Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Jag bokade Park and Ride och när jag kom till parkeringen var de fullsatt. Jag är medveten om att man inte garanteras plats men jag undrar vad det är tänkt att man ska göra när man ska på ett möte i K... Se mer

Företagsinformation

1. Betjänad parkering

Skrivet av företaget

Gardian er den nye identitet for ParkZone – et selskab med dybe rødder i parkeringsbranchen og en vision om at tilbyde helhedsorienterede løsninger. Med to stærke forretningsben leverer Gardian både avancerede parkerings- og sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til ejendomsbranchens mest visionære beslutningstagere. Gardian bygger på mere end 20 års erfaring og administrerer dagligt over 1.900 parkeringsområder og sikkerhedsopgaver for både offentlige og private virksomheder. Med vores digitale fokus og integrerede tilgang sætter vi nye standarder for, hvordan parkering og sikkerhed kan kombineres for at skabe værdi for kunder og partnere. Gardian har hovedkontor i Rødovre samt kontorer i Kolding, Aalborg og Trondheim, Norge.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 15 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Parkerade på en snötäckt

Parkerade på en snötäckt, ödslig och dåligt upplyst parkeringsplats i Fredrikshamn den 8/12. Använde mig av P-skiva på korrekt sätt. Ett antal dagar senare 12/12 då jag behövde fylla på spolarvätska och öppnade motorhuven upptäckte jag en kontrollavgift som smugits in där! Jag betalade omedelbart för att inte drabbas av ytterligare avgifter! Överklagade avgiften då vare sig jag eller mina 3 passagerare kunde se några linjer på parkeringsrutan. En diger fotodokumentation blev svaret! Denna visar att jag tangerat boxens linjer med mitt högra hjulpar! Vagt 18 hade gjort sitt jobb och utfärdat en kontrollavgift! Vad är poängen med att dölja kontrollavgiften under motorhuven? Ingen av oss i bilen kunde se avgiften vare sig på parkeringen eller på Stena's båtdäck.
Upplever det hela som mycket ogästvänligt och speciellt att gömma avgiften under huven, kan bara anta att om inte jag hittat den skulle ytterligare avgifter ha tillkommit!

7 december 2022

Hej Hans,

Vores parkeringsvagter er trænet og rutineret i at lægge kontrolafgiften imellem forruden og vinduesviskeren. Desværre kan det ske, at vind, regn, sne eller andre vejrforhold kan gøre at kontrolafgiften forsvinder fra dens plads. I dit tilfælde må den, desværre, have faldet ned under motorhjelmen.

For at løse problemet med forsvundne kontrolafgifter sender vi altid et brev ud seks hverdage efter kontrollen har fundet sted, selvom du har modtaget den gule seddel i forruden. I brevet ville du også se, at der kommer en ny betalingsfrist, der giver dig mere tid til at betale, hvis det skulle være nødvendigt. Derfor ville du ikke opleve rykkergebyr, når den gule seddels betalingsfrist overskrides.

Da du betalte, før de seks dage var gået, sendte vi ikke noget brev ud til dig.

Jeg håber min besvarelse kan skabe et bedre indblik i vores procedure.

Søren, ParkZone

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jag hade parkerat på Arne jacobsens…

Jag hade parkerat på Arne jacobsens allé ui Köpenhamn och betalat p-avgifter med kort före utkörsel. Det tog 2 bankdagar med transaktionen. Får ändå betat 269:-DKK för missad p-avgift. Och brevens datering är ca en månads tidigare de anlände. Inskickade överklagan med uppgifter från banken svarar de interns på och skickar ett nytt brev med hot om kronofogden. Mycket egoistiskt och dåligt sköt. Kommer aldrig ställa bilen i denna företagets p- platser.

13 juni 2022

Hej Robert,

Jeg er ked af at høre, at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse, og jeg kan godt forstå din frustration.

Jeg vil utrolig gerne komme med en uddybende kommentar til din sag. For at jeg kan gøre det, har jeg brug for mere information fra dig. Jeg kan ikke finde nogen sag på det løbenummer, du har givet os med din anmeldelse. Du har oplyst et ottecifret tal, hvilket er ét tal for meget.

Hvis du har lyst til at uddybe din anmeldelse, er du derfor meget velkommen til at opdatere din anmeldelse ved at dobbelttjekke dit løbenummer.

Med venlig hilsen,
Søren, ParkZone

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Var i Århus för att äta lunch i hamnen…

Var i Århus för att äta lunch i hamnen . Då jag har handikapptillstånd på grund av mitt handikapp letade vi handikapps parkering förstås Fanns ingen , letade då en parkering så nära restaurangen som möjligt då jag av naturliga skäl har svårt att gå . La mitt tillstånd i bilrutan även parkering skiva ( skule jag kanske inte gjort) . Åt och kommer på att tiden är knapp men tänker att mitt handikapps tillstånd ligger i rutan . Börjar då gå mot bilen tar sin tid stannar även för att ta kort över hamnen och vila lite . Blir både förvånad och ledsen när det sitter P-bot på vindrutan som säger att jag är 33 min sen . Ber en släkting som bor i Danmark hjälpa mej att prata med Parkzone . Idag kommer ett svar : Man ska stå på handikapps parkering vilket jag är mycket medveten om , men när det inte finns någon blir det lite svårt . Betalat men är både ledsen och upprörd och även besviken över att ni inte tar hänsyn till att det faktiskt inte finns en P-ruta för oss handikappade nära restaurangen . // Ulf

15 oktober 2020

Hej Ninni og Ulf,

Tak for jeres anmeldelse.

Jeg forstår godt, at det er frustrerende at modtage en kontrolafgift.

Vi behandler alle sager vedr. kontrolafgifter lige og objektivt, da vi ikke ønsker at forskelsbehandle. Vi behandler derfor udelukkende kontrolafgifter ud fra de gældende bestemmelser i området - også selvom der ligger et handicapparkeringskort i forruden, som i jeres tilfælde.

Hav en god dag.

Isabella, ParkZone

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Hopplösa betalningsrutiner

Hopplösa betalningsrutiner
Efter flera försök att boka och betala gav jag upp och anlitade ett annat parkeringsbolag.

16 juli 2019

Hej Bengt,

Tak for din anmeldelse.

Hvis du oplever vanskeligheder med at bestille og betale for parkering, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores søde medarbejdere i kundeservice vil altid være parate til at vejlede dig igennem processen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Enklare och billigare än CPH budget…

Enklare och billigare än CPH budget park som alltid är utsålt .

8 maj 2019

Hej PA Malmgren

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi tager altid ros tæt til hjertet, og vi stræber selvfølgelig altid efter at tilvejebringe et enkelt alternativ til en ellers dyr lufthavnsparkering.

Lika smidigt varje gång.

4 december 2018

Hej Titus

Tak for den fede anmeldelse!

Du ønskes en dejlig december.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Svårt att hitta rätt plats

Svårt att hitta rätt plats. Väldigt osäker. Dåligt skyltat! Annars hyfsat nära flyget. Bra att CPH parkering får konkurrens.

8 november 2018

Hej Jan

Tack for den fina hälsning.

Vi arbejder altid på at skabe de bedste vilkår for vores kunder, så din feedback tager vi med glæde til eftertanke.

Perfekt läge

Perfekt läge. 1 hållplats från Kastrup med Metro.

4 oktober 2018

Hej Marianne

Tak for de fem stjerner!

Vi håber, at det gjorde rejsen bare lidt nemmere.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jättesmidigt med parkering och metron…

Jättesmidigt med parkering och metron men jag var lite osäker på villa platser jag kunde stå på.

2 oktober 2018

Hej Karin

Tack for den fina hälsning.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds vores parkeringsløsninger.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, hvis du er i tvivl om hvor, du kan parkere.

Ulrik, ParkZone.

Prisvärt och smidigt!

4 juni 2018

Hej Niclas

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores parkeringsservice.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bra med närhet till Metron som går ofta…

Bra med närhet till Metron som går ofta och rakt in till flygplatsen. Bekvämt!

7 maj 2018

Hej Monika

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for, at du er tilfredse med dit køb af Park & Ride.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jag kude inte betala 100,- för att få…

Jag kude inte betala 100,- för att få ett helt dygn på automaten. Vakten hjälpe mig!

30 april 2018

Hej Per

Tak for din anmeldelse.

Det lyder besynderligt, at du ikke har kunne betale. Jeg er dog glad for, at vagten kunne hjælpe dig.
Til en anden gang er du også velkommen til at ringe til vores kundeservice, som også gerne hjælper til.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Billigt alternativ och nära tram till…

Billigt alternativ och nära tram till Kastrup. Mycket enkelt och bra. Lätt att hitta

5 april 2018

Hej Mats

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores parkeringsservice. :-)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hade av misstag angett fel …

Hade av misstag angett fel parkeringsadress. Trots att jag direkt mailade om misstaget ville ni ej ändra bokningen utan gav mig böter. Kommer att välja annan lösning på parkering nästa gång.

5 februari 2018

Hej Krister

Tak for din anmeldelse.

Du har ikke oplyst dit løbenummer, og derfor kan jeg ikke slå din sag op. Desuden er jeg ikke sagsbehandler, og derfor må jeg ikke revurdere din sag. Jeg kan dog kommentere ud fra det som du har skrevet på et generelt plan.

Det lyder til, at du har parkeret på en forkert plads, end den som du har betalt for, og at du derfor er blevet pålagt en kontrolafgift. Det er selvfølgelig en super ærgerlig situation.

Det er således, at en parkeringstilladelse kun er gældende til et parkeringsområde. ParkZone administrerer udelukkende parkeringsområder. Vi ejer ikke parkeringsområderne. Parkeringsområderne er ejet af private grundejere. Derfor skal pengene gå til den rette, og det er ikke lige meget hvilket parkeringsområde du har betalt til.

For at man må holde på et parkeringsområde, skal man have en gyldig parkeringstilladelse til netop det område. Har man en parkeringstilladelse til område A, kan man derfor ikke parkere på område B, da det er to forskellige grundejere, som ejer områderne. ParkZone er blot ansat til at administrere områderne, og vi ejer derfor ikke områderne. Vi kan derfor ikke afvige fra dette, da pengene som sagt, skal gå til den rette ejer. Det er ligesom hvis man går ind i et supermarked, så kan man heller ikke gå ind i et andet supermarked med varen og betale for den der, da varen er taget for et andet supermarked.

Vores sagsbehandling vurderer alle vores sager objektivt. Det vil sige subjektive omstændigheder såsom at handle i god eller ond tro ikke tages i betragtning. Du skriver, at du simpelthen har lavet en fejl. Dette kan selvfølgelig godt ske, og dette tvivler jeg heller ikke på. Desværre inddrages sådanne informationer ikke i sagsbehandlingen, da dette ville være forskelsbehandling. Vi behandler alle sager objektivt, hvor vi ser på om parkeringsbestemmelserne har været overholdt eller ej - fx om man har haft gyldig parkeringstilladelse eller ej - det har du ikke haft i dette tilfælde, og derfor kan der altså pålægges en kontrolafgift.

Mkt enkelt

Mkt enkelt och billigt

9 januari 2018

Hej Andreas

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du synes, at det er enkelt og billigt.

Vi håber at kunne byde dig velkommen på en af vores pladser igen en anden gang.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Det har fungerat bra

Det har fungerat bra. Nackdelen är att man måste betala parkeringsavgiften och inte vet om man kommer att hitta en ledig plats.

9 januari 2018

Hej Pavel

Mange tak for din anmeldelse.

Det er korrekt, at vi desværre ikke kan garantere, om der er en ledig plads. Dette skyldes at parkeringsområdet er åbent, og derved kan uvedkommende uden gyldig parkeringstilladelse parkere på pladsen. Dette er naturligvis ikke tilladt, og disse uvedkommende parkanter vil også blive pålagt en kontrolafgift. Dette ændrer dog ikke på det faktum, at de derved kan optage pladsen fra en parkant med gyldig parkeringstilladelse. Heldigvis sker dette ikke tit -- og skulle det ske, får man naturligvis også pengene tilbage, så længe, at man har kontakter os med det samme.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.