3,3

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Rekommenderar stark till alla

Jag vill ge en enorm eloge till Optimeringsbyrån för deras fantastiska arbete med att optimera min laddningssida och förbättra min webbplats ranking på Google. Deras professionalism och expertis inom SEO är verkligen imponerande.

Från början visade teamet på Optimeringsbyrån ett starkt engagemang för att förstå mina specifika behov och mål. De genomförde en omfattande analys av min webbplats och identifierade flera områden för förbättring. Deras rekommendationer var inte bara genomtänkta utan också anpassade till min verksamhet, vilket gjorde hela processen mycket smidig och effektiv.

Efter att Optimeringsbyrån implementerade sina optimeringar märkte jag en markant förbättring i min webbplats laddningstid. Mina sidor laddar nu blixtsnabbt, vilket har förbättrat användarupplevelsen avsevärt. Detta har inte bara lett till nöjdare besökare, utan även till en ökning i konverteringar.

Det mest imponerande är hur högt min webbplats nu rankar på Google. Tack vare Optimeringsbyråns SEO-strategier har jag sett en betydande ökning i min organiska trafik. Jag ligger nu på första sidan för flera viktiga sökord inom min bransch, vilket har haft en enorm positiv inverkan på min verksamhet.

Jag kan inte tacka Optimeringsbyrån nog för deras exceptionella arbete. Deras expertis, kundfokus och resultatdrivna approach gör dem till det bästa valet för alla som vill förbättra sin webbplats prestanda och SEO. Jag rekommenderar dem varmt till alla som vill ta sin online-närvaro till nästa nivå!

Tack igen, Optimeringsbyrån, för ert enastående arbete!

11 juni 2024

Stor röd varningsflagg

Har bara hört riktigt riktigt dåligt om detta företag från tre olika personer som anlitat dem. Inte pålitliga, stor röd varningsflagg.

10 juni 2024

Överstruken stjärna

Överstruken stjärna. Det mest oseriösa företag jag någonsin haft att göra med. Fick efter 6 månader rätt efter att dom ansett att jag var bunden till ett avtal där jag var tvungen att skicka in skriftlig uppsägning medan dom själva enbart hade muntligt. Det var halvering av faktura, men då var jag tvungen att vara kvar ett år,olika inkassoföretag, kronofogden, och hot om hur dyrt det skulle bli om jag bestred. Jag fanns inte ens på de sidor jag skulle vara utlagd med mina företagsfakta. Bestrid om du vet du har rätt. Och se till att dokumentera allt för dom försöker ta ner dig totalt med prat prat och åter prat. Stor varning!
När man skriver ett negativt omdöme här, ringer och skriver dom, och vill att man tar bort det,för i deras ögon stämmer det inte. Men myntet har alltid två sidor!

16 december 2023

Bra och snabb uppstart

Trevligt bemötande från säljaren. Tydlig med vad som ingick i köpet och snabb första delleverans. Super att få hjälp med tekniken bakom hemsida och landningssida så att jag kan fokusera på det som skapar värde.

26 mars 2024

Vad tar ett företag från omdöme 1 till 5

Vad tar ett företag från omdöme 1 till 5? Jo att det kan bli fel och att man sedan rättar till det så att det till och med blir ännu bättre. Att kunna diskutera, hitta lösning o förståelse och gå vidare - det är så man bygger förståelse och får kunder. Kan bara varmt rekommendera företaget och kolla gärna det de gjort för mitt företag

26 mars 2024

Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag…

Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag har fått av Optimeringsbyrån!

Min hemsida har fått ett verkligt lyft och det digitala visitkortet blev väldigt fint. Det har aldrig varit några problem att få svar på mina frågor och de har alltid återkopplat snabbt.
Det tekniska har aldrig varit min starka sida så jag är mycket tacksam över att jag får hjälp med detta. Nu kan jag ägna mig i lugn och ro åt att arbeta med det som jag är bra på.

6 december 2023

Superbra!!

Otroligt trevlig och lyhörda medarbetare som tar in och formar allt efter önskemålet. De hjälper en novis att förstå vad dom gör och det är snabb leverans.

Lätta att ha att göra med och snabb återkoppling på ärenden som jag skickat in. Supporten hjälper till i vått och torrt :)

Snygg hemsida och landningssidor som har hjälpt mitt företag på ett bra sätt.

27 november 2023

Har precis fått mitt "visitkort" och…

Har precis fått mitt "visitkort" och min hemsida lanserad och det är så snygga, rena sidor. Har suttit och surfat runt på båda en god stund och länkat till min Facebook och hoppas nu att det ger mig fler kunder och investeringen kommer att löna sig i längden. (jag har inte kunskapen att göra detta själv)
Trevlig kille som hjälpt mig via telefonen och jag hoppas det samarbetet fortsätter..

6 oktober 2023

Överstruket betyg

Överstruket betyg för detta lurendrejeribolag som nästan fick mig att gå i konkurs redan efter tre månader. Tyvärr kunde jag inte häva köpet, trots att jag aldrig fick ett underskrivet kontrakt, eftersom det inte fungerar bolag emellan!
Ringde direkt upp när jag såg att vi inte förstått varandra anför ”landningssidan” var klar, men det hjälpte inte jag fick vackert betala ändå.
Så om du ser det här innan någon från optimeringsbyrån ringer dig så släng på luren i örat på dem och spärra uppringande nummer( det finns minst fyra)! Det är det enda språk de förstår.
Lycka till

4 oktober 2022

Oseriöst!

Oseriös säljare! Jag sitter just nu och gör en polisanmälan på detta bolag då de verkar sysselsätta sig med oseriösa affärer. De hade ingen koll (eller ignorerade) på svenska lagar kring ångerköp, att underskrift behövs, att avtal ska skickas ut till köparen etc. Jag ångrade köpet efter 2 dagar och säljaren försökte då få det till att jag skulle behöva betala 5995:- i en förlikning om jag sa upp mitt avtal (inom en laglig ångerrätt!) Jag fick inget svar på min mail till kundtjänst där jag skickade in mitt underlag och ångerrätt till att häva köpet. Säljaren har även återkommit till mig angående detta inlägg och menar att de ju strök betalningen. Jag menar istället att kunder behöver veta hur bolaget sköter sig och även tidigare använt sig av dessa metoder.
Jag rekommenderar inte detta bolag till någon.

21 september 2023

Kan bara hålla med tidigare omdömen!

Kan bara hålla med tidigare omdömen!
Kostnaden för hemsida och landningssidan blev betydligt dyrare än vad som det avtalades om.
Gjorde muntligt avtal, mycket lättare att förvilla bort en då. 25 800 har landningssidan och hemsidan kostat mig på 2 månader, betydligt mer än vad jag hade räknat med. Har kostat mig, förutom pengar, mycket tårar, energi och förtroendet för andra företagare.

11 november 2022

Bedrägeri!

Ett oseriöst företag som anser sig jobba med landningssidor men i själva verket är de bara ute efter pengar från småföretagare. De säljer tjänster som inte existerar. Ren bluff!

15 juni 2022

Lovar mer än de kan leverera

Påstridig säljare som lovar mer än de klarar av att hantera. Köpte en landningssida med garanti om att få se sidan innan den publicerades och godkänna innehållet. Landningssidan publicerades med egenskrivna texter som likväl kunde varit skrivna av en 12 åring. Oseriösa formuleringar och fruktansvärd layout. Fick flera kunder som hörde av sig och undrade om det var en bluffsida som låg ute. Förlorade nya och potentiella kunder pga. den otroligt låga kvalité och format Optimeringsbyrån levererade.

Efter att ha skickat 5 mail till dem utan svar och 2 månaders väntetid lovades att de skulle göra om och göra rätt. En ny landningssida publicerades, även den otroligt oprofessionell. Texter låg på bilder och det är helt uppenbart att Optimeringsbyrån arbetar efter en arbetsmodell som handlar om att "kötta in nya kunder" snarare än att förstå sig på de kunder de skapat så att de landningssidor som skapas gör det dom skall: skapa fler kunder till oss som köper landningssidorna.

Mitt absolut sämsta köp som företagare. Nu ligger landningssidan uppe och är en stor skämskudde för mig i mitt företag. Pga. den dåliga hanteringen och den värdelösa kundtjänsthanteringen har jag inte ens orkat fortsätta en kontakt med dem då det inte finns tid som företagare att jaga ett företag som är 0% serviceminded och där det tar månader att få var på mail. Så tillslut får man bara stå sitt kast och acceptera sitt dåliga köp och gå vidare.

Har flertalet kollegor som arbetar med landningssidor och andra seriösa aktörer, samtliga av dem har tappat hakan när jag visat min landningssida och hur Optimeringsbyrån skött det. Mycket snack, lite verkstad. Mycket pengar för lite värde.

Intressant nog är de en verksamhet som arbetar med att promota om synlighet på Google och dess nödvändighet, ändå syns de inte själva där med företagsinformation och möjlighet till betygsättning.

Inte svårt att gissa varför. Varnar för detta företag starkt då de kommer ta pengar, tid och energi!

22 mars 2022

Lurendrejeri!

Väldigt otydligt vad man beställer och blir otroligt mycket dyrare än vad man först trodde. Stor varning!
Som enskild firma verkar det vara svårt att ta sig loss från detta skojarbolag

19 mars 2022
Visa omdömen på alla språk. (17 omdömen)

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis