Website was vlot te bekijken, pagina's laden snel. Ook in verlanglijstje zetten en het bestellen zelf ging zonder problemen. Nadien direct de bevestigingsmail gekregen en ook de mails om te laten wete... Se mer
Det här tycker kunderna
Werd gewacht met verzenden van 2paar , van verschillende leveranciers Dat is even geduld maar duurzaam transport 👍🏼 Gratis verzenden enngratis retourneren👍🏼
Wanneer er ergens trustpilot staat ben ik al op mijn gemak ! Ik kocht het zoveelste paar fitflops al en daar ben ik 100% tevreden van want in andere schoenen draag ik steunzolen ! Fitflop schoenen , p... Se mer
Hoeveel paar fitflops heb ik al gekocht bij jullie? Ik ben de tel kwijt geraakt. Blauwe, witte, bronzen, zwart met glitter etc. Woonachtig in de tropen, blijken de fitflops de ideale slipper te zijn.... Se mer
Företagsinformation
Om Onlybrands
Skrivet av företaget
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Onlybrands is dé online shop voor schoenen van de topmerken van Nederland. U vindt hier FitFlop, Teva, Sorel, Timberland, Birkenstock, Moon Boot en Xsensible. Deze kwaliteitsmerken zorgen voor optimaal draagcomfort. Door dit brede aanbod aan merken vindt u een grote diversiteit aan sneakers, laarzen, sandalen, snowboots en slippers.
Kontaktuppgifter
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederländerna
- klantenservice@etrias.nl
- www.onlybrands.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede voorlichting gegeven over het…
Goede voorlichting gegeven over het pakketje!
Dus waar het was en wanneer het bezorgd werd.
Goede prijs en snelle levering.
Prima levering binnen een week
Prima levering binnen een week, de schoenen hebben een brede leest wat na een paar dagen goed ruim zit. Het lucht kussen zit helaas in de zool die ik helaas heb vervangen voor mijn eigen aangepaste inlegger. Daarom niet het profijt van het luchtbed
Korte wachttijd en goede service
Korte wachttijd en goede service . Na operatie aan mijn voet blij met deze slippers ivm het voet bed , ze lopen voor mij heel fijn.
ik draag al jaren Fittflop en ben…
ik draag al jaren Fittflop en ben eraltijd goed over tevreden
Ben al vele jaren klant en zal altijd klant blijven
Ben al vele jaren klant en van bestelling 1 zeer tevreden. Heb de laatste 2 maanden 7 paar besteld. Omdat ze heel mooi zijn en nog belangrijker heel comfortabel. Wat heel belangrijk is daar ik moeilijke voeten heb. Dus dikke duim voor jullie. 👍👍👍👍👍👍👍
Top dienstverlening!
Altijd een goede prijs voor de FitFlops…
Altijd een goede prijs voor de FitFlops beschikbaar! Ik heb direct de link aan mijn schoonzus doorgegeven en zij heeft ze ook besteld! (Hilversum).
Het zijn heerlijke stevige slippers waar je niet moe op wordt, heerlijk luchtig zijn en ook nog leuk staan! Wat wil je nog meer?!
Al jaren klant.
Al jaren klant, lopen heel fijn, ook zonder mijn inleg zolen kan ik er de hele dag op lopen. Goed materiaal.
Snelle levering, goed product en aangegeven wanneer het bezorgd zou worden.
Snelle levering en duidelijk te…
Snelle levering en duidelijk te traceren.
De plastic variant van de birckenstock zitten heerlijk, lopen heerlijk zacht en je kan ze makkelijk schoon maken onder de kraan. Top slippers!
Ben zeer tevreden.
Ben zeer tevreden, krijgt netjes een mail factuur . En kunt het pakket volgen.
Ik wacht al 8 dagen op een bestelling…
Ik wacht al 8 dagen op een bestelling dat vind ik echt te lang
Wat beter kan is rekening houden met…
Wat beter kan is rekening houden met het gewenste bezorgadres. Ik ken de schoenen omdat ik ze nu in het wit heb, dus daarom durfde ik het aan om ze te bestellen. Echter, ik had ze graag opo mijn vakantieadres willen laten bezorgen, maar dat werd door jullie niet geaccepteerd. Jammer, nu staan de schoenen thuis en zit ik nog 6 weken op de camping.
Ik vind het belachelijk als ik iets…
Ik vind het belachelijk als ik iets terug stuur dat ik zolang op mijn geld moet wachten
Krijg je bericht wij streven er naar om binnen 2 weken (nadat de retour al binnen is) het af te handelwn.En als het dan afgehandeld is gaan jullie over op terugbetaling.Ik betaal toch ook gelijk
Ik heb dit nog nooit meegemaakt.
Bestel dan ook niet meer bij Onlybrands
Flipflop slippers gekocht
Flipflop slippers gekocht.
Snel geleverd en heerlijke modieuze slippers.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.