Ongediertewinkel.nl Omdömen

6 604
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi weer…als het ‘s-morgens koel is veel open…heerlijk toch…maar opeens ongenode gasten, waarschijnlijk twee, valletjes aangeschaft met lokmiddel en gelukkig zijn ze nu gevangen. We laten alles even... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Van het vinden op het web tot bestellen. Deels niet leverbaar. Na telefonisch contact netjes naar eigen wens afgehandeld. Geen gedoe met wachten bestelling kort erna keurig geleverd. Voortgang van bes... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Late levering. Ze zeiden de volgende dag in huis als je voor 16:00 besteld en er zou ook op zondag worden geleverd. Zaterdag om 14u besteld, kwam pas dinsdag binnen. Product is anders dan op de foto,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De levering was zeer snel en goed verpakt. na ontvangst direct het apparaatje voor zien van de juiste batterijen en aangezet, tot nu toe heb ik nog geen duiven meer op mijn balkon gezien.

Företagsinformation

1. Skadedjursbekämpning

Skrivet av företaget

Wij zijn dé webshop met de meeste en beste producten om zelf ongedierte te bestrijden. Bij Ongediertewinkel.nl staat de klant voorop en met ons hele team zorgen wij dat onze klanten op een voordelige en snelle manier van hun ongedierte af komen! Voor elke situatie een snelle en effectieve oplossing voor ongenode gasten die uw omgeving verpesten. Lekker makkelijk en voordelig! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van professionele producten waarmee u zelf ongedierte kunt weren en/of bestrijden. Ongediertewinkel: uw specialist op het gebied van muizen bestrijding, ratten bestrijding, houtworm en boktor bestrijding, wering van mollen en marters, vogelwering en de bestrijding van kruipende en vliegende insecten, zoals: mieren, vliegen, kakkerlakken, bedwantsen, spinnen, vlooien, fruitvliegjes, wespen, zilvervisjes, etc. Waarom kiezen voor Ongediertewinkel? - Laagste prijsgarantie - Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! - Gratis verzending vanaf €40,- - Kies uw bezorgmoment

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 59 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(6 604)

1 484 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onduidelijke beschrijving van het…

Onduidelijke beschrijving van het product. Ik heb niks aan lege doosjes.
Pakje zonder te openen direct terug gestuurd. Is over gebeld.
Wil graag mijn geld terug. U heeft mijn gegevens
Mvg Angela Bartelds

17 augusti 2026
Logotyp för Ongediertewinkel.nl

Svar från Ongediertewinkel.nl

Vervelend om te horen dat het product voor u niet duidelijk was.

Wij willen wel graag aangeven dat in de productomschrijving nergens vermeld staat dat er gif wordt meegeleverd. Het gaat om lege lokdoosjes waarin lokaas of een geschikt middel geplaatst kan worden. Dit wordt ook zo op onze website aangeboden.

Als u het pakket ongeopend retour heeft gestuurd, zullen wij de retourzending na ontvangst volgens onze retourvoorwaarden verwerken. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De lokdoosjes tegen muizen die we…

De lokdoosjes tegen muizen die we besteld hebben werkt voor geen meter.
Vandaag de ongediertebestrijding thuis gehad. Die hebben beter middel.
Dus €40,00 voor niks uitgegeven.

7 augusti 2026
Logotyp för Ongediertewinkel.nl

Svar från Ongediertewinkel.nl

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de lokdoosjes en dat de muizen het lokaas niet hebben aangeraakt.

De werking van lokdoosjes hangt sterk af van de situatie, de plaatsing en of er nog andere voedselbronnen aanwezig zijn. Wanneer muizen ergens anders makkelijker of bekender voedsel kunnen vinden, kan het gebeuren dat zij het lokaas niet of pas later opnemen. Ook is het belangrijk dat de lokdoosjes direct langs de looproutes worden geplaatst, bijvoorbeeld langs muren, plinten, bij kieren of op plekken waar keutels zichtbaar zijn.

Dat een professionele bestrijder nu andere lokdoosjes heeft geplaatst, betekent niet automatisch dat onze lokdoosjes niet werken. Zij kunnen ter plaatse de situatie beoordelen en de lokdozen exact op de juiste plekken plaatsen, wat vaak een groot verschil maakt.

Wij kunnen gebruikte producten helaas niet retour nemen of vergoeden, omdat wij niet kunnen garanderen dat het resultaat in iedere situatie hetzelfde is. Als u ons eventueel foto’s stuurt van de plaatsing van de lokdoosjes, kijken wij graag met u mee en kunnen wij adviseren of de plaatsing verbeterd kan worden.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lachende muizen...

Het apparaatje met verschillende elektromagnetische straling werkt niet. 's Avonds kun je de muizen op het plafond horen lopen. Apparaatje op jullie advies in de meterkast geïnstalleerd. Helaas helpt het niet.

29 juli 2026

Last van ratten

Last van ratten , gif besteld wat de volgende dag al binnen kwam . Gelijk gif overal neer gegooid, en *ik klop af* geen ratten meer gezien . En het gif blijft nú liggen.

29 juli 2026

Op tijd verzonden

Op tijd verzonden, volgende dag binnen. Netjes verpakt. Kan nog niks zeggen over de producten nog iets te kort binnen om een review te geven.

14 augusti 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.