Det här tycker kunderna
Zawsze zamawiam na oponeo, bo to solidna firma bez żadnych ukrytych kosztów i z dostawą pod drzwi lub do wybranego warsztatu. Polecam z całego serca, wierny klient. Fajnie by było, gdyby pomyśleli Pań... Se mer
Strona sklepu Oponeo jest intuicyjna, pozwala na dobranie odpowiednich opon, cenna jest również sekcja opinii innych użytkowników. Otrzymałem opony z tego roku, dość świeże, nie żadne leżaki. Dostawa... Se mer
Kupilem opony kormoran gdyż w oposie było że polska marka z kapitalem europejskim. A na oponie stoi jak byk made in Serbia… No ale coż. Co do komfortu to: - głośne - zużycie paliwa wzrosło o 1,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Nasz sklep oferuje szeroką gamę opon i felg w konkurencyjnych cenach. Prowadzimy sprzedaż opon letnich, zimowych i całorocznych, do wszystkich typów samochodów i motocykli. Znajdziesz tu wszystkie marki w wybranych rozmiarach. Dostawa jest bezpłatna, wygodna i szybka. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz profesjonalnej i bezstronnej porady nie wahaj się, tylko skontaktuj się z naszym Działem Obsługi Klienta. Nasz personel z przyjemnością pomoże Ci. Jeśli odwiedzisz naszą stronę internetową znajdziesz tam wiele przydatnych informacji na temat opon i ich oznaczeń, struktury kół, ciśnienia w oponach, indeksów prędkości i nośności, bardzo wygodny kalkulator rozmiaru opon. Co więcej, nasza strona oferuje wyniki testów opon i opinie innych użytkowników na temat konkretnych modeli. Zapraszamy do zakupów!
Kontaktuppgifter
Podleśna 17, 85-145, Bydgoszcz, Polen
- info@oponeo.pl
- www.oponeo.pl
Har besvarat 2 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nie polecam tego portalu
Nie polecam tego portalu, chcą jedynie szybkiego zarobku, jednak kontakt z klientem oceniam na tragiczny. Próbowałam wymienić nowe, nieużywane i nierozpakowane opony na inną szerokość ( z 275 na 255- wprowadzenie w błąd przez mechanika ) ze stratą własną. Firma zarobiłaby na mnie ponad 1000zl, jednego dnia istniała taka możliwość, drugiego już nie. Dodatkowo myłam mojego maila z mailem mojego taty, otrzymywaliśmy informację raz On, raz ja. Szczerze nie polecam, poza szybką dostawą, jakości opon nie jestem w stanie określić, bo nie zostały użyte.
All OK
I had a smooth experience with Oponeo and overall I’m satisfied with the service. Everything arrived exactly as expected, the ordering process was simple, and delivery was straightforward without any issues.
The pricing was okay—maybe not the absolute cheapest, but still reasonable for the convenience and reliability.
Solid service overall, and I would consider using it again.
Dobra cena
Dobra cena, szybka transakcja i ekspresowa dostawa opon !!!
Polecam gorąco !!!
Wszystko na O'k
Naćpany narkokonsultant pomylił chyba…
Naćpany narkokonsultant pomylił chyba miejsce i pracy z narko metą
Fatalny konfigurator, totalny bajzel w dziale reklamacji
Zakup kompletu alufelg i dwóch par opon, dobranych według konfiguratora na stronie oponeo.pl. Dostarczone felgi nie pasowały do samochodu (zbyt małe odsadzenie). Reklamacja. Kompletny bajzel w dziale reklamacji - kurier DPD najpierw wysłany pod błędny adres, następnie dwa wyjazdy po towar z uwagi na nieuwzględnienie jednej pary opon w zleceniu przewozowym. Tydzień od daty reklamacji i po kilkunastu interwencjach telefonicznych zwrot środków za opony. Środki za felgi przelane w osobnej transzy, po kolejnych 5 interwencjach telefonicznych. Reasumując: Do d...y konfigurator, totalny bajzel w dziale reklamacji i wlokący się zwrot środków. Nigdy więcej zakupów w oponeo.pl.
Za nic nie polecam kupowania…
Za nic nie polecam kupowania czegokolwiek u nich ! Miej pecha a reklamacja to jakiś jeden wielki żart ! Omijać !
Kupując opony na Oponeo rozliczysz je najczęściej w kolejnym miesiącu
Na swojej stronie firma podaje, że faktura będzie wystawiona z datą zaksięgowania płatności. Niestety jest to fikcja. Towar zakupiony 15.03.2026 a faktura wystawioina w KSeF z datą 2.04.2026. Twój zaplanowany koszt poszedł w łep. Uważajcie kupując na firmę!
Oponeo weigert levering ondanks voorraad en wettelijke plicht
Mijn ervaring met Oponeo is zeer negatief. Na een bestelling te hebben geplaatst voor een scherpe prijs, werd het product plotseling van de Nederlandse site verwijderd en de levering geweigerd. Het opvallende? In het centrale magazijn in Duitsland zijn de banden nog volop beschikbaar, maar dan voor een hogere prijs. Oponeo verschuilt zich achter valse voorraadinformatie om niet te hoeven leveren. De klantenservice is star en weigert hun verantwoordelijkheid te nemen, zelfs wanneer ze gewezen worden op het consumentenrecht (ARAG-richtlijnen). Koop hier niet als je zekerheid wilt over je levering!
Za reklamowanie się u Wojewódzkiego…
Za reklamowanie się u Wojewódzkiego nigdy wiecej u was nie kupie.
Szybka dostawa
Szybka dostawa. Dobry przegląd oferty, opinie użytkowników. Zadowolony z opon
NIGDY WIĘCEJ „Oponeo”
Dzień dobry, na wstępie zaznaczę że nigdy wcześniej nie miałem takich problemów z żadną firmą i zakupami jak z Oponeo.pl. Na początku miesiąca marca 2026r. (3)zakupiłem komplet felg i opon z Oponeo, po zakupie pan zadzwonił do Mnie potwierdził i zapytał o markę auta i wszystko co jest związane z tym żeby zestaw pasował. Po potwierdzeniu wszystkich danych zestaw został wysłany i następnego dnia dotarł do serwisu do którego zamówiłem i tu zaczyna być już ciekawie. Kurier upuścił felgę i ja uszkodził ( zdąża się) ale on ją schował i udawał że nic się nie stało, całe szczęście właściciel serwisu widział całą sytuację z okna i zrobił reklamację. A to był dopiero początek mojego piekła co do zakupów, okazało sie ze firma Oponeo nie posiada już tych felg w Polsce i trzeba je zamówić z niemiec, myślę ok zamawiamy i moje pytanie jaki czas muszę czekać, odpowiedź 5 dni roboczych, myślę sobie dobrze. Po 5 dniach zero kontaktu i zero felg więc dzwonię , pan zapewnia że już są już wysyła potwierdzenie itp… i tak sobie jeszcze dzwonię trzy dni. Felgi są (hurra 9 dnia roboczego) , serwis zakłada i co-cholery nie pasują na moje auto ( myślałem że białej gorączki dostanę), dzwonie do Oponeo , zabierają zestaw na następny dzień i tu zaczyna się kolejny kabaret ze strony Oponeo i wszystkich pracowników. Dzwonię i mówię im że chce inny zestaw, zamawiam i zestaw nie dojeżdża…. Jakie wk…., dzwonię po 10 razy dziennie i nic olewka na maxa i tutaj kończy się moja cierpliwość( ponieważ nie wiem gdzie są moje zamówienia i czy Oponeo nie ukradło mi pieniędzy),zgłaszam cała sprawę na policję i wysyłam do nich maila, i proszę państwa cud się stał, po godzinie dzwoni do mnie sam dyrektor tej zjebanej firmy. Przez jeden dzień zrobili mi zamówienie i je wysłali ale nigdy więcej nie chce mieć z nimi nic do czynienia, serdecznie nie polecam, Ja z nimi przeszedłem gechenne i nie chce wiecej, co do zgłoszenia to niech się teraz oni tłumaczą ze swoich niekompetencji. Pozdrawiam
Super opony!!!
Wszystko jest świetne i profesjonalne
Wszystko jest świetne i profesjonalne, najwyższy możliwy poziom
Super oponki w niskiej cenie i wysokiej…
Super oponki w niskiej cenie i wysokiej jakości
Obsługa oponeo jest miła do czasu jeśli…
Obsługa oponeo jest miła do czasu jeśli chce coś sprzedać jeżeli już coś okazuje się popsute . Kupiłem czujnik ciśnienia do opon , byłem już w kilku wulkanizacjach nie da rady przypisać do auta zaprogramować , a Pan z reklamacji stwierdza że wszystko działa tylko my jesteśmy idiotami . Ja nie stracę a firmą powiną naprawić takie błędy wizerunkowe bo to była ostatnia rzecz którą tam kupiłem
Porażka!!!Kupiłem opony zimowe Nokian…
Porażka!!!Kupiłem opony zimowe Nokian Tires...made in China!!!.Kupiłem felgi z zestawem montażowym (pierścienie redukcyjne ,nakrętki).Pierścienie: zły rozmiar, nakrętek dali 18 zamiast 20!! .Kupiłem czujniki TPMS...przysłali niezaprogramowane ,chociaż deklarowali że będą zaprogramowane i dopasowane do marki i modelu auta!!,wulkanizator założył w warsztacie inne nowe i działają .Kupiłem komplet czarnych nakładek na nakrętki kół...tragedia!!jak założysz na nakrętkę ,to ponowne zdjęcie ich graniczy z cudem!!Co drugi dzień przyjeżdża kurier i zabiera reklamację, albo przywozi wymieniony towar...Myślę ,że wystarczy zakupów u takiego sprzedawcy...
Jak dla mnie najlepsza firma z oponami…
Jak dla mnie najlepsza firma z oponami , a realizacja zamówienia po prostu rewelacja . Polecam .
Kupiony komplet opon : Michelin E Primacy
Kupiony komplet opon :
Nazwa towaru: Michelin E Primacy miału być rocznik 2025, po przyjściu opon okazało się że 3 opony z 2025, a jedna ponad rok starsza 2024. Żeby było zabawnie na tej opinie została naklejona naklejka na dacie produkcji. Po złożonej reklamacji 0 przeprosin, nie mieli 4opon z 1 rocznika to wysyłają starsza 1, warto sprawdzać
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.