Jag fick otroligt snabbt respons pĂ„ mitt mail. Ănnu bĂ€ttre blev det nĂ€r Marvin utförligt förklarade vilka alternativ som erbjuds. Med sĂ„dana stjĂ€rnor i supporten och ett stort utbud av tjĂ€nster kan ja... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Jag har haft one.com i mĂ„nga Ă„r med webbplats och mail. Ăr mycket nöjd med dels utbudet och Ă€ven supporten. Jag hade nĂ„gra problem nyligen men supporten guidade mig pĂ„ ett professionellt sĂ€tt. SĂ„: jag... Se mer
OM DET FSNNS EN MINUSSTJĂRNA HADE DOM FĂ TT DEN - urusla LĂNGER PĂ DIG NYA KOSTNADER DU INTE BESTĂLLT HELA TIDEN ETT RIKTIGT uruselt och dĂ„lig stil och dyrt VARNING för detta SCAMFĂRETAG OCH JAG HAR... Se mer
Jag skulle konfiguera "Skicka som" i Gmail för en domÀn. Verkade ha gjort allt rÀtt men det fattades en instÀllning i Wix under DNS instÀllningar som heter TEXT dÀr vÀrnamnet skulle vara tomt och vÀ... Se mer
Om one.com
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Everything you need to create, manage, and promote a stunning website is at your fingertips from our state-of-the-art control panel. Whether you want to create a blog, promote your work or sell your products, we've got you covered! All sites come with email hosting, data migration, SSL, photo gallery and much more.
Your feedback means the world to us.
All feedback is reviewed by real people and will be used to improve our services.
Our customer support is available 24 hours a day, 365 days a year via Live Chat and e-mail at one.com/contact
We are here to listen.
Danmark
- service@one.com
- www.one.com
InnehÄll frÄn riktiga mÀnniskor Àr i fokus pÄ Trustpilot. Det hÀr företaget kan dock Àven anvÀnda vÄrt AI-verktyg för att skriva sina svar.
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Snabbt och distinkt genomfördâŠ
Snabbt och distinkt genomförd förbÀttring av min hemsida, det Àr jag verkligen nöjd med! Jag kÀnde mig lite petig ibland med mina smÄ önskemÄl, men alla dessa sköttes smidigt och hjÀlpsamt.

Professionell
Professionell, easy to talk to, explained in a way easy to understand.

Svar frÄn one.com
Ett antal gĂ„nger har det varitâŠ
Ett antal gÄnger har det varit bedragare pÄ mina konton, det har dom alltid löst Ät mig.

Fantastisk support!
Oerhört nöjd över supporten frÄn medarbetaren Daniel H nÀr jag hade problem med wordpress. Jag skulle göra en migration av en webbplats och Daniel var med mig hela vÀgen och guidade genom tydliga instruktioner. Detta sparade mig ett flertal grÄa hÄrstrÄn. Det var snabb respons och jag Àr mycket nöjd över det proffsiga bemötandet. Tack Daniel och one.com!

Svar frÄn one.com
I had good help that solved my problem.
I had good help that solved my problem.

Bra kundsupport
Bra kundsupport. Förklarar lÀttförstÄeligt och vÀnligt. Snabb hantering och kunnig personal. Enkelt att anvÀnda deras hemsida.

Svar frÄn one.com
Projektledare med tÄlamod :)
Bra projektledare med stort tĂ„lamod för alla vĂ„ra Ă€ndringar pĂ„ hemsidan. Snygg design som funkar bra tekniskt. Supernöjd đ

Svar frÄn one.com
Var under hösten i kontakt med demâŠ
Var under hösten i kontakt med dem avseende ett annat Àrende men tog samtidigt upp att jag inte ville ha kvar mitt domÀnnamn/konto vilket dom skulle anteckna. Förra veckan fick jag krav frÄn Intrum Inkasso om betalning för 2025 ÀndÄ. Jag kontaktade One.com som var allt annat Àn trevliga och jag var Äterigen tvungen att sÀga upp tjÀnsten. Det visade sig ocksÄ att dom hade min gamla och inaktuella adress registrerad och menade att det var mitt ansvar att gÄ in i kontrollpanelen och Àndra. Saken var bara att hur jag Àn sökte i kontrollpanelen sÄ hittade jag ingenstans vart detta Àndrades (annars hade jag ju fÄtt fakturan antar jag).
Genom chatten fick jag en steg för stegbeskrivning hur man hittade för att Àndra adressuppgifter, men det var vÀl dolt förmodligen i syfte att kunden ska missa det sÄ att man hamnar i besvÀrligheter.
Jag har, för att slippa hÄlla pÄ att tjafsa mer om detta, erbjudit att betala kapitalbeloppet för detta Är, men det avslÄs, dom vill ha extra kostnader ÀndÄ.
ALDRIG MER att jag anvÀnder detta skrÀpföretag, och jag förbannar mig sjÀlv att jag inte höll mig till Loopia och Nunames som jag har till andra sidor....

Har sedan 2021 reklamerat att enâŠ
Har sedan 2021 reklamerat att en hemsida/domÀn inte fungerar som den ska. Det blev vit skÀrm och felmeddelande till en början. Fick tjata mig till att ONE lade över sidan till en annan server. DÀr fungerar det inte heller bra, med mÄnga gÄnger svarstid för servern om uppÄt 3 sekunder (TTFB) och lika lÄng tid för LCP (bilden överst i artiklar och produktsidor. ONE svarar nu sÄ hÀr, vilket inte Àr acceptabelt alls. Deras support har blivit mycket sÀmre med Ären (Àr kund hos dem sedan 2004, men inte mycket lÀngre till):
"17 juni 2025 13:39 CEST
Hej igen,
Teknikerna meddelar att vi Àr en leverantör med delad hosting, vilket innebÀr att du som kund delar resurser med andra kunder pÄ samma server. Det betyder att om en kund missbrukar vÄra tjÀnster kommer det att pÄverka prestandan för alla andra webbplatser pÄ samma server. Det betyder att vi inte kan garantera att en given webbplats prestanda kommer att vara mer stabil Àn andras."
Mitt tips Àr att, om man vill uppfylla Googles riktlinjer för sidhastighet, och dÀrmed kunna vara synligare, sÄ undvik ONE.COM.

Bra plattform
Bra plattform, utmÀrkt kundservice men tyvÀrr lite högt pris!

Svar frÄn one.com
Bra och tydlig support av den somâŠ
Bra och tydlig support av den som svarade pÄ mitt samtal.

Svar frÄn one.com
Jag försökte föra över en domĂ€n vilketâŠ
Jag försökte föra över en domÀn vilket var extremt omstÀndigt bara för att de inte hade registrerat min betalning.
Tog mig över 1 vecka att föra över den till en annan anvÀndare pÄ one.com
Fick kÀmpa i supporten och fick knappt nÄgon hjÀlp. Blev till och med att vi skickade in en blankett med signatur. Riktigt old school!
Varit kund i över ett Är och anvÀnde de frÀmst för domÀner, men nu har alla domÀners pris ökat rejÀlt.
Kan tyvÀrr inte rekommendera.

Svar frÄn one.com
Anna pÄ supporten Àr en pÀrla!
Ett mycket snabbt, vÀnligt och klargörande svar pÄ min enkla
begÀran om MarketGo.

Svar frÄn one.com
Mycket vÀnlig, hjÀlpsam, tillmötesgÄende support.
Mycket vÀnlig, hjÀlpsam, tillmötesgÄende support.

Svar frÄn one.com
Mycket trevligt och bra bemötande trotsâŠ
Mycket trevligt och bra bemötande trots att jag bad om support för att lÀmna företaget. TyvÀrr har one.com inte den typen av abonnemang som jag behöver just nu.

Svar frÄn one.com
Snabb support Àven pÄ en söndag
Snabb support Àven pÄ en söndag.
Svenska supporten har bara öppet pÄ vardagar men engelska supporten fick jag hjÀlp av efter 5 minuter kl 18.00 pÄ en söndag. Imponerande!

Svar frÄn one.com
I contacted them for support and theyâŠ
I contacted them for support and they helped me very good.

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.