Fantastisk oplevelse med PKA pension. Jeg har stået i en rigtig trist situation. Fra første gang, jeg ringede derind, har jeg talt med det ene fantastiske menneske efter det andet! Og jeg har tilmed... Se mer
Företaget har svarat
Super dårlig oplevelse med dem som sygemeldt sygeplejerske , men det som er endnu dårligere er, at når ens tidligere arbejdsgiver ringer for at ville sende de dokumenter , der hos mig ville hjælp... Se mer
Företaget har svarat
Efter 20 års indbetaling og medlemskab PKA med arbejde i DK, tager jeg til Grønland for at arbejde i ca 2 år, tilbage til DK, får jeg konstateret kræft 2 md efter hjemkomst, men da jeg mangler 1 md... Se mer
Man skal ikke blive alvorlig syg hvis man er underlagt PKA. En skam, man er påtvunget dette pensionsselskab ved ved visse ansættelsesforhold. Dårlig rådgivning, og evig undgåelse for at udbetale... Se mer
Företaget har svarat
Din pension i PKA giver tryghed hele livet. Log på og se dine pensioner. Chat med en rådgiver eller kom til medlemsmøde.
Danmark
Har besvarat 86 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
PKA skal have mine varmeste anbefalinger. Talte idag med en meget sød rådgiver ved navn Simon. Han gennemgik mine forsikringer på en meget tydeligt og behagelig måde. Han ringede så her senere på dagen med en oplysning som han havde glemt at nævne tidligere. Virkelig god rådgivning. Meget trygt at være kunde hos jer.
5 ⭐️ herfra.

Svar från PKA
Har søgt udbetaling for kritisk sygdom, i dag kom der svar med et afslag og en lang forklaring på hvorfor. Problemet er bare at den sygdom de beskrev intet har med min sygdom at gøre, tænker svaret er til en anden med en nyre sygdom hvilket jeg på ingen måde lider af. Ringer og forsøger og komme i kontakt med hende som har sendt mig brevet, bliver lovet hun ringer tilbage, hvilket hun ikke gør. Sidder nu med en meget dårlig fornemmelse af uprofessionel håndtering og frustration for min egen sag og vedkommendes sag som jeg har fået svar på ( har vedkommende fået svar eller sidder de og venter?) sjusket og meget dårlig håndtering

Svar från PKA
Spar dine penge og flyt din opsparing langt væk fra PKA.
Dårlig og selvmodsigende rådgivning
Uprofessionelle
Dovne
Hilsen
Tidligere PKA medlem

Svar från PKA
Intet mindre end - en pensionsordning i verdensklasse!
Tak for god behandling

Det mest useriøse pensionsselskab
Alt, alt for lang sagsbehandlings tid af noget så enkelt og sølle. Hele 8 måneder har det taget, og stadig er der ikke kommet noget afgørelse på noget pka medlemmer ifølge deres forsikring, har "krav" på.
Jeg vil råde alle, til at holde sig langt væk fra dette selskab og for de eksisterende medlemmer, gør jer selv en tjeneste og flyt jeres opsparing til andet selskab, hvor i bliver passet bedre på.

Svar från PKA
Peter Nygaard gav en fantastisk service og hjælp. Jeg er meget taknemmelig og vil til enhver tid anbefale ham.

Svar från PKA
Som flere andre skriver herinde, så er det et cirkus. Man får en masse forskellig vejledning. Og kan aldrig regne med det er gældende. Og pga en super inkompetent medarbejder derinde, som ikke engang kunne oplyse mig om noget som helst korrekt, så har jeg nu mistet mine forsikringer, og kan ikke genoptage dem pga jeg er sygemeldt.

Svar från PKA
En af min kones kolleger døde før pensionsalderen var nået, og der fandt vi ud af at pka ikke lever i 2022 snart 2023. At der ikke er kontosikring på jeres pensionsopsparinger så medlemmers ægtefæller er dækket ved ægtefælles død er mig en gåde, og skammeligt for jer. Jeg tror desværre der er mange pensionsopsparere som ikke er klar over dette, og det kan pka nok være lykkelig over. Meget trist dette er. Kunne jeg flytte min kones pensionsopsparing ville jeg gøre det, hellere igår end imorgen

Svar från PKA
Mange tak til Stefan Rinaldo for en hyggelig snak og grundig gennemgang af min pension. Selvom jeg følte at jeg allerede havde godt styr på pensionen, fik jeg mere dybdegående information omkring forhold jeg ikke kendte til. Det kan anbefales :-)

Svar från PKA
PKA er noget rod. De ansatte giver forskellige og ofte uforståelige beskeder. Jeg venter som førtidspensionist på MÅSKE at få penge fra PKA, men det er usikkert og tager sin tid, før jeg får endelig besked. De lyder i telefonen meget lidt interesserede i min sag.

Svar från PKA
Et værre rod og virkelig lang sagsbehandling! Der er ikke rigtig nogle der kan give konkret info og den info vi får, lever de aldrig op til. Vi har mistet vores far og nu mere end 3 mdr efter, er sagen stadig ikke afsluttet. Vi skal have et mindre beløb hver især (4 søskende) - alle relevante dokumenter er videregivet til pka og vi venter og venter og venter… og hver gang vi ringer ind, bliver der lagt yderligere dage til behandlingstiden. Vi får én dag at vide, da dagen oprinder ringer vi ind og får endnu engang at vide, at der går yderligere så og så lang tid. Det er trættende og opslidende oven på en sorg. Jeg kommer i hvertfald ikke til at bruge dem til min egen pension!

Svar från PKA
Fra jeg indsendte en ansøgning om erstatning vedr. kritisk sygdom og til at der stod et pænt beløb på min konto, gik der kun 27 dage. Jeg synes faktisk at det er en hurtig ekspedition, så stor ros til PKA :-) (bøvler noget mere med et andet selskab!)

Svar från PKA
Jeg blev sygmeldt og de har hjulpet mig meget. Er meget taknemlig over at være hos dem .

Svar från PKA
Som 22-årig da jeg tegnede forsikring og begyndte at indbetale til pension hos PKA, havde jeg aldrig regnet med at stå i situation med alvorlig sygdom som 25-årig. Da jeg kom på ressourceforløb, fik jeg udbetalt penge fra PKA, en kæmpe hjælp! De dækkede mine udgifter til indbetalinger. Og da jeg her som 30-årig er blevet førtidspensionist, er jeg sikret med et beløb fra PKA månedligt, og en stor engangsudbetaling. Plus børnepension til vores 2 børn!
Jeg er så heldig at jeg blev medlem som ung. Man ved aldrig hvad fremtiden bringer, sygdom kan komme pludseligt!
Hvor er jeg taknemmelig for PKAs hjælp. De er altid søde og rare i telefonen.
Tak PKA :)

Svar från PKA
Har prøvet at få hjælp til hvem der skal arve efter mig. Er blevet koster rundt uden at nogen kunne hjælpe eller give ordentlig besked. Jeg opretter et testamente, man kan ikke regne med PKA’ s hjælp eller hjemmeside.

Svar från PKA
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.