Ørsted Outdoor  Omdömen 70

TrustScore 3 av 5

3,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vorst place I ever be, no music accept Danish singers,time is limited if you speak foreng language it's problem,prices over expensive, everything you need to pay today and never again

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

I had a really disappointing experience today at Ørsted Outdoor Lake and Golf in Denmark. When I arrived, the person selling tickets didn’t seem to have a clear understanding of how the syst... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi ELSKER dette sted. Her er både hyggeligt for dem der fisker og for dem som er med som gæst og når man lejer hytter og overnatter. Det er børnevenligt og man møder altid super søde og venlige ansa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde booket 3 dage i en søbreds hytte, mine to drenge og mig skulle prøve noget nyt, så vi tog fra Langeland til Ørsted, da en fiske hytte ved søen lød spændende. Vi blev taget godt imod da vi ankom,... Se mer

Företagsinformation

1. Semesterpark
  2. Campingplats
  3. Fiskdamm

Skrivet av företaget

Vi har skiftet navn fra Ørsted Ørredvand til Ørsted Outdoor. Alt er som det plejer, men nyt navn og hjemmeside. Ørsted Outdoor - udendørs aktiviteter Put and Take Fiskesø med ørred og stør fiskeri. Søbredshytter direkte til vandet. Børnesø med fiskeri for børn under 12 år. Stor 18 huls Fodboldgolf bane i kuperet terræn. Naturcampingplads. Familiebane med Krolf og Junior fodboldgolf. Grejbutik med salg og udlejning og kiosk med mad og drikkevare. Midt på Sjælland - Tæt på Roskilde og Køge.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

der er altid masser af fisk

der er altid masser af fisk, go stemning. Go mulighed for at købe mad og drikke og udstyr.bedste anbefalinger herfra.

12 juni 2023

Hej Rene

Mange tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse :)

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lækkert sted…..men igen fisk på krogen

Lækkert sted men igen fisk på krogen, vi var 4 gutter på tur der allesammen kom hjem uden fisk, de andre omkring søerne fik heller ikke nogen fisk på krogen trods vi var der i 5 timer :-(

5 juni 2023

Svar från Ørsted Outdoor

Mange tak for din anmeldelse.

Efter dage med høje temperaturer, bliver fiskeri altid sværere. Det betyder dog ikke det er umuligt at fange fisk, der bliver fanget fisk hver dag, af både børn og voksne, men det kræver aktivt fiskeri og bevægelse rundt om søerne. Morgen og aften vil fiskene typisk blive fanget helt oppe i overfladen, og når solen står højt, bliver de fanget 0.5-1 meter over bunden på Powerbait. Sådan bruger du Powerbait -

Vi sætter friske håndsorteret fisk ud hver dag, så der altid er en tæt bestand af fisk i søerne.

Vi er glade for I sætter pris på f.eks de 6 toiletter, som vi efterser 2 gange om dagen. Området som vi arbejder benhårdt på at holde rent og pænt, butikken med mad, drikkevarer, fiskegrej, de gratis låne fiskestænger i opholdsrummet.

Men vi er altså ikke Herre over naturen og om I fanger fisk :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hyggeligt sted med fodbold og flotte fisk

Super sted. Hyggeligt i naturskønne omgivelser. Dejligt at kunne gå og spille fodboldgolf og tale med andre fiskene gæster der hiver flotte fisk op i alle søerne. Det giver det hele en meget speciel stemning hvor hygge bedst beskriver oplevelsen.

6 maj 2023

Hej Kenneth

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Små og få

Ærgeligt at der var så få fisk, og at de var så små.
Snakkende med andre gæster der havde samme oplevelse.

Ellers er det et super dejligt sted

5 maj 2023

Hej Mathias

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for du synes vores omgivelser og stedet er dejligt. Vi bruger meget tid på at holde området rent og vores 6 toiletter bliver efterset 2 gange om dagen.

Vi har egen opbevaring af fisk og udsætter fisk HVER dag, det sikre en tæt bestand af fisk i søerne. Der er altid masser af fisk i søerne.

Vi udsætter typisk fisk i 1-3kg, da det sikre mange flere fisk i søerne og bedre fangstmuligheder for alle :)

Her er link til video med masser af fangster :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fisketur med gode fangster i søen

Super god dag med fangster i søen. Vi fangede 3 fisk, mellem 1-3 kilo. Altid en god oplevelse at komme til Ørsted i de dejlige omgivelser.

20 maj 2023

Hej Kristina

Mange tak for den fine anmeldelse - den er vi rigtig glade for.

I vil altid typisk fange fisk mellem 1-3 kg, vi sætter flest af dem ud. Det giver flere fisk i søerne og bedre fangstmuligheder :)

Og tak fordi du bemærker hvor meget arbejde vi gør for at holde området rent og pænt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den fedeste fodboldgolf bane på Sjælland⚽️⛳️

Ørsted Ørredvang fisk og golf har den fedeste 18 hullers og 9 hullers fodboldgolf bane på Sjælland. Banerne er sjove og udfordrende og de ligger i de smukkeste omgivelser med fiskesøer og hytter. Det er et fantastisk sted som man skal tage ud og opleve⚽️⛳️ 5 store stjerner herfra.

5 maj 2023

Hej Pernille.

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os.

Dejligt at høre I nyder Fodboldgolfbanerne og de rolige omgivelser :)

DEN STORE BØRNESØ!!!!

NU ER DET OFFECIELT,ØRSTED ØRREDVAND ER NU BØRNESØEN!! Har lige været 3 dage sammen med nogle venner, i det jeg vil kalde for børnesøen,jeg har kun oplevet så små fisk i en børnesø og aldrig i de store søer,det er lige før at det bedre kan betale sig at fange Skaller,der er mere mad på,fiskene i søen er på Ca.1 kg så hvis man kommer og tror at der en chance for fange en pæn fisk så skal man nok finde en anden sø,.Jeg har kommer i ørsted ørredevand i 15 år dette er det værste jeg har oplevet og jeg er skuffet.

MADS.

1 maj 2023

Hej Mads

Tak for besøget og tak for din anmeldelse, som vi meget gerne vil give dig/jer endnu et svar på, da det er samme hold vi sidder og svarer flere gange denne uge :)

Vi har altid samme antal kilo fisk i søen. Og ja, vægten på hvert individ kan variere en del efter hvad der er i Dambrugene. Vi var meget ærlige og fortælle de var mindre end normalt, men valget var ingen fisk eller mange lidt mindre fisk. Vi får fisk hjem fra Dambrug hver uge, derfor kan den ene uge være større fisk og den anden uge være mindre. Vi bestræber os på at få fisk i størrelsen 1 - 3 kg. Husk at mindre fisk giver flere individer og at store fisk giver færre individer. Vi har jo altid samme antal kg fisk i søerne.

Vores interessere er der er fisk i søerne og I fanger fisk. Vi gør alt for at holde både priser og fisk i et leje, hvor der er plads og fisk til alle.

Skønt sted

Dejlig natur, gode faciliteter og altid gode værter. Her er daglige udsætninger så der er altid fisk i søerne. Børnevenligt og gode oplevelser til både nybegyndere og øvede. 2 baner med fodboldgolf som er sjove og udfordrende for hele famillien.

29 april 2023

Hej Jesper

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er et lille familiedrevet sted og det betyder meget for os, at I nyder at besøge os og slappe af i vores omgivelser. Vi arbejder altid på at gøre det bedste for alle :)

Mit ynglingssted 😎

Bruger meget tid på fodboldgolf i hele Danmark og europa, mens 90 procent af min træning foregår i Ørsted, elsker alle 18 huller i kuperet terræn hvor man bliver udfordret med masse forskellige udfordringer korte som lange spark, igennem skov , over sø, vulkan samt massere sjove forhindringer. Banen tiltrak også DFGF så der blev afholdt DM 2022 i Ørsted, en fantastisk dag hvor spillere fra hele landet dystede om det danske mesterskab. Vi har også spillet en del på deres 9 hullers fodboldgolfbane som også står flot og er mega sjov. Omgivelserne er i særklasse med en kæmpe put and take sø, hytter du kan leje og en god kiosk hvor du kan købe en masse udstyr til dit fiskeri, kolde drikke, slik og varm mad. Dette sted skal bare opleves, de største anbefalinger herfra. Steffen Vahlkvis

Hej Steffen

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade og stolte over den flotte anmeldelse af vores Fodboldgolfbane og de rolige omgivelser den er anlagt i.

DM 2022 var et stort øjeblik og oplevelse. Hold nu op vi har nogle dygtige Fodboldgolfspillere i Danmark.

Vi krydser fingre for jer til EM i Tjekkiet :)

Kom og spil fodboldgolf

Dejlig natur og en super god fodboldgolf bane for alle aldrer. En oplevelse for livet.

Hej Henrik

Mange tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at du/I har lyst til at komme og bruge nogle afslappende timer i vores område.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elsker at komme til Ørsted og spille…

Elsker at komme til Ørsted og spille fodboldgolf og nyde den smukke natur. Jeg spiller en del fodboldgolf i både dk og Europa og må bare sige “ude godt… hjemme bedst” ❤️Hos Allan og Iben bliver man altid mødt med smil og et “Hvordan har du det” ☺️De er lydhør ift forbedringer af banen og de gør virkelig alt hvad de kan for at tilfredsstille os spillere ☺️
Når jeg har været på job ved jeg seriøst ikke noget bedre end at komme til Ørsted og spille, nyde fuglefløjt og kigge på de flotte fiskesøer og hyggelige hytter direkte til vandet ❤️Tak for alt hvad i gør !!! 🙏🏻

Hej Lotte

1000 tak for den meget flotte anmeldelse af vores lille familiedrevet sted :)

Vi elsker ris og ros, for vi stræber altid på at blive bedre og er sikker på at jeres input som spillere på fodboldgolfbanerne, har gjort banerne så gode at vi kunne afholde DM 2022 i Fodboldgolf herude.

Vi er glade for I har lyst til at besøge os og få slappet af efter en lang arbejdsdag :)

gubbi søen 😡

Har været på fisketur sammen med 8 gutter i tre dage. Sikke et skønt vejr vi havde. Lige så godt vejret var. Var fiskene så små at vi troede at alt var lavet om til en børne sø med fangst garanti. En gang hver morgen blev der sat nogle få fisk ud. DER VAR IKKE en fisk over 0,8 kg 😉. Fik den besked at det ikke var til at få fat i store fisk hmmm. De andre søer kan sagtens fremskaffe dem. De er så gode til historie i Ørsted 🥱. Vi fik ca 16 gubbier 🤕 til 9000 kr. Godt vejret var godt. De må tage sig sammen i Ørsted. Så kald det en sø med små ørreder max 1,5 kg. Eller vis hvad i sætter ud fremover. Så man ved hvad i tilbyder af størrelse på jeres gubbier 🤕. Venlig hilsen Brian

2 maj 2023

Svar från Ørsted Outdoor

Tak for besøget og tak for din anmeldelse, som jeg meget gerne vil give dig svar på.

Om du synes vil lave en historie eller ej, det må være op til. Vi er bare ærlige.

Det er da rigtig dejligt, I har fanget 16 fisk, det ville jeg vælge at være glad for.

Vi har altid samme antal kilo fisk i søen. Og ja, vægten på hvert individ kan variere en del efter hvad der er i Dambrugene. Vi får fisk hjem fra Dambrug hver uge, derfor kan den ene uge være større fisk og den anden uge være mindre. Vi bestræber os på at få fisk i størrelsen 1 - 3 kg, men er der ikke det en uge, så vælger vi alligevel at købe fisk. Husk at mindre fisk giver flere individer og at store fisk giver færre individer. Vi har jo altid samme antal kilo.
Og havde du været her en uge med store fisk, er det ikke sikkert I havde fanget 16 stk.

Måske I skal huske på, vi rent faktisk er interesserede i at fanger fisk, og vi gør alt for at holde både priser og fisk i et leje, hvor der er plads og fisk til alle. Og ja, det er altså natur vi har med at gøre og ikke altid til at styre helt så meget som man kan ønske.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har været i en af jeres hytter fra fredag til søndag …

Har været i en af jeres hytter i weekenden og haft en super tur med 3 gode venner og nyt omgivelserne, og så lige den dårlige oplevelse. Læser på jeres hjemmeside at i sætter fisk ud flere
gange om dagen i weekenden men ikke rigtigt 1 udsætning lørdag og kun små fisk, og fangede kun 8 fisk på under kiloet og en på 1.7 kg
Dette er en ommer, hvis det er standarden for fiskene i søen er der sidste gang jeg bruger så mange penge på at leje en hytte hos jer, trist da i ellers har et rigtigt hyggeligt og godt sted der bare spiller med alt andet i har at tilbyde
🫢

2 maj 2023

Svar från Ørsted Outdoor

På vores hjemmeside står der, vi sætter fisk i søen hver dag. Hvor du læser flere gange om dagen ved jeg ikke.

Det er da rigtig dejligt, du har fanget 8 fisk, det ville jeg vælge at være glad for.

Og havde du været her en uge med store fisk, er det ikke sikkert du havde fanget 8 stk.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

jeg var afsted med min far og hans 2…

jeg var afsted med min far og hans 2 venner hele weekenden,rigtig god selvskab og mega hyggeligt sted,med café og bad,men fiskene var rigtig små i størrelse og der blev kun sat fiske ud 1 gang mens vi var der hele weekenden 😶 og de var også små dem der blev sat ud,til det var ikke godt,vi har ellers været hos jer masser af gange hvor alt var helt tilfreds,men denne gang ikke en god oplevelse med fiskene.

dato 30/4-2023

28 april 2023

Hej Juliane

Tak for besøget og tak for din anmeldelse, som vi meget gerne vil give dig et svar på.

Vi sætter fisk ud hver dag og typisk flere gange i weekender. Da I var der satte vi ekstra mange fisk ud lørdag morgen, da vi ikke havde mulighed for udsætning senere den lørdag.

Vægten på hvert individ kan variere en del efter hvad der er i Dambrugene. De var mindre end normalt den uge, men valget var ingen fisk eller mange lidt mindre fisk. Vi får fisk hjem fra Dambrug hver uge, derfor kan den ene uge være større fisk og den anden uge være mindre. Vi bestræber os på at få fisk i størrelsen 1 - 3 kg.

En tur med ungerne til Ørsted Ørredvand

En tur med ungerne, til Ørsted Ørredvand.

Vi var afsted en voksen to børn
Fine omgivelser, og et stort udvalg af div. drikkevarer, slik, mad og fiskeudstyr. i butikken
Ungerne syntes det var sjovt at se når der blev sat fisk ud.
Da ungerne var blevet lidt trætte af at fiske, tog vi en runde på Krolf banen, dette kan varmt anbefales, super sjovt, og alle kan være med.

3 september 2022

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er et lille familiedrevet sted og det betyder meget for os at I har en god oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi er 9 gutter afsted på forlænget…

Vi er 9 gutter afsted på forlænget weekend her i weekenden 9-11 september 2022. Vi har lejet 2 hytter hed søerne, dejlige hytter 😎

Vi har et godt fiskeri, der er super god service oppe i butikken.

Rigtigt dejligt sted og derfor 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 september 2022

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Fiskeri er kun en del af sådan en hyttetur :)

Men vi er glade for I havde en god tur.

kan godt anbefales

Det er altid en glæde at tage til Ørsted Ørredvand, for at fiske og slappe af.
masser af fisk i søen, de kan sagtens fanges.
god plads, dejligt med de mange læskurer og borde rundt omkring.
En god kiosk med masser af grej og noget at spise.
Personalet som er hjælpsom.
Det er rart med rigtige toiletter så er det ikke et problem for børn og konen at tage med
alt i alt et dejligt sted at besøge
kommer ofte kan klart anbefales.

3 augusti 2022

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er et lille familiedrevet sted og det betyder meget for os at alle har en god oplevelse herude.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ørsted har og en af de bedste ørred sø…

Ørsted har og en af de bedste ørred sø jeg har vaget i, kommer der tit og der er altid mange frisk. 10 ud af 10 her fra.👍

1 augusti 2022

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Vi er utroligt glade for din feedback.

Vi arbejder altid på at forbedre området og jeres oplevelser herude.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fremragende sted for krop og sjæl

Fremragende sted for krop og sjæl.

Jeg har af flere gange benyttet stedet til at komme ned i gear, og nyde de smukke omgivelser. Det er ideelt for hardcore lystfiskere og for simple amatører som mig selv. Og netop min manglende viden om fiskeriet har aldrig været et problem, for det søde personale er der altid til at give et godt råd. Det er samtidigt også fantastisk at booke en overnatning i en af de mange hytter lige ud til søen. At opleve naturen fra morgen til aften til morgen igen, er en vidunderlig oplevelse.
Min søn og jeg har også haft fornøjelse af at bruge stedet som vores sted uden mor og lillesøster. Vi har fisket, spillet fodbold golf og bare hængt ud i hinandens selvskab. Der er mange gode minder fra søen, og jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle der har brug for en god oplevelse.

1 augusti 2022

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Super dejligt at høre I kommer ned i gear og får slappet lidt af :)

Dejlig familieweekend i Ørsted Ørredvand

Vores familie på 5 har været på en helt fantastisk weekend i Ørsted Ørredvand, hvor vi overnattede i en hytte. Kan klart anbefale stedet med masser af aktiviteter for alle, vi fiskede, spillede fodboldgolf og krolf. Hytten havde en rigtig god størrelse og gode senge. Alle faciliteter var pæne, velfungerende og rene - vi skal klart besøge Ørsted Ørredvand igen😃 tak for en dejlig weekend👍🏻

31 juli 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.