Pinchos i Gränby, har ätit på Pinchos otaliga ggr och alltid varit nöjd, men nu den 20/5 så blev jag så missnöjd så jag överväger att inte äta där ngt mer. Beställde planksteken som jag alltid... Se mer

Sämsta skitn ja ätit, Ölen va utan kolsyra, så fick be om en ny, och den va knappt bättre Zingon va utan kolsyra och smakade vatten Oxfilen smakade som en dålig fläskfile efter en kass... Se mer

För de som inte är glutenintoleranta var det toppen! Maten var jättegod och det var ett bra utbud. För mig som glutenintolerant så fanns det EN rätt (två kycklingspett) som var mat. Sen fanns det sido... Se mer

Utbudet av rätter har blivit sämre på Pinchos i Linköping. En i familjen tål inte gluten och det finns enbart några få rätter som inte innehåller gluten. På många rätter smular man på något som inneh... Se mer

1. Restaurang
  2. Online-matbeställning
  3. Hämtmat

Informationen kommer från olika externa källor

Pinchos is the worlds first real app restaurant. Use your phone to order delicous tapas from all over the world.

2,0

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Åt med min familj på fyra på Pinchos…

Åt med min familj på fyra på Pinchos iTäby och beställde fyra rätter var. En till två rätter per person var varma, några rätter ljumma och ett par rätter på gränsen till kalla. Dessutom var borden runt omkring oss fulla med disk som stod orörd under hela vår middag. Att borden inte städas undan från disk ger ett mycket oproffsigt intryck. Det kändes som om det var totalt underbemannat.

26 december 2024

Pinchos på Östermalm

Pinchos på Norrlandsgatan
Jag bjöd mina barn o barnbarn på 46 rätter inkl dryck. Maten var jättegod och varm och efterrätterna likaså. Ett minus var att vi fick sitta i källaren och missar då känslan av att vara på restaurang som var syftet med hela grejen, och då inte få den känslan förtog en del av restaurangbesöket som gick på många tusenlappar.

13 december 2024

Vi tog med oss göra 3 barn och skulle…

Vi tog med oss göra 3 barn och skulle ha en mysig lunch i Täby centrum för några veckor sedan. Alla bord hade gammal mat kvar och de dukade inte av någonting - så himla äckligt!
När jag sa till om detta klagade de på att de hade dåligt med personal, men när de ställde fram en till tallrik till oss, kunde de väl ha passat på att plocka undan det som var gammalt, eller plocka lite under tiden - de stod i köket och pratade med varandra hela tiden.
Det var en riktigt äcklig matupplevelse att behöva sitta i en massa disk och gammal mat.

1 november 2024

Pinchos Linköping

Pinchos Linköping, när vi kom dit så berättar de att maten är slut 70% på menyn finns inte och om vi beställer samma sak kanske de bara kan tillgodose 1 beställning. Vi med flera vände i dörren. Vore kanske också bra att ha laddningsmöjlighet när det är deras koncept att allt sker via telefon, hade Laddare med mig men fanns ej möjlighet att ladda enligt personalen.

3 november 2024

Fruktansvärt ställe

Fruktansvärt ställe. Förtjänar inte att kallas restaurang! Dyrt, löjligt små portioner, krångligt, opersonligt, lång väntan. Inte ens särskilt gott när tuggan väl var nedsvald. Aldrig mer Pinchos för mig!

31 oktober 2024

Ren besvikelse

Ren besvikelse! Efter att ha åkt en timme OCH bokat bord en vecka i förväg kommer vi fram och får veta att vi inte kommer bli serverade på över en timme och att middagsupplevelsen därmed var förstörd! Vi hade knappt hunnit sätta oss innan vi fick höra att det var lönlöst att sitta kvar eftersom vi inte skulle få nån mat. Restaurangen var inte ens full och personalen hade ändå inte kapacitet att tillgodose gästerna. Kanske dags att steppa upp och skaffa bättre och mer personal!

11 oktober 2024

Katastrof

Kan bara säga en sak: gå INTE hit. Det tar evigheter innan maten kommer! Och när den kommer är den kall…
Tyvärr samma upplevelse som för 7 år sedan, inget har förändrats. Måste dock ge hovmästaren en stor eloge som bemötte oss proffsigt och rabatterade maten.

5 oktober 2024

USCH

Så fruktansvärt dåligt bemötande man fick när man hade bokat bord på pincos i umeå. Hade ringt och bokat ett specifikt bord (pgr av sjukdom) och DOM lovade att vi skulle absolut få det vi önskade. När vi kom till restaurangen så hade dom bokat om vårat bord och vi fick ett helt annat!! Jag ifrågasätte varför vi inte blev tagen på allvar och dom sa bara att tyvärr nu blev det så här!!! Vi lämnade restaurangen och dom försökte inte ens få en att stanna kvar. Dom kunde iaf ha bett om ursäkt. Så NEJ aldrig mer pincos, för dom kan man absolut INTE lita på!!!

14 september 2024

Pinchos Östersund

Pinchos Östersund

Vanligt vis brukar det var väldigt bra service. Men då var FRUKTANSVÄRT DÅLIGT. Maten var väldigt bra.
Men drinkarna DÅLIGA sämsta på mannaminne va så sura tungan krullade sig bakåt. Var ingen sockerlag i dom. Plockade inte bort från bordet knökfullt med med mat och glas. En mat beställningen gick till grannbordet. Av fem stjärnor ⭐️ får de en halv mig min vän.

25 juli 2024

inte så bra :(

man fick saker som andra besökare beställt men knappt något man själv ville ha. segt smaklöst kött, som ett gammalt tuggumi ungefär. men goda drinkar.

17 juli 2024

Pinchos

Jag beställde 2 rätter och 2 efterrätter på våras sista beställning, tillslut så kom endast efterrätterna då dom "glömt" dom andra 2. Men det skulle dom lösa så fort dom kunde. Jag satt i 20 minuter och kollade på när min glass smälte och den varma chokladen till glassen vart kall. Inga fler rätter syntes till och mitt tålamod tog slut så vi lämnade denna restaurangkedja för sista gången.

8 juli 2024

VARNING!!

VARNING!!! Den absolut värsta restaurangupplevelsen jag varit med om, och då har jag ändå åkt ambulans från en och fått maten i knät på ett ställe...
Kaos i köket, kaos i restaurangen. Maten kom efter 90 minuter. Då saknades rätter, vissa rätter var kalla, vissa rätter var intorkade efter att ha legat under en lampa, endast Gud vet hur länge. Rätter motsvarade INTE bilder och beskrivningar. Födelsedagsfirandet slutade med att EN person fick en glasskål och en ursäkt för den förstörda födelsedagsmiddagen. Vi andra skulle alltså titta på när hon åt den? Vi gick hem så fort vi kunde. Dryckerna var goda som tur var. Vi vägrade betala det brända och de rätter som aldrig kom. GÅ INTE TILL PINCHOS LINKÖPING!!

23 juni 2024

Går inte att få kontakt med på mejl.

Jag vill börja med att jag ÄLSKAR pinchos. Men betyget betor på att ni är omöjliga att få svar på via mejl. Mejlat pinchos 4 gånger under 1.5 år, och bett dem flytta mina tapas från mitt förra nummer, till mitt nya. Jag får inga svar på mina mejl och får inte mina bonustapas heller. Eftersom jag inte har kvar mitt gamla nummer så kan jag inte heller logga in där i appen och använda dem.
Att jag inte ens får återkoppling på något av mejlen visar också på att de inte ens läser mina mejl. Kontaktformuläret är ju enda sättet att få kontakt med pinchos, finns inga telefonnummer på hemsidan, så är jättedåligt av er att inte läsa, eller svara på mejl..

17 juni 2024

Väntetid

God mat när den väl kom men orimligt att vänta drygt 35 min på varje beställning. Flera bord som kom efter oss hade fått mat och gått innan vår mat kom

7 juni 2024

Vansinnigt att behöva beställa med app

Vansinnigt att behöva beställa med app, alla har inte smart pfone. Nöjet att gå ut och äta är personlig service. Tänk på de äldre som ser dåligt. Restauranger ska vara tillgängliga för alla.

25 maj 2024

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis