Thomas er en tillidsfuld og dygtig kompetent VVS.👍 Yderst professionel og flot udført. Hurtig og effektiv til fair pris. 👍 Fik fin/ faglig demonstration af anlæg. Bedste anbefalinger herfra t... Se mer
Det här tycker kunderna
Skulle have skiftet en hane der ikke ville lukke tæt. Dette klarede Ovesen VVS uden problemer. Efterfølgende da vandet blev tændt igen viste det sig der var lækage fra et af de gamle rør som de ude... Se mer
Virkelig en god oplevelse. Skulle have nyt badeværelse og Ovesen VVS stod for gulvvarme og alt andet vvs-arbejde. Meget pålidelige og kommer når de har lovet det. Thomas svarede altid på vores sms’er... Se mer
Klar anbefaling her fra! Jeg stod pludselig med en utæt varmtvandsbeholder og kontaktede Ovesen VVS for at få et tilbud på udskiftning til varmeveksler. Der var hurtigt besøg, tilbudsgivning og repa... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Ovesen VVS ApS er en autoriseret VVS installatør beliggende i Odense. Vi udfører VVS arbejde på hele Fyn. Der udføres renovering af badeværelse, installation af gulvvarme, radiator, varmeveksler, varmtvandsbeholder, rørskade/ forsikringsskader- alt i vand varme og afløb ved både renovering samt nybyggeri og tilbygning. Vi går op i god service og kvalitetsmæssigt korrekt udført arbejde.
Kontaktuppgifter
Carlsgade 4D, 5000, Odense C, Danmark
- +45 41425106
- info@ovesenvvs.dk
- www.ovesenvvs.dk
Perfekt oplevelse af Ovesen VVS -Udskiftning af Vekselvarmer
Thomas er en tillidsfuld og dygtig kompetent VVS.👍
Yderst professionel og flot udført.
Hurtig og effektiv til fair pris. 👍
Fik fin/ faglig demonstration af anlæg.
Bedste anbefalinger herfra til firmaet Ovesen VVS !!!😊
Mvh.
B.H.
Super tilfreds ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi fik den bedste service og VVS-arbejde fra Thomas og hans team. De klarede opgaven hurtigt og til en rimelig pris. Kan varmt anbefales!
Overholder altid aftaler og leverer et godt stykke arbejde.
Overholder altid aftaler og leverer et godt stykke arbejde med sublim finish.
Vi har brugt Ovesen VVS løbende gennem de sidste 3 år og har aldrig haft grund til at klage
5⭐️ for hurtigt og effektivt…
5⭐️ for hurtigt og effektivt VVS-arbejde. Thomas svarer og hjælper hurtigt, og det er en fornøjelse at have håndværkere i huset, der også rydder op efter sig🤩 Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til Ovesen VVS.
Vanvittig god oplevelse.
Vanvittig god oplevelse.
Det hele har bare spillet lige fra kommunikationen, prisen, udførsel af arbejde, utrolig behageligt personale og efterfølgende hvor Thomas har gjort yderligere en indsats ift. Noget forsikring.
Kan klart anbefale ovesen vvs. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen. ⭐⭐⭐⭐⭐
Altid god og hurtig service
Jeg har brugt Ovesen VVS flere gange og er altid blevet mødt med kyndig rådgivning, hurtig service og professionel udførsel af opgaven.
Lynhurtig respons
Lynhurtig respons. Lynhurtig klaret.
Et løbende toilet og en hane der skulle skiftes.
God pris uden overraskelser og super…
God pris uden overraskelser og super hurtig service - kan kun anbefales
Helt fantastisk service!!!
Helt fantastisk service!!!
Var hurtig til at svare var fleksibel med hans tider og var meget professionel.
Ham vil vi bruge igen!!
Fint resultat, og hjælpsom kommunikation
Fin service. De kom hurtigt, var færdige til aftalt tid, venlig og hjælpsom kommunikation. Vi havde selv fået Thomas og Co. anbefalet, og anbefaler dem gerne også.
Endnu en gang super god oplevelse med…
Endnu en gang super god oplevelse med Ovesen VVS. Ordren udført præcis som på tilbud og i god kvalitet.
Har brugt Ovesens vvs flere gange
Har brugt Ovesens vvs flere gange, og de leverer altid et tilfredstillende arbejde og altid til tiden. Kan klart anbefale dem.
God og hurtig service :-)
Gode oplevelser med OvesenVVS
Altid meget venlige, informative i tilbud og håndtering og klar til at tage fat i opgaver med kort varsel. Alt i alt kun gode oplevelser.
Helt efter bogen
Første gang vi brugte Ovesen VVS.
Det var godt nok kun en lille opgave, men den blev løst til fuld tilfredshed og ikke mindst til den aftalte tid.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.