Oktoberfestreizen Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij gaan dit jaar voor de derde keer met Oktoberfestreisen.nl. Zonder reserveringen vooraf, is er absoluut geen beginnen aan.Bij de biertenten is het zo druk, dat je er niet in komt. Met een re... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het bierfeest is fantastisch. Maar de organisatie vooraf is nóg belangrijker. En daarin is één partij super in gespecialiseerd! Snel contact, vlug antwoord op je vraag, alles wordt geregeld en altijd... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

We hebben een schitterend weekend gehad in München, we hadden zelf een hotel geregeld en tafel in één van de grote tenten via oktoberfestreizen.nl . Dit was dik voormekaar. We waren met 9 mannen van... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een topervaring gehad in de communicatie met dit bedrijf. Ze werken proactief en denken echt mee met de klant. Ik had zelf verkeerde informatie waargenomen, maar ze reageerden direct met een... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör
  2. Resebyrå

Skrivet av företaget

Het Oktoberfest Munchen moet je (minimaal) een keer in je leven meemaken en in september en oktober is het jouw kans: dan barst het jaarlijkse en GROOTSTE BIERFEEST TER WERELD weer los. En jij kunt DABEI SEIN! Het Oktoberfest is meer dan alleen een dagdeel in een biertent. Véél meer! De hele stad bruist. Onze weekenden bestaan dan ook uit een ticketpakket met de 4 beste Oktoberfeesten die je allemaal meemaakt! Naar onze bescheiden mening: leuker krijg je ze niet! Uiteraard zitten de gewilde en zeer exclusieve biertafels in de echte grote biertenten ook in het ticketpakket. Met het ticketpakket maak je alles mee wat er te beleven is en het voorkomt je dat je doelloos rondloopt. Het staat garant voor een fantastisch weekend welke je niet snel zult vergeten! Je gaat bij Oktoberfestreizen.nl vooral je eigen gang en je bent met je eigen groepje, geen verplichtingen dus! Je hebt echter wel toegang tot allerlei Oktoberfeesten nodig!

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

90 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top geregeld!

Dit jaar hebben we het Oktoberfest in München bezocht met een vriendengroep van 12man.
We hadden geboekt met Oktoberfestreizen.nl want niemand van het gezelschap had ooit München bezocht tijdens het Oktoberfest.
Vanaf dag 1 was het meteen al relaxt doordat we als groep rustig eerst konden aanmelden op de de door Oktoberfestreizen aangegeven locatie.
Hier werd alles meteen duidelijk uitgelegd zoals vertrektijd naar de biertent en welke host we moesten volgen. Ook vragen over verder verloop van het weekend werden netjes beantwoord. Dit alles onder het genot van de eerste liters bier.
Aangekomen op het evenemententerrein "Die Wiesn" waren we heel blij dat we met de host langs de (drukke) wachtrij konden lopen en meteen met zen alle plaats konden nemen aan de besproken tafel. Nog geen minuut later stonden de eerste liters bier al op tafel.
Na de eerste sessie weer opnieuw aangemeld voor de volgende sessie die we besproken hadden en hier verliep ook alles weer goed.
de dag erna was ook weer top geregeld.
We zijn nog op zaterdagavond na onze biertentsessie zelf naar plaats gaan zoeken in een van de drukbezochte tenten, dit valt met een grote groep erg tegen.
Mijn Advies: van te voren boeken bij Oktoberfestreizen.nl zodat je zeker plaats hebt en zorgeloos kunt genieten van het Oktoberfest.

26 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit is een absolute “must do”

Dit is een absolute “must do”. Geweldige organisatie. Begeleiding naar uw gereserveerde tafel. Topplaatsen helemaal vooraan. Ook de toegang tot de after party helemaal geregeld. Toppie. Wij doen dit zeker nog eens over.

Erg leuk georganiseerd

Erg leuk georganiseerd. De eerste avond zaten we in een traditionele tent, erg leuk, heel familiair. De tweede dag zaten we in een wat meer modernere, erg grote tent. Leuke live muziek waarbij je veel mee kan zingen, jonger publiek dan de eerste avond. Dank voor de goede zorgen!

1 november 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dit was voor ons het eerste Oktoberfest…

Dit was voor ons het eerste Oktoberfest en ik ben super blij dat ik dit met Oktoberfest Reizen gedaan heb.
Wij boekte 2 avonden en beide waren fantastisch. Het was mega druk en Oktoberfest Reizen zorgde er voor dat wij feilloos door de drukte naar onze plek in de tent kwamen waarna we een onvergetelijke avond mee maakte.
Het hele Team van Oktoberfest reizen wil ik hiervoor bedanken!!
Vooral ook het belletje omdat wij de tijd vergeten waren kon ik erg waarderen en daarna het stukje persoonlijk contact super

29 september 2024

Top ervaring oktoberfest!

Het is alweer een tijdje geleden dat we met oktoberfestreizen mee zijn geweest naar München, maar wat een ervaring! Alles was tip top geregeld. De kaarten konden we makkelijk ophalen en de service was goed bereikbaar (toen we het zelf eventjes niet meer wisten)

Als je deze de ervaring van Oktoberfest wil mee maken, zou ik zeker boeken via Oktoberfestreizen!

Proost

15 november 2023

Prima georganiseerd

Prima georganiseerd. Erg goede en duidelijke communicatie voorafgaand aan het weekend. Het was onze eerste keer op een Oktoberfest in München en we hebben er van genoten.
Ik kan Oktoberfestreizen zeker aanraden.

Wat een fantastische belevenis

Wat een fantastische belevenis! Wij hebben genoten van het eerste tot het laatste moment. De sfeer, uitstraling, de gemutlichkeit erg leuk. Jullie organisatie was ook tip top geregeld. Niets op aan te merken.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een vondst! Absolute aanrader!

Wat een vondst!! Hadden moeite om tickets voor 2 personen te vinden en via Oktoberfestreizen.nl was het zo geregeld! Organisatie tiptop in orde, leuke, hartelijke ontvangst, fijne begeleiding naar de 'Wiese', perfecte plek, leuke tafelgenoten en duidelijke info omtrent het hoe en wat. We hebben geweldig genoten!! Zeker een volgende keer weer via jullie organisatie! Top! Ein Prosit von ganzem Herzen wert!!

22 september 2024

Oktoberfest geheel verzorgd!!

Een mooie belevenis die je meegemaakt moet hebben. Wij waren als groep naar München afgereisd per trein en alles geregeld via Oktoberfestreizen.nl, op de treinreis na. Bij aankomst richting ons hotel gewandeld, zowat gelegen op de Wiese...perfect dus! Hierna zijn we rustig naar onze tent gegaan waar 2 tafels op ons wachtte. Wederom Perfect!! Omdat het hotel op kruip-afstand lag waren we na het bezoek aan de tent (enkele liters bier later) even gaan relaxen op onze kamer, waarna we weer "fris" verder gingen in het centrum. Dag 2 was vergelijkbaar. Alles op makkelijke loopafstand en perfect geregeld! Kortom, wil je een onbezorgde Oktoberfest beleven (met vrienden) ben je hier aan het juiste adres. Alles perfect geregeld!! Ook de communicatie is met de reisleiding is goed geregeld, mocht je de weg kwijt zijn of een vraag hebben over je tent/tafel kun je makkelijk met de reisleider bellen/appen. Zeker een aanrader en we zullen zeker in de toekomst nogmaals met oktoberfestreizen.nl richting Munchen gaan!

30 september 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldig genoten, alles top geregeld!

Alles is top geregeld en je zit in de beste biertenten als je er op tijd bij bent. Alle informatie wordt goed van tevoren gedeeld, zodat je weet waar je moet zijn. Het hele team van oktoberfestreizen is top, ze mengen zich ook onder de gasten en we hebben het erg gezellig met hen gehad. De laatste jaren kun je ook zelf extra biertentsessie(s) bijboeken, waardoor je je programma helemaal kunt indelen zoals je dat zelf wilt. Wil je naar het beste en grootste bierfeest ter wereld? Dan moet je bij oktoberfesstreizen zijn!

22 september 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.