Pinchos i Gränby, har ätit på Pinchos otaliga ggr och alltid varit nöjd, men nu den 20/5 så blev jag så missnöjd så jag överväger att inte äta där ngt mer. Beställde planksteken som jag alltid... Se mer

Sämsta skitn ja ätit, Ölen va utan kolsyra, så fick be om en ny, och den va knappt bättre Zingon va utan kolsyra och smakade vatten Oxfilen smakade som en dålig fläskfile efter en kass... Se mer

För de som inte är glutenintoleranta var det toppen! Maten var jättegod och det var ett bra utbud. För mig som glutenintolerant så fanns det EN rätt (två kycklingspett) som var mat. Sen fanns det sido... Se mer

Utbudet av rätter har blivit sämre på Pinchos i Linköping. En i familjen tål inte gluten och det finns enbart några få rätter som inte innehåller gluten. På många rätter smular man på något som inneh... Se mer

1. Restaurang
  2. Online-matbeställning
  3. Hämtmat

Informationen kommer från olika externa källor

Pinchos is the worlds first real app restaurant. Use your phone to order delicous tapas from all over the world.

2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Hen kastade mat på mig:(

Först så fick vi vänta en bra tag på att maten skulle komma, sen så när den väl kom så kastade hen mat på mig och det var väldigt kladdigt och förstörde min helt nya tröja. jag kände mig otroligt förnedrad då hen inte ens bad om ursäkt för sitt vidervärdiga beteende, överlag var maten bra! Dock var maten så stark så jag fick rännsketa delux. Jag är bara en ärlig människa!

11 mars 2023

Dåligt bemötande.

Jag och mina två barn blev hänvisade till ett högt bord i ett hörn. Jag frågade om vi inte kunde sitta på ett lågt bord. Svaret var nej för de låga borden var för 6 personer. Detta på en söndag kväll där det mesta av restaurangen är tom. I rummet bredvid satt också två par inklämda i små, höga bord vi hörnen medans resten av borden med soffor var tomma. Maten är inte märkvärdig men jag hade gärna gått tillbaka för barnen tycker det är roligt att äta där men inte med det här typ av bemötandet.

18 februari 2023

Gävle bokat till 18.00

Gävle bokat till 18.00.
Det tog ca 40 minuter att få maten. Eftersom vi insåg att vi inte skulle hinna äta och beställa efterrätt efter maten så beställde vi efterrätt medan vi väntade. När efterrätten kom hade två personer i vårt sällskap hunnit få den första rätten. Det blev ju lite dålig timing, minst sagt. Vi hade födelsedagsmiddag.
Ljummen mat och inte särskilt god mat.
Servitören hällde ut min bordsgrannes sås på min tröja.
Katastrofalt!!

3 februari 2023

Otrevlig chef!

Ändrar vår bokning från "höga" bord till "låga" med ett sms samma dag. Vi har äldre personer i samma sällskap som inte klarar av att klättra upp på höga stolar. När vi ringde och pratade med chefen så var han otrevlig och sa bara att det var så här det var och frågade om vi ville avboka. Vilket vi gjorde.

Vi kommer aldrig gå dit igen!

27 december 2022

Otrevlig chefer

Har precis varit i kontakt med en av era chefer som jobbar på pinchos i folkkungagatan. Han presenterade sig tyvärr inte med namn så har tyvärr inget namn at ge.

7e december bokade jag bord på restaurangen i folkkungagatan. Först bokade jag till 27e vilket jag avbokade samma dag. Samma dag, dvs 7e december, gjorde jag en ny bokning till idag (28/12) klockan 18.30. Jag ber om att få låga bord. Då jag vet att ni inte brukar lova ut låga bord ringer jag även 20/12 klockan 17.43 för att säkerställa och även för att fråga om det går att utöka sällskapet till 11 personer. Förklarar även anledningen till varför låga bord behövs, vilket dels är för barn under 1år men även pga sjukdom som gör det svårt att ta sig upp på höga bord. Fick sms idag om att borden är höga och att det inte går att byta.

Chefen ringer upp mig 12.00 och det är verkligen den mest otrevligaste personen jag någonsin haft och göra med. Han börjar med att ändra historian och bekräftar att jag varit i kontakt med dem 20e december. Han menar sen att kollegan jag pratat med inte lovat något om låga bord och även att bordet endast är för 8 pers, inte 11 då jag inte bekräftat det? Ska börja förklara vad som hänt och han ryter ifrån och säger "får jag prata?". Han fortsätter att säga att det handlar om missförstånd. Jag förklarar att jag själv jobbat i liknande bransch och förstår att missförstånd kan hända men hur löser vi det. Hans svar var "det är hennes ord mot ditt ord" (?). Sen säger han otrevligt "ska ni ha kvar bokningen?". Nu står jag här och blivit lovad flera saker (låga bord + bokning för 11) och känner oss verkligen inte välkomnade. Nu är vi endast 9 varav en 1-åring så bokningen för 8 skulle kunna fungera. Hur han betedde sig i luren gör att vi nu kollar på andra lösningar.

Har alltid haft fantastiska upplevelser hos er och blir verkligen besviken över hur det blivit nu. Hoppas verkligen detta är första gången han betett sig mot kunder på detta sätt.

27 december 2022

Äre en resturang eller flyttstädfirma

Satt å åt me nybruttan ja träffa på tinder som ja skrev med typ 2 månader innan vi tog oss till korset men när vi väl satt å åt som börja dom hetsa me att vi skulle beställa i tid å sen kom dom med damsugarn under borde för nån unge spillt popcorn under bordä. Bruttan min satt i halsen av stressen från allt sopande. 3/10 bananer. Maten va go'

16 december 2022

Döda flugor i drinken och drygt mailsvar

Mailade detta till Pinchos idag, då jag tyckte någon ansvarig skulle få få information om vad som hänt under ett besök på deras restuarang ” Hej, i fredags så var jag hos er restaurang på Norrlandsgatan. Vi hann äta några rätter och ta varsin drink, när en i sällskapet tog in ytterligare en drink kom denna drink in med två döda flugor i. Där och då tog vår aptit slut, och jag kontaktade en i personal. Han tog med sig drinken ut och vi fick den utbytt, men jag måste säga att jag blev lite besviken på att vi varken fick någon ursäkt eller någon kompensation för det inträffade”

Fick lite senare detta svar från Pinchos: ”Tack för din feedback.
Vi beklagar händelsen och vi hoppas på att dessa bananflugor inte är tillbaka igen i någons drink.
Som du själv beskriver händelsen så blev ni kompenserade på en gång men en ny drink. Vilket det låter rimligt.”

Håller inte med om att jag fick någon kompensation från deras sida, när de endast tog in en ny drink, denna gång utan flugor i, en drink som jag redan betalat för. Vad är det för kompensation?

25 november 2022

Mycket dålig service.

Vi besökte pinchos i Sundbyberg. Först & främst vill jag säga att det var supergod mat & duktiga kockar. Hade betyget baserats uteslutande på matupplevelse hade det blivit toppbetyg. Med tanke på vad man får för de pengarna. Men & det är ett stort men. En specifik person som arbetade lördagen den 26/11 kl 18.00 lyckades dra ner betyget maximalt. Han (ung uppenbart homosexuell man) vilket inte är av relevans utöver att om någon ansvarig för restaurangen ska kunna veta vilken person det handlar om. Jag vet ej hans namn. Men han stod vid popcornmaskinen. Ok. Så han visade mig till vårat bord (min sambo var lite sen). Förklarade att det var en appbaserad restaurang varpå jag sa att jag inte hade något batteri på min telefon & undrade om det gick att beställa ändå. Varpå han grimaserade & svarade ”nja kanske de” & lämnade mig vid bordet. Ok tänkte jag ingen big deal väntar på min sambo bara. Bordet var placerat vid P:et i pinchos. Jag är extremt ljuskänslig & hade svårt att se något med glödlamporna lysande rakt i ögonen. Jag bad därför när min sambo kommit om att få byta bord. Det fanns ett flertal lediga bord. Fick till svar av samma man att det minsann inte alls gick & att det var fullbokat. Jag löste problemet genom att skruva ut ett antal glödlampor så att det gick att sitta kvar. Det stod 2 bord precis bakom oss som ingen satt vid resten av kvällen. När vi skulle gå började samma man flytta på ett av de 2 borden åt ett annat sällskap. Varpå jag ifrågasatte att det nu helt plötsligt gick bra att flytta runt bord mm. Fick ett hånflin till svar att ”det nu inte längre var fullsatt” inget mer med det vi lämnade. Orkade inte skapa en scen där var som sagt ute med min sambo. även om han hade behövt sättas på plats. Tilläggas ska att jag var aldrig otrevlig mot honom utan tackade artigt när han visade in mig & svarade bara ”bra service” med ett lite ironiskt leende när han visade sin totala inkompetens inom servicebranschen. Hoppas någon som har intresse av att få 5 stjärnor istället för 1 läser detta & funderar över vilka ni anställer.

26 november 2022

Dyrt och mycket mobilpillande

Vi var farmor, pappa och två döttrar. De sa direkt att vi måste öppna appen och "ni har en timme på er". Efter mycket pillande på mobilen, innan alla bestämt sig för dryck, så gick vi då vi insåg att detta kommer bli snordyrt.

4 november 2022

Riktigt sunkigt

Riktigt sunkigt. Beställde bord till Pinchos Norrlandsgatan kl 19 en fredagskväll. Vi fick vänta i kö 15 minuter innan vi fick komma in kl 19.15. Sedan beställde vi via appen (som inte funkade på min telefon). Vi beställde och betalade kl 19.27. 20.05 fick vi mat. Sämsta servicen ever??

4 november 2022

God mat, stressad personal.

Det var trevligt och god mat, dock fick vi vänta 30 minuter innan maten kom. Personalen var snabb att fråga om de fick ta en av våra brickor. Det var ok och jag tänkte att det var ett poppis ställe med många kunder. Men det verkar vara ett grepp, eller? Min vuxna dotter med sällskap fick samma fråga torsd 12/10 och tänkte precis samma som jag. Men personalen kom snabbt tillbaka och frågade om hon fick ta den andra brickan också, Jo de fick hon, men eftersom de satt och åt från den frågade de vänligt om brickorna höll på att ta slut? Fick svaret att "nä men vi vill bli klara nån gång" och så tog hon tog brickan med den kvarvarande maten på! Ingen av dem fick fram ett ord, de blev helt paffa. Klockan var 18:15. De hade varit där knappt en timme. De gick. Skellefteå.

29 september 2022

Du får en timme på dig att bli klar

Alltid älskat Pinchos men numera snålas det in så mycket att om man bokat en kväll när det är lite folk så stänger restaurangen tidigare. Dvs i kväll bokade vi till kl 19 och tre kvart senare får vi veta att köket stänger om fem minuter och baren om 15… välj något annat ställa om du vill kunna sitta en kväll men vänner och äta och dricka gott. Här hann vi äta en halvtimme sen stängdes musiken av och sen väntade personalen kort och gott på att du skulle gå hem. Kasst! Och synd på ett ställa som man tidigare varit stammis på.

8 september 2022

Fenomenalt gott men olidligt varmt.

Första gången jag besöker Pinchos efter att min fru rekommenderade det. Helt fantastisk mat och jag älskar digital beställning. Hade utan problem gett 5 stjärnor men restaurangen vi besökte vid Mårtenstorget i Lund var olidligt varm. Vi var där mellan 17-19 en hyfsat varm dag. Runt 25 grader ute. Och det kändes som 28-30 grader inne. och då va restaurangen inte ens halvfull.
Vet inte om det saknas air-condition eller om den är nedsatt på grund av elpriset men detta sänkte upplevelsen så till den milda grad att det bara blir 2 stjärnor.
Lär komma tillbaka för maten igen och hoppas innerligt ni fått ordning på värmen i lokalen då.

26 augusti 2022

Mat är inte god

Mat är inte god. För mycket peppar i allt jag provade. Smak är helt obalanserade. Kallt mat.

Måste hämta beställning själv är en konstig typ av cervice. Ser inte bra ut med alla kunder som går runt med sin mat.
Göteborg, Linne

12 augusti 2022

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis