En positiv oplevelse at handle bil i denne virksomhed. Prima betjening. Ingen slinger i valsen hverken under og efter overdragelse. Mest nyere brugte handles. Vores dog en halvgammel,... Se mer
Företaget har svarat
En særdeles positiv oplevelse og rigtig fine priser. Sælgeren Tommy var meget behagelig og venlig mand. Stille og roligt fik vi alle detaljer på plads under en konstruktiv, imødekommende og fleksibel... Se mer
Købte en C-klasse. Efter 3 dage begyndte motorlampen at lyse. Dagen efter lyste dæklampen også. Kontaktede Tommy og han fik aftalt med værkstedet skulle kigge på det. Bagdæk blev lappet. NOX... Se mer
Företaget har svarat
Per Christensen Automobiler. Vi sælger ca. 800 biler årligt og har altid mindst 65 biler på lager i absolut topklasse i forhold til prisen.
Slotsherrensvej 361, 2610, Rødovre, Danmark
Bil køb er en stor beslutning, og jeg må sige, at man føler sig utrolig godt behandlet hos Per Christensen Automobiler. Servicen er top professionel, og forhandlingen foregår på et seriøst og tillidsvækkende niveau.
Jeg købte en Tesla Model Y, og fra start til slut har både information og service været helt i top. Der bliver ikke gået på kompromis, og de lever i den grad op til, hvad man forventer af en seriøs bilforhandler.
Jeg vil helt klart vende tilbage næste gang og kan varmt anbefale dem til andre.
Alt i alt en super behagelig købsoplevelse. God service og vi er meget glade for vores nye bil.
De er virkelig hjælpsomme derude .
Det er en fornøjelse at få hjælp.
Jeg er helt på månen over deres service.
I skriver i svar til mig:
Det er også vigtigt at nævne, at bilen på det tidspunkt var prissat ud fra at den kun lader på 1 fase. Havde bilen haft bl.a. 3-faset ladning og varmepumpe, ville prisen have været noget højere.
Men samtidig skriver i selv at bilene er topklasse i forhold til prisen:
Det er forvirrende, fordi I eftersalget oplyser, at bilen er billigere, fordi den kun kan lade på én fase og mangler varmepumpe. Samtidig kalder I bilerne “topklasse i forhold til prisen,” og det får det til at lyde, som om bilen har alt udstyr. Det er uklart, om “topklasse” betyder fuldt udstyrede biler eller bare biler til en god pris med visse begrænsninger. Det ville være nemmere at forstå, hvis I klart skrev, at “topklasse” handler om prisen, ikke udstyret.
Det er forkert, når I siger, at jeg burde have spurgt mere ind, for jeg stillede flere spørgsmål både om varmepumpe og pris uden at få klare svar. Jeg måtte rykke gentagne gange, og først på købsdagen fik jeg at vide, at bilen ikke havde varmepumpe hvilket sælger oplyste alligevel ikke havde betydning, ladeevnen undlod han at nævne.
Som professionel forhandler har I pligt til at give tydelige oplysninger, ikke placere ansvaret hos kunden.

Svar från Per Christensen Automobiler ApS
Kan kun sige , jeg er super glad for den ford Kuga hybrid jeg købte for en lille måneds tid siden.god service og meget hjælpsomme ansatte.
Meget tilfreds.
Købte en Tesla Y som i forvejen var til en meget fin pris som jeg fik et yderliger afslag på. Jeg tilbød at overføre et depositum som garanti på at jeg ville afhente bilen, men fik af vide dette ikke var nødvendigt. De tog bilen af bilbasen og reserverede den til mig og solgte ikke til anden side, rigtig god stil.
Meget imødekommende og flinke sælgere meget god oplevelse og bilen var præcis som annoncen beskrev, samt havde de tid til at forklare 👍
Det er nu anden gang, jeg handler bil hos Per Christensen Automobiler – og igen hos Tommy. Det er en fornøjelse hver gang. Tommy er reel, troværdig og utroligt behagelig at have med at gøre. Hele processen har været lige så professionel og tillidsfuld som første gang. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og kommer helt sikkert igen næste gang, jeg skal skifte bil.
Jeg har købt to biler hos Per Christensen Automobiler. Først en Saab 9.3 og har i 2025 skifter Saaben ud med en Enyaq.
Begge handler har forløbet uden problemer og jeg har ikke haft behov for at gøre brug nogen garanti eller reklamationsret.
Jeg har handlet hos PC Auto primært pga af udvalget af biler og prisen på bilen. Jeg kunne ikke gøre bedre handler på købstidspunket.
Reel og god service. Kan anbefales hvis man er interesseret i nyere el biler. Ingen snakken udenom men altid klar på en super god dialog.
Endnu engang fremragende service! Havde problemer med en e-Golf jeg købte hos PC auto for snart 3 år siden. Fik straks kompetent vejledning fra Rasmus og nu kører den bare igen.
Det er ikke sidste gang jeg jeg handler bil hos dem.
Fantastisk service, venlighed og ordentlige biler, hvis man oplever udfordringer, med en nyanskaffelse, så bliver udfordringerne løst uden problemer, på et nærtliggende Bosch værksted, som de samarbejder med, tak for en lækkert bil, god service, og venlighed. Jonas Kjær Nielsen.
Jeg kan kun anbefale at købe bil hos PC Automobiler. Rasmus har i hele forløbet været utrolig serviceminded og svaret fagligt og professionelt på alle spørgsmål. Det hele fungerede perfekt fra telefonisk kontakt til afhentning af bilen.
Torsdag den 12. September 2024 kl. 16:29 ringede jeg til Sebastian fra Per Christensen biler vedrørende en Polestar og en bytte bil. Han oplyste, at jeg skulle sende billede af min bil, så vil han vurdere bytteprisen. Der gik to dage og jeg fik intet svar. Søndag den 15. September kørte jeg til Per Christensen i Rødovre for at se på bilen. Jeg stod hos forhandleren, og medarbejderne var fuldstændig ligeglad med min tilstedeværelse. De kiggede skævt og hilste ikke engang velkommen. Min beslutning var med det samme: “jeg skal ikke købe bil herfra!”

Svar från Per Christensen Automobiler ApS
En fantastisk bilforhandler altid hjælpsom har været rigtig glad for at køre bil der kan anbefales især Sebastian er en rigtig god sælger
Jeg er godt træt af, at jeg aldrig har handlet bil her før. Aldrig har jeg oplevet så søde og hjælpsomme mennesker som hos Per Christensen. Ikke nok med at de tilbyder at sætte adaptiv fartpilot i bilen, tilbyder de da lige at monterer de vinterhjul som man endda har fået til en god pris. 👌
Jeg købte for nylig en bil hos Per Christensen Automobiler, og oplevelsen var fantastisk! Tommy, som hjalp mig, var utrolig professionel, imødekommende og tog sig tid til at finde den helt rigtige bil til mig. Hele personalet var venlige og serviceorienterede. Deres finansieringstilbud var også uovertrufne – min bank kunne slet ikke matche deres billige muligheder. Jeg er virkelig glad for min bil og vil klart anbefale dem til alle, der søger god service og en fair handel. Tak til Tommy og teamet!
Jeg havde via bilbasen booket en prøveturmellem 14 0g 15, og en sælger havde bekræftet dette pr mail, det startede egentligt meget godt, vi ankom ca 14 30, og fandt bilen og kiggede på den, herefter kom en af jeres sælgere med prøvepladerne, det viste sig dog at det ikke var os der skulle prøvekøre bilen, jeg gjorde opmærksom på at vi havde booket prøvetur via bilbasen, hertil svarede han noget med at i er 7 sælgerer, men vi kunne lige vente 10 minutter , ja okay det gjorde vi, så lidt på jeres andre biler, og gik ind og fik kaffe, gjorde en anden sælger opmærksom på at vi havde en aftale om prøvetur,
kl ca 15,15 hvor bilen havde været tilbage og holdt ude foran ca 20 minutter, måtte vi desvære videre med uforettet sag. ved ikke lige hvad meningen med sådan en booking er fra jeres side, men jeg havde forventet mulighed for at prøve bilen som aftalt, og vil da opfordre jer til at være mere klare omkring sådanne aftaler.

Svar från Per Christensen Automobiler ApS
Super god oplevelse, service ud over det sædvanlige
Endnu en fantastisk oplevelse. Deres professionelle tilgang resultere til en fantastisk oplevelse. Nu har jeg kendt dem i mange år og har anbefalet dem til en del og de har som jeg været rigtige glade for at købe deres bil igennem Per Christensens Automobiler. Jeg var i dag inde med nogen der spurgte mig om jeg kunne finde en fin og billig el-bil og vi kørte straks ind til Per Christensen Automobiler og fik skrevet under på en Byd Atto 3, hvilket de glæder sig til at hente om nogen dage. Vi havde som altid en sikker og trygt handel.
Per Christensen Automobiler er stedet hvor du aldrig går forgæves.
Rams
Rasmus er den mest service orienterede hurtige effektive transparente og ærlige bilsælger jeg nogensinde har mødt. Min største anbefaling herfra.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.