What don’t you understand when I say that I do not appreciate receiving emails just because I happened to look at your website once? STOP this nonsense. Are you deaf or something?
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Wir können lediglich die Seite des Verkäufers beurteilen, dies jedoch mit bestem Gewissen. Der Service ist schnell, freundlich, präzise und in allem Maße hilfsbereit. Auch Dinge die man von ei... Se mer
J'ai commandé des sacs LIESZ, et agréablement surprise sur tous les points: délai de livraison, emballage, qualité et esthétique produit, tout est parfait!
Ich bin als Marke bei Orderchamp registriert und liebe die User Experience und den Customer Service. Das Team ist super freundlich und hilft schnell und kompetent bei allen meinen Fragen. Außerdem ste... Se mer
Har besvarat 21 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Sehr schöne, wertige Ware. Toll verpackt, nette Zeilen im Paket mit einem netten Geschenk - sehr cool,
gerne wieder !
Wunderschöne Artikel, superschnelle Lieferung 👍
Great company to deal with .Fab communication and even better products I have no hesitation in buying again .Straight forward shipping and payment .I can fully recommend,thank you .
Alles was compleet en in orde
Alleen graag bericht wanneer het komt
Azienda con tantissimi prodotti interessanti ad un ottimo prezzo e un servizio di logistica eccellente.
La livraison offerte, sous condition de montant minimum d’achat, pour les marques récurrentes ou découvertes, est un vrai plus !
Les échanges par mail avec la plateforme sont très bons.
En revanche, contrairement à d’autres plateformes d’achat, il est dommage qu’il faille payer comptant en France depuis cette année.
Ik bestel heel graag via Orderchamp. Je hebt een groot aanbod en de service is top!
Very nice, I had a problem and they solved immediately, good quality, very fast to solve issues.
Alles prima in orde! Duidelijke communicatie vanuit Orderchamp zelf en vanuit de bedrijven waarmee ze werken.
Il y a quand même un problème à chaque fois que je commande. La dernière en date, la marque annule purement et simplement ma commande de plus de 300€! aucun mail pour me prévenir, aucun message dans la messagerie du site.....Décevant!
Bij Espressissimo zijn we altijd op zoek naar leuke en bijzondere producten waarmee we onze klanten kunnen verrassen. Zo kwamen we een paar weken geleden de koffiedropjes van Klepper & Klepper tegen: een perfecte combinatie van de vertrouwde smaak van drop met de rijke, volle tonen van échte koffie. Vanaf het eerste moment waren we enthousiast en onze klanten ook. Na de eerste order bleken de zakjes koffiedrop in een mum van tijd helemaal uitverkocht – een doorslaand succes! Het resultaat: de koffiedropjes hebben inmiddels een vaste plek gekregen bij ons op de balie. We hebben meteen een dubbele bestelling geplaatst zodat niemand meer misgrijpt. Een originele traktatie voor iedereen die van koffie én drop houdt, en een smakelijke verrassing die perfect past bij de beleving van Espressissimo.
Zeer goed opgebouwd platform, mooie producten, heldere communicatie,…. Een hulp in het drukke leven van een winkelier.
Heel goed geholpen, geen vraag is teveel.
Heel snel geleverd, super mooie kaartjes!
Bij het inloggen staat er "Door je aan te melden, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden . We staan geen externe marktplaats (bijvoorbeeld Amazon, Bol.com, eBay, Etsy) verkopers toe op Orderchamp." Helaas staan er verschillende verkopers tussen die 100% TEMU artikelen verkopen - tijd tot verzending 6-11 dagen!! Dit is jammer!
Via orderchamp mijn eerste bestelling gedaan bij Rammelaartje. Super snelle verzending, alle artikelen keurig verpakt, erg mooie producten... een feestje om de doos open te maken!!
We confirmed two consecutive meetings with Orderchamp’s sales team after their confirmations, only to find out — while I was already waiting on time in the Google Meet room for them to join — that they “don’t cooperate with Greece.” I received this information by email at the very moment of the meeting.
This is something that should have been clarified before confirming the meeting twice, not after a small business invests time preparing and shows up professionally. It’s hard to describe just how unprofessional and inconsiderate this is.
Orderchamp claims to support independent brands, but if they can’t even respect the time and effort of small businesses with clear communication, how can they be trusted with something as important as wholesale partnerships and growth?
Extremely disappointing experience — and a clear warning to others.
Koop al jaren producten in op Orderchamp, geweldig platform voor kleine winkeliers zoals ik.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.