Oranje Dakbeheer Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Vriendelijk personeel. Ze hebben rustig de tijd genomen om mij te informeren over hun producten. Bij de dak inspectie constateerde zij loslatende folie en nokpannen op onze nok. Om lekkages te voorko... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hier NIET mee in zee gaan! Leveren buitengewoon slecht werk af. De garantie wordt niet nagekomen nadat er lelijk en slecht broddelwerk is geleverd. Kortom, oplichters! Trap niet in de verkooppraatjes:... Se mer

Företagsinformation

1. Takläggare

Skrivet av företaget

Bij Oranje Dakbeheer houden we het simpel: een goed dak, uitstekende service en tevreden klanten. Of je nou een lekkage hebt, je dak wil vernieuwen of gewoon wat onderhoud nodig hebt, wij regelen het. Geen gedoe, maar duidelijke afspraken en vakwerk waar je op kunt rekenen. Ons team van ervaren dakdekkers staat altijd voor je klaar met oplossingen die écht werken. Want een stevig dak boven je hoofd, dat is waar wij voor gaan. Oranje Dakbeheer – voor daken waar je blij van wordt!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

9 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Opgelicht door Oranje Dakbeheer

Op dakdekkeractie.nl (net als Besteleads.nl onderdeel van Kies Je Leverancier B.V. te Eindhoven) hebben wij op 14 juni 2024 een offerteaanvraag ingediend. Met SMS-bericht van dezelfde dag laat dakdekkeractie.nl (via telefoonnummer [mag niet van Trustpilot]) weten dat Oranje Dakbeheer contact met ons zal opnemen.

Dat is gebeurd en de werkzaamheden (vernieuwing van het platte en het schuine (pannen)dak) hebben op 21 en 22 juni 2024 plaatsgevonden, echter op zo’n ondeskundige, slordige en gebrekkige manier die je gerust ondermaats kunt noemen. Ten bewijze daarvan kunt u zeven foto’s van het schuine dak (op [1]; zie onder) en drone-videobeelden van het platte bitumendak (op [2]) zelf beoordelen.

Na een klacht van ons is Oranje Dakbeheer terug geweest op 12 juli 2024, zogenaamd voor ‘herstelwerkzaamheden’. Deze hebben de zaak echter niet verbeterd, eerder verergerd (zie 12 foto's op [3]).

Sindsdien hebben we ondanks herhaalde ingebrekestelling geen contact meer kunnen krijgen met Oranje Dakbeheer (we zijn wel telefonisch bedreigd om de review van Tustpilot te verwijderen). Hier is dus overduidelijk sprake van bedrog en oplichting.

Dat Oranje Dakbeheer zich welbewust schuldig maakt aan misleiding, blijkt ook uit de volgende feiten:
– Oranje Dakbeheer schermt met ‘certificering’ door het KOMO-keurmerk (zie schermafbeelding op [4]). KOMO laat desgevraagd weten dat daarvan geen sprake is en dat zij Oranje Dakbeheer zullen sommeren elke verwijzing naar KOMO van alle uitingen van het bedrijf te verwijderen (inmiddels gebeurd).
– Op de website van Oranje Dakbeheer prijken wel de menu-items ‘Algemene voorwaarden’ en ‘Privacy Policy’ (zie schermafbeelding op [5]). Maar deze links zijn niet aanklikbaar en dus niet in te zien. Alweer een wettelijke verplichting die het bedrijf aan zijn laars lapt.
– Op zijn minst opmerkelijk is dat Oranje Dakbeheer zich bedient van een e-mail-adres van gmail.com, terwijl het wel een eigen domeinnaam en bijbehorende e-mail-adressen bezit. Ook daar hadden alarmbelletjes kunnen/moeten rinkelen.

Bekende telefoonnummers van Oranje Dakbeheer: [mag niet van Trustpilot]. De oplichters bedienen zich voorts van een witte bestelwagen (Ford Transit) zonder opschrift.

U bent gewaarschuwd!

N.B.
Trustpilot staat niet toe links te plaatsen in reviews. Mocht u toch belangstelling hebben voor de bewijsstukken, stuur dan een e-mail naar [mag niet van Trustpilot].
Trustpilot staat -- als enige site in zijn soort -- helaas niet toe links te plaatsen in reviews. Waarom niet? Dat licht Trustpilot helaas niet toe ...

21 juni 2024

Super service!

Door Oranjedakbeheer mijn pannendak laten vernieuwen. Wat ben ik te spreken over het vakmanschap van dit bedrijf! Na een duidelijke en snelle service wist ik meteen waar ik aan toe was. De mannen hebben nauwkeurig werk geleverd en mijn dak ziet er perfect uit, ik kan Oranjedakbeheer aan iedereen aanraden. Snelle service, duidelijke communicatie en vriendelijke vakmannen.

7 september 2024

Svar från Oranje Dakbeheer

Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de werkzaamheden!

Top service en kwaliteit

Door een lekkage aan mijn platte dak, Oranjedakbeheer ingeschakeld. Mijn complimenten aan de snelle en vriendelijke service, daarbij waren de mannen snel ter plaatsten en kon ik voorzien worden van een nieuw platte dak. Met hun duidelijke manier van werkwijze, website en snelle service wist ik waar ik aan toe was en hoe ik het snelste van mijn lekkages aan kon komen.

2 september 2024

Svar från Oranje Dakbeheer

Goed om te horen dat u zo tevreden bent!

Uitstekende service en vakmanschap

Uitstekende service en vakmanschap! Het team werkte snel, nauwkeurig en liet alles netjes achter. Ons dak ziet er weer perfect uit en we zijn verzekerd van topkwaliteit. Aanrader voor iedereen die een betrouwbaar dakbedrijf zoekt!

4 november 2024

Svar från Oranje Dakbeheer

Fijn dat u zo tevreden bent!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.