Var på besøg hos Næstved i dag, og fik den bedste service. Sød og venlig medarbejder, som var virkelig dygtig. Fik lov at teste tingene virkede efter rep på 30 min. Han ville være sikker på det virk... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg fik udskiftet min skærm efter tre måneder og er tilfreds med resultatet. Som en ekstra service fik jeg også et gratis panserglas, hvilket jeg satte pris på. Arbejdet blev udført i Valby-afde... Se mer
Jeg fik repareret min IPhone med ny skærm, panserglas og etui. Efterfølgende virkede flere funktioner ikke: ansigtsgenkendelse, fly funktion etc. Ting som virkede fint før reparation. Jeg har nu be... Se mer
Den sødeste mand der står inde i butikken, købte et par airpods (3 gen.) 1 iphone 16 cover og så fik jeg et opladerkabel gratis da jeg købte airpods'ne. Han var ekstremt sød og hjælpsom gennem det hel... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
We bring smartphones to life OneFone er et erfaren værksted, der udfører diverse servicer for elektronik enheder. Går du derfor rundt og har problemer med enten din smartphone, tablet eller computer? Så er OneFone stedet for dig. Hos OneFone sørger vi for hurtig og effektiv service til markedets billigste priser. Vi udfører alle former for reparationer på stedet, hvorved størstedelen af alle vores reparationer bliver udført på blot 30-60 min. Tilbehør Hos OneFone kan du finde et hav af covers til enhver smag! Vi har covers til stort set alle de store mærker, Apple, Samsung, Huawei og mange flere. Vi tilbyder en masse forskellige tilbehør til telefoner, såsom skærm beskyttelse og andet sjovt til telefonen. Dernæst har vi en masse diverse tilbehør alt fra bilholdere og højtalere til bærbar tasker. 2 Års garanti Hos OneFone garanterer vi dig for topklasse kvalitets reservedele og god service, hvilket vi til dagligt bestræber os med at blive endnu bedre til. Vores teknikere er specialister i deres fag og har arbejdet indenfor dette felt i flere år. Vi kan derfor garantere dig for som kunde, at din enhed er i sikre hænder. Vi forsøger altid at levere din enhed tilbage så god som ny. Besøg os hos en af vores afdelinger: 📍Nytorv 27, 9000 Aalborg - (Friis Shoppingcenter) 📍Merkurvej 55, 8960 Randers SØ - (Randers Storcenter)
Kontaktuppgifter
Merkurvej 55 (Randers StoreCenter), 8960 , Randers, Danmark
- Randers@onefone.dk
- www.onefone.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
God og hurtig service ved rensning af…
God og hurtig service ved rensning af strømstik
Dårlig og flabet kundeservice
Fik en panserglas på min telefon hos onefone Randers. Efterfølgende kunne telefonen ikke registrere finger aftryk. Gik tilbage til butikken, men fik at vide af en ung dame at det var en kendt problem med den model telefon (trods hun ikke kunne sige hvilken model det var). Jeg forklaret hende at jeg ikke har sådan nogen problemer før uanset hvor jeg har købte panserglas. Jeg forslå at vi tog panserglasset af og hvis så finger aftryk funktion fungeret, så måtte det være et problem med selve panserglasset eller montering af den, og så måtte de komme en ny på eller finde en anden løsning. Fungeret finger aftrykket ikke, så kunne vi konstatere at det ikke var deres problem og jeg måtte i stedet for går tilbage hvor telefonen var købt. Hendes svar var : vores panserglas fejler ingenting, det vil være dumt at fjerne panserglasset, for så er din telefon ikke beskyttet og så er det dit problem hvis det går i stykke. Det vil hun ikke være med til og hun holdt fast i at det var telefonen der var noget galt med. Jeg har nu fået en anden panserglas på og alt virker uden problemer.
Super fint service fra sarbaz
Super fint service fra sarbaz
Jeg havde problem med min telefon, skærmen gik i stykker og dermed kunne den ikke låse op. Han var så flink at åbne den op og ordne skærme! Jeg kan klart sige at hvis man har problemer med sin telefon, så skal man herind til Randers storcenter og få det ordnet herinde!
10/10 service i top!
Hurtig og effektiv reparation
Hurtig og effektiv reparation. Høflig service.
Jeg kan stærkt anbefale denne her…
Jeg kan stærkt anbefale denne her butik🙂 god service og hjælper med det samme med dit problem👍
Mvh
Super service, hurtig og effektiv.
Intet at sætter en finger på.
Skulle bare have renset min telefon da den ikke kunne lade, fikset på 5min mens jeg handlede 😀
God Service👍
Mega god service af Sarbaz
Mega god service af Sarbaz. Virkelig hurtig udskiftning af skærm og nem at snakke med.
Havde en telefon der meldte fejl grundet fugt. Ringede derud og 1time efter havde jeg en telefon der var fuld funktionel igen.
Har kun gode ting at sige om dem, høflig og yderst professionelle! Tak for super service!!
super fint service
super fint service, god til at hjælpe med min løse skærm. 10/10 herfra
Super flinke og lynhurtige i Ballerup…
Super flinke og lynhurtige i Ballerup centeret.
Fik repareret min mobil på under 1 time og billigere end andre steder. Fik til og med 1 års garanti på reparationen. Håber ikke at jeg skal der hen igen, men hvis ulykken er over mig bliver det der.
God service hurtig betjening, dårlig kvalitet
God service hurtig betjening. Fik smidt skærmbeskytter på. Det gik meget hurtigt, der kom kun 1 enkel bobbel under på størrelse med et sandkorn, desværre var det nok til at touch omkring boblen var uresponsiv. Kvaliteten af glasset virkede også meget ring ift. prisen, fik let ridser og flænger efter almindelig brug, det splintrede så let at jeg måtte fjerne det igen et par dage senere. Den sad desuden så godt fast med lim at den var nær umulig at få af, og splintrede så let at der lå små glass-splintre over det hele.
Vil ikke anbefale at få påmontere en screen protector her, hvis du har en s23 ultra
Dårlig service
Har været så mange problemer med min tlf efter reparation af min skærm ved onefone Randers været i butikken 6 gange og dførste par gange fin jeg skyld for at det var min egen skyld så var der vand i og jeg har ikk haft den i nærheden af vand
Så sku jeg ha panserglas på fordi det ku hjælpe så gik min tlf da først i sort. Ud igen og fandt så ud af at det var sat forkert på … så ville jeg ikk være med mere og ville ha noget for panserglassets pris … ku få et cover istedet for fint men det har de så ikk kun plastik til øgepriser … nej tak måtte ringe og ringeog ringe …. For Til sidst at måtte jeg få pengene retur … så her 14 dage senerestadig ikk fået pengene retur .. får hele tiden at vide at den e-mailadresse de har opgivet Til mig er forkert … igen talt mex dem igen og nu har han taget imod dem over tlf … gad vide om de dukker op …
Men jeg bliver ved vil ha mine penge … en ting er 200% de får aldrig min tlf ind Til reparation igen … den har de fucket nok op
Hold jer langt væk
Super hurtig betjening
Super hurtig betjening, kom op med en ødelagt IPAD skærm. Den var klar indenfor 1 1/2 time.
Rigtig søde mennesker i butikken
Ødelagde funktioner under udskiftning af batteri
Kom ind med en mobil der skulle have nyt batteri i butikken i Waves, Greve.
Intet problem. Det kunne sagtens klares.
Da jeg kommer for at hente telefonen får jeg at vide, at skærmen gik i stykker under afmontering og at jeg har fået ny skærm uden beregning. Umiddelbart helt fint.
Dog har jeg fået monteret en uoriginal skærm hvilket medfører at nogle funktioner slet ikke findes længere, herunder truetone som jeg havde slået til.
Jeg blev aldrig spurgt om jeg ville have originalt udstyr, fik blot at vide at det fandtes ikke, da jeg beklagede mig ved afhentning over de funktioner som jeg kunne se manglede. Jeg kan heller ikke se batteritilstanden, og der er to konstante notifikationer på min skærm der informere mig om at jeg har fået uoriginale dele… Meget frustrerende.
Jeg har før fået skiftet batteri andetsteds på en anden telefon, uden problemer med dette.
Altså har jeg indleveret en fuldt funktionsdygtig telefon og har fået en ufunktionsdygtig telefon retur i henhold til, for mig, vigtige funktioner.
Der bliver ikke svaret på mail, og som sagt fik jeg blot at vide i butikken at det ikke kunne lade sig gøre at få originale dele - først efterfølgende. Det havde været rart at vide på forhånd så jeg kunne have valgt et andet sted!
Ekstrem dårlig service af en ung mand og manglende imødekommenhed
Ekstrem dårlig service og en ung mand, som talte ned til mig, da jeg kom med en reklamation på udskiftning af min skærm. Dette havde jeg klaget over nogle dage efter. Kunne ikke sætte opladerstikket i, og den var blevet meget langsommere til opladning og kunne ikke holde opladningen. En ekspert forklarede, at skærmen ikke var sat rigtigt i, og at de havde rørt ved batteriet. Men blev straks afvist uden nogen forklaring og med en meget hård tone. Så INGEN anbefaling herfra. Kun en regning på 800 kr. for noget, som ikke virker ordentligt.
Fik hvad jeg bestilte i Slagelse 😊etmobilkopper til x10
Fik hvad jeg bestilte i Slagelse 😊
Dårlig service
Jeg havde købt et cover som kostet 500kr jeg tænkte ikke over prisen så jeg købte den efter fortryder jeg og ville gerne have mine penge tilbage
Da jeg kommer ind i butikken for at returnere begyndte ham den gamle og råbe af mig på et andet sprog hans unge medarbejder begynder så at snakke med mange skældsord kun for at jeg kunne forlade deres butik hurtigere jeg blev der så længere hvor efter de slet ikke ville snakke med mig der kommer så et ældre ægtepar der også gerne ville returnere deres køb den unge mand begyndt så at snakke om at man ikke kan returnere indenfor 30 dage hvor det ældre ægtepar siger at i er kun ude på at snyde folk hvor efter de bliver meget stille både mig og det ældre ægte fik 200kr hver hvor de siger at vi kan begge beholde vores køb
(Jeg fra byder at i køber noget i denne butik)!!!!!!!!

Svar från Onefone
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.