Geweldig bedrijf, uitstekende en snelle service. Onlangs een aantal plexiglas plaatjes op maat besteld voor een diy project. Eindelijk een bedrijf gevonden die afmetingen kleiner dan 10cm kan zagen... Se mer
Det här tycker kunderna
Duidelijke en overzichtelijke winkel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Spullen goed verpakt met een laagje plastic die beschermd tegen krassen (acryl plaat plexiglas 2mm opaal). Jammer dat het... Se mer
Företaget har svarat
Het product is echt perfect. De communicatie kan beter. Na bestellen krijg je een bevestiging, waarin staat dat je product binnen 1-8 werkdagen bezorgd wordt. Je wordt vervolgens niet op de hoogte ge... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
PerlaPlast is een breed gesorteerde webwinkel op het gebied van kunststof plaat, staf en buis. Afnemers zijn particulieren, bedrijven, overheden, gemeenten, scholen en instellingen. Bij ons kunt u goed terecht voor uw diverse halffabrikaat producten maar ook voor bewerkt product gemaakt uit halffabrikaat, middels zaag-, boor-, frees-, stans-, buig- of lijmtechnieken. Bent u groot- of regelmatig afnemer van kunststoffen uit ons leveringsprogramma, dan zijn wij zeer wel in staat u uitstekende inkoopcondities voor te leggen. Perlaplast levert niet alleen kunststoffen en kunststof eindproducten maar kan u ook adviseren inzake de keuze en gebruik van kunststoffen in diverse toepassingen. Hierbij maken we gebruik van onze langjarige werkervaring in deze materiaalgroep. We delen deze kennis graag met u. U kunt uw vragen en aanvragen aan ons richten door het contactformulier in te vullen. We doen ons best uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Het PerlaPlast team bestaat uit 5 enthousiaste medewerkers die alles in het werk stellen om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Kontaktuppgifter
Goorsestraat 11 , 7041 GA , 's Heerenberg , Nederländerna
- +31314668544
- info@perlaplast-kunststofshop.nl
- www.perlaplast-kunststofshop.nl
Plexiglas ook < 10 cm. Geweldige service!!
Geweldig bedrijf, uitstekende en snelle service.
Onlangs een aantal plexiglas plaatjes op maat besteld voor een diy project. Eindelijk een bedrijf gevonden die afmetingen kleiner dan 10cm kan zagen en leveren. Hierdoor wordt het "zelf maken van plexiglas objecten" nog veelzijdiger. Ik kan hierdoor nog veel meer maken dan voorheen (ik heb regelmatig afmetingen nèt onder de 10cm nodig, dus ik ben blij dit bedrijf gevonden te hebben. Kleine vergissing werd razendsnel hersteld; de volgende dag had ik de juiste afmeting al in huis! Andere bedrijven (waar ik voorheen bestelde) maakten hiervan een complexe procedure dat ook nog eens lang duurde). Zelden zo'n veelzijdige, snelle, goede en probleemloze service meegemaakt. Ik raad dit bedrijf zonder enige twijfel aan.
Aanrader
Prima product, prima prijs. De bestelde polycarbonaatplaat met toebehoren isoleert het enkele glas in mijn voordeur heel goed zonder veel af te doen aan de charme van de deur. En bevestiging ging makkelijk. Aanrader dus!
vlugge levering
Materiaal eenvoudig via internet te…
Materiaal eenvoudig via internet te bestellen. Binnen een week in huis. Prima geregeld 👍
Gekregen wat ik besteld heb.
Goed was de levering en zoals vermeld in "de advertentie".
Voor mij was jammer dat het blok slechts twee gepolijste vlakken had i.p.v. alle zes de vlakken.
Na herlezen van de advertentie is de levering conform de advertentie bezorgd.
Enorme keuze aan kunststof.
Enorme keuze aan kunststof, ik had kunststof nodig om nieuwe bevestigingsringen te maken voor onderwaterverlichting. Hier hadden ze perfect wat ik nodig had. Delrinplaat van 6mm besteld, snel en zeer goed verpakt geleverd.
Niks op aan te merken en als ik morgen opnieuw wat nodig heb, dit is het adres!
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Goed verpakt zonder schade ontvangen.
Snel en betrouwbare levering
Levering keurig op tijd en in plaats…
Levering keurig op tijd en in plaats een plaatje kreeg ik er twee :)
Voor herhaling vatbaar .
Goed product en goede service.
Goed product en goede service.
Mijn kunststof platen waren door de transporteur beschadigd en PerlaPlast
kwam direct met een goede oplossing.
Dikke + voor de service.
snelle levering, materiaal exact aan de maat, van elke breedte 1 extra stuks geleverd
snelle levering, onderdelen exact aan de maat
Een ronde hoek kan natuurlijk aan alle…
Een ronde hoek kan natuurlijk aan alle kanten maar ik ben er vanuit gegaan dat er dan of een lange of een korte kant wordt afgerond en niet de overgang.
Dit stond ook niet op de website aangegeven.
Om zo veel geld te betalen voor een klein hoekje dat ik met een stukje schuurpapier of een vijltje ook kan doen vind ik “ not done “
Snelle levering en op maat
PVC plaat 1mm besteld (1x2m)
PVC plaat 1mm besteld (1x2m), deze werd goed verpakt in karton geleverd binnen de vermelde levertijd.
prima service
De site is prima en nadat ik een bestelling had gedaan, kwam ik er achter dat ik een fout had gemaakt in de afmetingen.
Contact opgenomen en ze hebben het gelijk in het systeem aangepast. prima service.
Goede kwaliteit en snelle levering!
Behulzaam en contstructief meedenken
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.