Podconsult og Karin er virkelig et godt sted at handle, når man skal købe udstyr til fx. fablabs, programmering i skolen og anden form for leg og læring med IT. Man får den bedste service af Karin -... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Mega godt. Endte med at bestille julegaver flere gange derfra, da vi ikke lige var så organiserede herhjemme. De 2 pakker kom meget kort tid efter de var bestilt og alt var i orden. Den sidste pa... Se mer
En god oplevelse Havde en rigtig god oplevelse ved at handle her. Oplevede at beskrivelsen af produkterne var rigtig gode. Eks. at jeg skulle bruge en ekstra ledning mellem mic og optager, som ikke... Se mer
Sublim god service. Have en produkt som desværre var gået i stykker efter længere tids brug, men Karin fik det fikset lynhurtigt. Fantastisk service og kan kun anbefale at købe varer her, for bedre se... Se mer
Karin Høgh begyndte i 2007 at forhandle udstyr og programmer til at producere podcast, lyd og video. Siden er der kommet mange, mange flere kunder til, både private og offentlige. Udvalget af varer er også steget, det er blevet bredere, og lagerbeholdningen er blevet større. PodConsults Butik er en online-butik - ikke en fysisk butik med faste åbningstider. Det er skoler, dagtilbud, virksomheder, institutioner såvel som private, der finder vej til Karin Høgh og PodConsults Butik.
Dalgas Have 44, 1. tv,, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Very fast service and has nice products!

Svar från Podconsultsbutik
Købte og modtog et Circuitmess produkt, som vi fornemmede manglede en lille komponent, og som vi så kom til at sætte lidt forkert op. Vi ringede til butikken, som var virkelig behjælpsomme. Faktisk sendte de et nyt produkt med det samme. Har sjældent oplevet så god en service. Her handler vi igen :-)

Svar från Podconsultsbutik
Pakken kom hurtigt og butikken havde et meget stort udvalg af sæt til microbit. Jeg har bestilt der to gange nu og kan klart anbefale butikken.

Svar från Podconsultsbutik
Fantastisk god kundeservice. Karin ringede selv tilbage på mit opkald og var super imødekommende. Mine varmeste anbefalinger.

Svar från Podconsultsbutik
Som sædvanlig hurtig levering og varerne er i god stand. Jeg kommer gerne tilbage en anden gang.

Svar från Podconsultsbutik
Podconsult var de eneste der havde en specifik vare på lager. Jeg tænkte, at det måske var en fejl. Heldigvis var den på lager og pakket på under en time efter ordren var lagt.
Ikke sidste gang, jeg handler her.

Svar från Podconsultsbutik
Jeg elsker simpelthen konceptet, varerne, servicen, den viden de har, den hurtige levering.
Jeg kunne købe mig fattig i den butik.
Kan virkelig kun anbefales

Svar från Podconsultsbutik
Fint udvalg og der var hurtig levering af den Samson Q2U jeg havde bestilt, så alt i alt meget tilfreds med at handle hos podconsult.

Svar från Podconsultsbutik
Det var en mega stor overraskelse! Jeg fik mine varer leveret på mindre end 24 timer. Selve varerne også af høj kvalitet. Tusind tak❤️

Svar från Podconsultsbutik
Jeg bestilte en mikrofon hos Podconsult mandag aften, og den lå i pakkeboksen onsdag formiddag. Sådan skal det gøres.
Meget hurtig levering og rigtig god vejledning
Hurtig og præcis levering, og det største udvalg i DK ;)
Super god og personlig oplevelse at handle med Karin og Podconsult 🙂
Hurtig og korrekt leverance. Bedre end forventet.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.