Virkede meget beskidt
Virkede meget beskidt, krøllet plettede duge, snavs på tallerkener.
Fik ikke et drikkekort, fik at vide, det ikke var sikkert de havde diverse drikkevarer, grundet større selskab dagen forinden.
Maden var ok, fik æggekage.
Virkede meget beskidt, krøllet plettede duge, snavs på tallerkener.
Maden var ok, fik æggekage.
Dejlig mad i skønne omgivelser. Vi var et større selskab og vi fik nærmest alt på menuen. Alt var usædvanlig godt, det kunne virkelig smages de laver alt fra bunden. Vi elskede især at de serverer 2 små rødspætter i stedet for en stor. De små er nu de bedste. Dejlig betjening vi ser frem til at komme igen.
En stegt rødspætte fik 2 små
Vi fik 2 wienerschnitzel , små perneting tyk og blød, mærkelige brasede kartofler, tyk brun sovs, store ærter
En meget dårlig oplevelse, kommer der aldrig igen
Friture stegt wienersnitzel med svensk pølse ret uden pølser og et vinkort der krøllet og beskidt. Virkelig slemt. Kommer aldrig igen.
Dårlig betjening, møj beskidt, maden var ikke noget at råbe hurra for, bestille oksesteek og fik så kalv der var fuld af sener så nej det var ikke godt. Forret var rejecocktail som var 5 rejer og lidt salat så bliv væk det er ikke pengene værd 🤢 hvidvinen vi fik var lunken
Rigtig dårlig oplevelse! Var til bryllup, hvor tingene bare skal spille! Personalet ydede utrolig dårlig service, og især ejeren selv. Vi nåede ikke at spise færdigt, før at maden var rykket af bordet. Frugten var muggen. Kaffen blev serveret og revet ud af hænderne på os igen, inden vi var færdig med første kop. Skrup af maden, blev serveret inden brudevalsen! Følelsen af at de bare gerne ville have os overstået og at vi bare skulle smutte, var virkelig ubehagelig.. Jeg sætter ikke mine ben her igen..
Var til et bryllup på Pennas, og det var Ualmindelig dårlig service og ubehøvlet personale, inkl. indehaveren selv!
Var til fest, da man måtte efter corona. Der lavede de buffet, men ingen sprit ved buffeten eller på toileterne. Da vi så skulle have nogle øl var de ikke kolde, vi bar over med dem, så vi drak de varme øl. Så var der nogle der kom til at se på dato'erne, så var de for gamle stort set alle de forskellige slags øl, også de special øl de havde, nogle op til et halvt år for gamle. Kommer der aldrig igen. Det værste var at hun ville have fuld pris for det hele.
PS. Gu' ved vad med maden, bare en tanke.
Deres rødspætte fileter er helt ud over hvad man kan forvente.
Vi fik meget god betjening og vi følte os på ingen måde overset.
og lad os nu ikke glemme den hjemmelavede remoulade. Den smagte meget bedre end noget af alt det konserves man kan få på hylderne i butikkerne.
Vi vil med glæde komme og få frokost meget snart :-)
forfærdelig betjening... Ville bestille stjerneskud, men fik at vide at det er noget det vil tage lang tid til at lave...DET SIGER MAN ALTSÅ IKKE PÅ EN GOD RESTAURANT TIL SINE GÆSTE!!! Vores søn på 15 år ville have chikken nuggets, men det kunne han ikke få da de laver ikke chikken nuggets til børn over 12...!!!... selv om vi vil gerne betale dobbelt pris for den. Da vi har besluttet at få kyllinge filet for ham istedet for- fik vi at vide at den er udsolgt...
Så gik vi derfra meget skuffet... forfærdelig betjening
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.