Papirladen Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har bestilt et par gange herfra. Bedste pris på flere varer og god, hurtig levering. Har lige haft en reklamationssag, med 1 smadret glas instant kaffe (ud af 3), på trods af en seriøs solid indpakn... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Må desværre nøjes med 2 stjerner, da det ikke er tilfredstillende at få sin vare 2 uger senere end lovet på hjemmesiden, og derefter så modtage varen i en anden farve. Ja, måske kun et mundbin... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ingen tidsspilde på at sidde og glo meningsløse Google'r igennem, men kort og kontant: Kategori: El-æbleskivepande OBH 4358 1 268,00. Køkkenudstyr - Elartikler. Tilbage Det var lige sådan... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

"BRUGER KONTAKTET" - og BRUGER har sendt faktura nr. til firmaet, så denne anmeldelse står ved magt. Pakke med gode kraftige engangshandsker 100stk 68kr. plus moms - helt ok - både pris o... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

4 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig levering og rigtig gode. Papirhåndklæder

1 maj 2023

Svar från Papirladen

Tak for stjernerne - dem er vi virkelig glade for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode varer og hurtig levering

Jeg har handlet hos Papirladen flere gange, og det er altid fine varer hurtig levering.

31 januari 2023

Svar från Papirladen

Vi elsker kunder som vender tilbage og 1000 tak for stjernerne :)

Super oplevelse

Hel fantastisk service god kommunikation ,mega hurtig levering
Super super godt

21 september 2022

Svar från Papirladen

1000 tak for dine stjerner og roser - vi bliver så glade :)

Utrolig hjælpsomme

Utrolig hjælpsomme, god service, hurtig levering, website super nem at navigere på, har kun godt at sige 👍

26 augusti 2022

Super besked - lige før weekend'en 1000 TAK for stjernerne

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Da jeg ringede til Papirladen for at…

Da jeg ringede til Papirladen for at spørge om nogle varer, tog de telefonen med det samme. Betjeningen var venlig. Næste formiddag ankom varerne. Jeg kan kun anbefale Papirladen

29 juli 2022

Svar från Papirladen

Dejligt at gå på weekend med 5 stjerner - 1000 tak :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Seriøst firma og gode priser samt hurtig levering

Har lige haft en reklamationssag, med 1 smadret glas instant kaffe (ud af 3), på trods af en seriøs solid indpakning med både flamingo chips og flere lag bobleplast. Ingen synlige tegn på transportskade, på den udvendige emballage, så tror måske glasset har været revnet, inden det blev pakket.
Skulle lige sende et billede og derefter blev et nyt glas afsendt. Prima service, ligesom det skal være.

20 maj 2022

Svar från Papirladen

Tak for de flotte rosende ord, dem sætter vi pris på :)
Go' weekend fra os

Super hurtig levering.

Gode varer til fin pris, god webshop, hurtig tilbagemelding på køb og super hurtig levering. Og især tak for at kunne købe stykvis sygulvklude til en overkommelig pris!
Sidst men ikke mindst, alt var pakket godt ind, så intet kunne gå i stykker, så super service.

14 april 2022

Svar från Papirladen

Tak for de flotte stjerner, go' Påske :)

Alt i orden

Alt i orden. Hurtig levering.

29 januari 2022

1000 tak for stjernerne
MVH Papirladen :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og effektiv levering!

Bestile mine varer mandag aften - her onsdag morgen modtog jeg leveringen. Alt er som det skal være.

13 oktober 2021

Svar från Papirladen

1000 tak, for dine 5 stjerner :)
Vi bliver så glade...

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Modtog mine varer indenfor en rimelig…

Modtog mine varer indenfor en rimelig tid.
Men lidt ærgerligt, at man manglede 4 stk kopper, jeg havde bestilt 120 styks, hvorfor det anede mig, at der måske manglede noget..
Det er alligevel kopper man altså har betalt for, men ikke modtaget.

7 februari 2021

Hej AAM
Dejligt du fik dine varer hurtigt.
Lidt ærgerligt du ikke har kontaktet os om 4 kopper som skulle mangle???
Vil du sende dit ordrenummer til os, så kan vi hurtigt genskabe ordreforløbet.
Hilsner Papirladen.dk

husk din kunde

Ja, måske kun et mundbind, men da vi specifikt købte fra Papirladen, grunden de havde orange mundbind, så er det ikke ok først at forsøge sig med, "når, men de er udsolgt"

Erstatnings forsendelse blev aldrig tilbudt, men derimod skulle vi selv foranledige varen kom retur.

Øv forståelse af kundens forventninger.

1 december 2020

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.