P C Motorcykler Omdömen

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan anbefales.

Rigtig god service og godt udført arbejde, en mekanikker af den gode gamle slags som laver tingene ordentligt og til yderst fornuftid priser.

9 maj 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super duper

Super duper ; Meget dygtig sætter sig omhyggeligt ind i opgaven .
Havde en aldrende BMW R 80 til rep som dryppede olie Jens Winther havde haft kikket på den af 3 omgange for en større formue og den dryppede mere og mere olie for hver gang ,Peter havde den i en uge (det var inklusiv vente på reservedele og lige midt i MC sæsonen )
Han er meget omhyggelig og ærekær
Vil helt sikkert bruge ham igen

Mvh. Anders Voldby

21 april 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tænker kun på at tjene penge!

En bil havde kørt ind i mig på knallert og den skulle derfor laves. Jeg tager kontakt til pc motorcykler ved ros torv, da det ligner en biks der har tjek på det, men jeg blev klogere.
Han vil selvfølgelig meget gerne have den ind da det er en forsikringssag og han virker flink. Vi bliver enige om hvad der ca skal skiftes da den jo er ret smadret. Derudover spørg jeg om han ikke også kan udlufte min bagbremse og sætte en ny cylinder på. Det er intet problem og han går igang. Undervejs ringer han flere gange for at skælde ud over at det er en "lorte-knallert" som han kalder den, og at den burde være kørt på lossepladsen. Langt om længe ringer han for at sige at den er færdig. Jeg tager ud for at hente den og kan se at der overhovedet ikke er skiftet de ting som vi havde aftalt. Jeg spørger ind til hvorfor de ikke er skiftet og han svarer at det gad forsikringen ikke betale for, men jeg har en stærk fornemmelse af at det er fordi at den ellers ville have været total-skadet og han derfor ikke ville kunne tjene kassen på den, hvis den blev det. Jeg overvejer situationen lidt og tænker at jeg må gå med den, da jeg jo også er glad for knallerten, og at der sikkert ikke er så meget at gøre ved det. Lidt efter bliver jeg yderligere meget overrasket da han kommer med en regning til mig på næsten 4000.- for at have udluftet bagbremsen og sat en cylinder på, som jeg vel og mærket selv havde med. Selvfølgelig var der også brugt lidt kølervæske osv. men alligevel. Jeg tænker at jeg er nød til at betale da arbejdet jo burde være lavet. Jeg trækker af sted med den men den kan stort set ikke skubbes da den bremser konstant bagpå. Jeg siger det til ham, men han bliver blot sur og fortæller at det kun er i starten, og at det går væk. Han havde på sin vis ret. Den stoppede med at virke ca. en uge efter, og med alt dette i bagagen kunne jeg AlDRIG finde på at handle der igen.

30 augusti 2012

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.