Jag bodde här 4 nätter i norra delen av…
Jag bodde här 4 nätter i norra delen av Malta då jag ville ha avskildhet. Jag besökte hotellet i oktober och vet andra som har haft samma erfarenhet som mig efter detta. Malta är ju en ganska stor men liten Ö och ett gott rykte för turismen gynnar alla.
Kan börja med hotellet! Jag hade ett rum på sjunde våningen med utsikt mot lagunen och hotellets pool område. Fantastisk morgonutsikt! och kvällsutsikt! Frukostbuffen kostade 75 svenska kronor och jag åt de som brunch. Värmen gjorde att jag kunde vänta med att äta middag.
Ön GoZo som ligger bredvid där betalar du resan på vägen tillbaka. Enkelt att ta sig runt med buss och ön erbjuder massor allt från besök vid Ta Pino till att plocka kaktus frukter på vägen.
De har flera välsorterade mat butiker på Gozo där man enkelt kan få ihop en bra middag med bröd, frukt och lite ostbricka med mera. Där finns även dricksvatten till ett bra pris.
Om man går från hotellet till andra sidan lagunen så hittar man en offentlig badplats. Det är en fin promenad dit och badplatsen ligger mysigt till med kristall klart vatten och roliga små klippor. Det är ett bra djup så den är barnvänlig. Vet dock ej hur det är under högsäsong!
Hoppas du får en fin vistelse!