Mooi weer…als het ‘s-morgens koel is veel open…heerlijk toch…maar opeens ongenode gasten, waarschijnlijk twee, valletjes aangeschaft met lokmiddel en gelukkig zijn ze nu gevangen. We laten alles even... Se mer
Det här tycker kunderna
Van het vinden op het web tot bestellen. Deels niet leverbaar. Na telefonisch contact netjes naar eigen wens afgehandeld. Geen gedoe met wachten bestelling kort erna keurig geleverd. Voortgang van bes... Se mer
Late levering. Ze zeiden de volgende dag in huis als je voor 16:00 besteld en er zou ook op zondag worden geleverd. Zaterdag om 14u besteld, kwam pas dinsdag binnen. Product is anders dan op de foto,... Se mer
De levering was zeer snel en goed verpakt. na ontvangst direct het apparaatje voor zien van de juiste batterijen en aangezet, tot nu toe heb ik nog geen duiven meer op mijn balkon gezien.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn dé webshop met de meeste en beste producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij Ongediertewinkel.nl staat de klant voorop en met ons hele team zorgen wij dat onze klanten op een voordelige en snelle manier van hun ongedierte af komen! Voor elke situatie een snelle en effectieve oplossing voor ongenode gasten die uw omgeving verpesten. Lekker makkelijk en voordelig! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van professionele producten waarmee u zelf ongedierte kunt weren en/of bestrijden. Ongediertewinkel: uw specialist op het gebied van muizen bestrijding, ratten bestrijding, houtworm en boktor bestrijding, wering van mollen en marters, vogelwering en de bestrijding van kruipende en vliegende insecten, zoals: mieren, vliegen, kakkerlakken, bedwantsen, spinnen, vlooien, fruitvliegjes, wespen, zilvervisjes, etc. Waarom kiezen voor Ongediertewinkel? - Laagste prijsgarantie - Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! - Gratis verzending vanaf €40,- - Kies uw bezorgmoment
Kontaktuppgifter
De Oude Werf 56, 1851 PW, Heiloo, Nederländerna
- 0725324507
- info@ongediertewinkel.nl
- www.ongediertewinkel.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 59 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Snelle levering goed verpakt
nalevering duurt wel erg lang
Onduidelijke beschrijving van het…
Onduidelijke beschrijving van het product. Ik heb niks aan lege doosjes.
Pakje zonder te openen direct terug gestuurd. Is over gebeld.
Wil graag mijn geld terug. U heeft mijn gegevens
Mvg Angela Bartelds

Svar från Ongediertewinkel.nl
Ratten die de rattenval te slim af zijn
De rattenval was snel geleverd en dus dat was perfect... maar de ratten konden al het voedsel/lokmiddel uit de val halen zonder erin gevangen te geraken. Ik heb dus gif moeten aanschaffen en gebruiken.
Snelle nette bezorging
Lexan zakjes voor de vliegenval
Ze hadden de juiste producten zoals lexan zakjes voor de vliegenval en ze werden zeer snel geleverd top.
op tijd aandacht besteed aan…
op tijd aandacht besteed aan adreswijziging van bezorging
De lokdoosjes tegen muizen die we…
De lokdoosjes tegen muizen die we besteld hebben werkt voor geen meter.
Vandaag de ongediertebestrijding thuis gehad. Die hebben beter middel.
Dus €40,00 voor niks uitgegeven.

Svar från Ongediertewinkel.nl
Lachende muizen...
Het apparaatje met verschillende elektromagnetische straling werkt niet. 's Avonds kun je de muizen op het plafond horen lopen. Apparaatje op jullie advies in de meterkast geïnstalleerd. Helaas helpt het niet.
De bestelling is op tijd geleverd
Het is een gemakkelijke side om te bestellen en een goede service
de bezorging was rond optijd
Last van ratten
Last van ratten , gif besteld wat de volgende dag al binnen kwam . Gelijk gif overal neer gegooid, en *ik klop af* geen ratten meer gezien . En het gif blijft nú liggen.
Op tijd verzonden
Op tijd verzonden, volgende dag binnen. Netjes verpakt. Kan nog niks zeggen over de producten nog iets te kort binnen om een review te geven.
Al wat je zoekt is snel gevonden
Al wat je zoekt is snel gevonden. Goede prijs en snelle levering en goede info en begeleiding.
Prima geholpen en snel was blij mee
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.