Onlineticketshop  Omdömen 1 406

TrustScore 3 av 5

3,1

1. Nöjescenter
  2. Biljettförsäljning

Informationen kommer från olika externa källor

Premium Tickets for Concerts, Football, Comedy, Theatre and all other Events Worldwide. Buy Safe & Secure with Onlineticketshop! 100% Guaranteed!

3,1

Medel

TrustScore 3 av 5

1 tn omdömen

Underbart men trångt

Väldigt organiserat med många aktiviteter på campingen. Bra tillgång till allt man kan tänkas behöva.
Lagom storlek på festivallmrådet med inte allt för långa sträckor att gå mellan scenerna vilket underlättar när 2 djs som man vill se spelar samtidigt! Dock för många besökare på lördagen och söndagen. Väldigt trångt på dansgolven vilket gjorde det svårt att ta sig fram samt att kunna dansa.

31 maj 2022

Bra info via mail och service

Bra uppdatering via mail både efter bokning och inför konserten
Bra bemötande via telefon vid frågor

5 december 2019

Kära Ammy,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension om vårt företag.

Det gläder mig att höra att jag kunde hjälpa dig till din tillfredsställelse och jag hoppas att du gillade konserten. Jag ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart som vår kund.

Aleks

Dear Ammy,

Thank you for taking your time to write a review about our company.

I am delighted to hear that I was able to help you to your satisfaction and I hope that you liked the concert. I am looking forward to welcoming you back soon as our customer.

Aleks

Jätte bra

Jätte bra, hade varit ännu bättre om man endast kunde ha biljetten i telefonen och slippa skriva ut.

11 oktober 2019

Kära Alexandra,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension om våra tjänster.

Jag hoppas att du gillade showen med John Mayer.

Tyvärr är det inte alla platser som stöder skanning av biljetten på en telefonskärm än så vi rekommenderar alltid att skriva ut biljetterna för att undvika att våra kunder blir avvisade vid ingången för att de inte har en skannbar biljett. Jag håller dock med er om att det skulle vara ett bättre alternativ att spara papper, och jag hoppas att alla konsertlokaler snart kommer att börja med denna innovation.

Dear Alexandra,

Thank you for taking the time to write a review about our services.

I hope that you enjoyed the show of John Mayer.

Unfortunately not all venues support scanning the ticket of a phone screen yet, so we always advice to print the tickets to avoid our customers being rejected at the entrance for not having a scannable ticket. However, I agree with you that it would be a better alternative to save paper, and I hope that all concert venues will start with this innovation soon.

Team Onlineticketshop

Royal Arena levde verkligen upp till…

Royal Arena levde verkligen upp till våra förväntningar. Snyggt, fräscht, bra luft, smidig och snabb service vid ingång, trevligt bemötande i kioskerna.
Men vi tyckte inte att ljudet på konserten var bra. Basen var för hög, överlag för högt. Svårt i mellan åt att höra vad John sjöng.

8 oktober 2019

Kära Cecilia,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.

Jag är ledsen att höra att du hade problem med ljudkvaliteten. Tyvärr har Onlineticketshop inget inflytande på arrangemangets genomförande av evenemanget. Jag hoppas dock att du kunde njuta av showen.

Dear Cecilia,

Thank you for taking your time to write a review.

I'm sorry to hear that you had problems with the sound quality. Unfortunately Onlineticketshop has no influence on the realisation of the event by the event organisers. I hope, however, that you were able to enjoy the show.

Snabb leverans av onlinebiljetter

Snabb leverans av onlinebiljetter, god information om evenemanget.

7 oktober 2019

Kära Helena,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension om vår verksamhet.

Jag är glad att höra att du gillade vår service och jag hoppas att du gillade konserten!

Dear Helena,

Thank you for taking the time to write a review about our business.

I am happy to hear that you enjoyed our service and I hope that you enjoyed the concert!

Fantastisk!

7 oktober 2019

Kjære berit,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Jeg er spent på å høre at du hadde det veldig bra på John Mayers konsert.

Jeg håper å ønske deg velkommen tilbake igjen snart som vår kunde.

Vennlig hilsen,

Dear berit,

Thank you so much for taking the time to write a review.

I am excited to hear that you had a great time at John Mayer's concert.

I hope to welcome you back again soon as our customer.

Kind regards,
Team Onlineticketshop

Fantastisk konsert med en fantastisk…

Fantastisk konsert med en fantastisk artist

3 oktober 2019

Kjære Michael,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.

Jeg er glad for å høre at du likte den engle stemmen til Ariana Grande! Jeg håper å ønske deg velkommen tilbake snart som vår kunde.

Beste hilsner,

Dear Michael,

Thank you for taking the time to write a review.

I am happy to hear that you enjoyed the angelic voice of Ariana Grande! I hope to welcome you back soon as our customer.

Team Onlineticketshop

Detta skräpföretag är förhoppningsvis…

Detta skämt företag är förhoppningsvis snart ett minne blott. Deras andrahands biljetter är ogiltiga vid Id kontroll.
Förhoppningsvis stoppas de för köp hos Eventim.

9 december 2018

Dear Kerstin,

thank you for your message.

Unfortunately you did not provide any order number so is difficult for me to check the situation.

If you would like to provide us more information we wil investigate your case further.

Have a nice day!

Regards,

-------------------Auto translated from Google

Kära Kerstin,

tack för ditt meddelande.

Tyvärr gav du inget beställningsnummer så det är svårt för mig att kolla situationen.

Om du vill ge oss mer information vill vi undersöka ditt ärende ytterligare.

Ha en bra dag!

Hälsningar,

Team Onlineticketshop

Visa omdömen på alla språk. (1 406 omdömen)