helt amazing og som regel alltid on time. En gelt suveren tjeneste!

11 januari 2021
Omdöme utan inbjudan

Svar från Porterbuddy

Hei! Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Tusen takk igjen for fine ord og at du syns vi er en suveren tjeneste, det setter vi stor pris på :) Vi håper å kunne levere til deg snart igjen, hilsen oss i Porterbuddy

Visa omdömen på alla språk (7 233 omdömen)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.