Vanuit gedegen kennis gaat Nico tewerk en nam ons mee in hetgeen hij deed. Heel plezierig. Volgend jaar weer!!
Det här tycker kunderna
pc probleem: bij gebruik toetsenbord kwamen de letters/cijfers niet overeen met wat de bedoeling was, dus een onleesbaar geheel. Nico heeft een grondige inspectie uitgevoerd en kwam tot slot met de c... Se mer
Door teveel tegelijk te willen van mijn kant werd het voor mij wat chaotisch. Betere voorbereiding door mij noodzakelijk om daadwerkelijk waar voor het geld (en tijd) te krijgen. Neem nog nader conta... Se mer
Het is exact zoals de 5-sterren beoordeling omschrijft: 'uitstekend, geen tegenvallers en ik zou dit bedrijf iedereen aanbevelen'. Een afspraak met Nico was snel gemaakt en nog dezelfde week kwam hij... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Zoekt u computerhulp aan huis? Uw adres in Apeldoorn voor het opschonen en beveiligen van uw trage computer, laptop of Mac. Bel ons op: 055-2058331.
Kontaktuppgifter
de Keerkring 10, 7325 EA, Apeldoorn, Nederländerna
- 055-2058331
- info@pc-opruimen.nl
- www.pc-opruimen.nl
Vanuit gedegen kennis gaat Nico tewerk…
Vanuit gedegen kennis gaat Nico tewerk en nam ons mee in hetgeen hij deed.
Heel plezierig. Volgend jaar weer!!
Fijne service !
Fijne service !! Wij kunnen er weer tegen aan met onze computers.
Nico heeft mij snel kunnen helpen
Nico heeft mij snel kunnen helpen, en heeft het probleem snel kunnen vinden.
Pc Opruimen is snel ter plekke
Pc Opruimen is snel ter plekke, lost het probleem op en is sympathiek met zijn tarief.
pc probleem toetsenbord
Nico heeft een grondige inspectie uitgevoerd en kwam tot slot met de conclusie dat er een programma was die dit veroorzaakte. Het programma Hitman Pro bleek de veroorzaker, dit programma verwijderd en het probleem was opgelost. Alles werkt weer naar behoren, bravo.
IT-redder in nood
altijd weer prettig als Nico als IT-redder in nood ons uit de brand komt helpen, geduldig, behulpzaam, en met zeer veel kennis van zaken!
Duidelijke uitleg en mijn laptop werkt…
Duidelijke uitleg en mijn laptop werkt weer lekker vlot.
Dé laptopdokter
Nico heeft aan één stuk door gewerkt voor drie uur aan mijn lange lijst van vragen. Sinds kort heb ik een nieuwe laptop én Office365. Nico weet precies hoe het werkt, en als hij er heel soms ook niet uitkomt, geeft hij dat ruiterlijk toe. Ik heb lang naar zo iemand gezocht. Die naast je komt zitten en alle ergernissen oplost. Chapeau!
Dank voor de deskundige en prettige behandeling!
Ik heb contact opgenomen per mail n.a.v. vragen over/problemen met mijn laptop en printer, nadat ik eerst de website van het bedrijf gelezen had. Het taalgebruik in de website sprak mij aan, m.n. de zin dat de medewerker de klant net zo wil behandelen zoals hij zelf behandeld wil worden. Heel snel nadat ik mijn mail verzonden had, werd ik gebeld en voor de volgende dag kon al een afspraak ingepland worden. Zeer snelle service dus. Er werd ruim de tijd genomen om de problemen te onderzoeken en op te lossen en ik kon alle vragen die ik had stellen. Ook vond ik het prettig dat er begrip was voor het feit dat ik - gezien mijn leeftijd - niet met computers opgegroeid ben en dus wat meer tijd nodig heb om zaken te begrijpen. De benadering van de medewerker was zeer prettig: deskundig, rustig, respectvol, begripvol, vriendelijk en dit alles tegen een heel mooi tarief zonder extra abonnementskosten. Ik weet nu bij wie ik moet zijn als ik nog eens problemen heb met mijn laptop of printer. Maria Rovers
Trage laptop, snelle service
Mijn laptop was erg traag en ik kwam met dit probleem bij Nico. Meteen werd er uitgebreid gevraagd wat het probleem was en wat er moest gebeuren. Nico hielp mij heel aandachtig en professioneel. Ik werd ook heel snel geholpen, Nico maakte direct tijd voor mijn laptop. Het probleem is goed verholpen. Erg goede service!
Malware laptop
Nico heeft een door malware aangetaste (bijna onwerkbare) laptop weer prima aan de praat gekregen.
Laptop is volledig geschoond en werkt weer op normale snelheid...
Compliment!
Trage laptop met veel fout - virus meldingen
Had een trage laptop met een aantal fout / virus meldingen. Nico heeft de problemen snel gevonden en adequaat opgelost. Houd je netjes op de hoogte van hij doet. Goede service, uitleg en advies. Houd zich ook strikt aan de geldende Corona maatregelen. Een echte aanrader.
zeer goed bevallen
Nico is heel deskundig
Nico is heel deskundig, helpt met antwoord op al je vragen. Neemt de tijd je alles uit te leggen. Komt met tips en trics. Wij zijn zeer tevreden, hij heeft alles opgelost, nam de tijd en we zullen zeker de volgende keer als we een computerprobleem hebben hem bellen.
Top top top ik heb er geen andere naam…
Top top top ik heb er geen andere naam voor ik adviseer iedereen die problemen heeft met zijn computer(s) bel Nico van PC-opruimen.
helemaal toppie!
Direct goed contact, goede uitleg over wat er gedaan word. Top service!
wat een service
meneer een mailtje gestuurd omdat we moeilijkheden hadden met de pc en telefoons.
Het is zaterdag dus we verwachten maandag pas wast te horen.
hij belde meteen en we kregen de afspraak voor de middag.
Nico zo heet hij was op tijd en begon meteen.
Na 2 uur deed alles het weer.
Met nog wat extra dingen want hij was toch bezig,
Geweldig wat een service .
kaartje gekregen voor eventueel een volgende keer.
geweldig.
Mijn iMac is weer up and running!
Mijn vragen zijn beantwoord en mijn…
Mijn vragen zijn beantwoord en mijn computer'problemen' zijn opgelost. Ik ben dus tevreden.
Zeer snel en prettig geholpen
Zeer snel en prettig geholpen. Nico is zeer klantgericht en klantvriendelijk. Daarnaast heeft hij me nog een paar Mac dingetjes uitgelegd en het geheugen wat opgeschoond. Bedankt Nico.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.