Wij gaan dit jaar voor de derde keer met Oktoberfestreisen.nl. Zonder reserveringen vooraf, is er absoluut geen beginnen aan.Bij de biertenten is het zo druk, dat je er niet in komt. Met een re... Se mer
Det här tycker kunderna
Het bierfeest is fantastisch. Maar de organisatie vooraf is nóg belangrijker. En daarin is één partij super in gespecialiseerd! Snel contact, vlug antwoord op je vraag, alles wordt geregeld en altijd... Se mer
We hebben een schitterend weekend gehad in München, we hadden zelf een hotel geregeld en tafel in één van de grote tenten via oktoberfestreizen.nl . Dit was dik voormekaar. We waren met 9 mannen van... Se mer
Ik heb een topervaring gehad in de communicatie met dit bedrijf. Ze werken proactief en denken echt mee met de klant. Ik had zelf verkeerde informatie waargenomen, maar ze reageerden direct met een... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Het Oktoberfest Munchen moet je (minimaal) een keer in je leven meemaken en in september en oktober is het jouw kans: dan barst het jaarlijkse en GROOTSTE BIERFEEST TER WERELD weer los. En jij kunt DABEI SEIN! Het Oktoberfest is meer dan alleen een dagdeel in een biertent. Véél meer! De hele stad bruist. Onze weekenden bestaan dan ook uit een ticketpakket met de 4 beste Oktoberfeesten die je allemaal meemaakt! Naar onze bescheiden mening: leuker krijg je ze niet! Uiteraard zitten de gewilde en zeer exclusieve biertafels in de echte grote biertenten ook in het ticketpakket. Met het ticketpakket maak je alles mee wat er te beleven is en het voorkomt je dat je doelloos rondloopt. Het staat garant voor een fantastisch weekend welke je niet snel zult vergeten! Je gaat bij Oktoberfestreizen.nl vooral je eigen gang en je bent met je eigen groepje, geen verplichtingen dus! Je hebt echter wel toegang tot allerlei Oktoberfeesten nodig!
Kontaktuppgifter
Wogmeer 79, 1711SX, Hensbroek, Nederländerna
- 0031 6 8394 3010
- info@oktoberfestreizen.nl
- www.oktoberfestreizen.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede begeleiding
Goede begeleiding, prima zitplaatsen en uitstekende service!
Geweldige ervaring
Fantastische ervaring!
Fantastische tafel(s)! Geweldige ervaring!
Goede begeleiding
Goede begeleiding, aangename ontvangst en een leuke plaats in de biertent!
Wij hebben een onvergetelijke…Oktoberfest reis
Wij hebben een onvergetelijke Oktoberfest gehad in München, perfect geregeld en super sfeer. De begeleiding op lokatie was uitstekend en zulke goede biertenten !!
Echt een aanrader!!
Top Organisatie
Duidelijk, goed geregeld en als je gewoon op tijd ben komt alles in orde :)
Als je echt wilt genieten van het Oktoberfest raad ik aan hier bij te beginnen!
Fijne mensen en helpen je waar het nodig is!
Zeer goed georganiseerd
Zeer goed georganiseerd. Alles verliep goed. Goede begeleiding en vriendelijke mensen allemaal. Echt een aanrader.
Prima geregeld allemaal en een…
Prima geregeld allemaal en een geweldige ervaring!
Compleet ontzorgt een goede tafels in…
Compleet ontzorgt een goede tafels in mooie biertenten
Leuk
Goed georganiseerd, alleen spijtig van de tafelwissel naar de kleine tent
Alles geregeld en ontzettend behulpzaam!
We wouden graag als groep vrienden een keer naar Oktoberfest gaan en iemand raadde deze website aan.
Eigenlijk op de website konden we alles van tevoren regelen. In welk weekend we langs wouden, een tafel boeken tijdens het weekend en daar kwam ook nog eens een optie bij voor een afterparty!
Tijdens het weekend hebben ze gezorgd dat we zo snel mogelijk door de menigte kwamen en aan onze tafel konden worden gezet. We hebben echt genoten van het weekend en zullen zeker in de toekomst nog een keer bij hun boeken!
Top geregeld
Top geregeld! Je krijgt precies wat er beloofd is. Ook de ontvangst is prima!
Voor ons was de kleine tent wat minder, dat had meer met de muziek te maken, een Tiroler kwartet tegenover een grote live band in de grote tent. Dit lag zeker niet met de organisatie.
Bedankt voor de organisatie!

Svar från Oktoberfestreizen
Super Oktoberfest 2025
Het voortraject m.b.t. de reservering van de tafels en tenten met alles erop en eraan was super geregeld.
Het ontvangst de begeleiding vanaf het verzamelpunt naar de tenten was ook goed geregeld, alleen de tweede sessie was niet zo leuk. Veel gelopen om opnieuw binnen te komen, misschien verstandig om een verzamelpunt binnen de hekken op het festterrein te organiseren. Voor jullie misschien ook gemakkelijker.
Ook de eerste tent de mensen voorzien van polsbandjes net als de tweede sessie, kunnen ze gemakkelijker in en uit de tent.
Verder alles vriendelijk en goed geregeld.

Svar från Oktoberfestreizen
Top feest wat je een keer mee moet maken!
Was allemaal super goed georganiseerd en echt een topfeest! Grote kans dat we volgend jaar weer gaan!
Al vier keer met oktoberfestreizen geweest
Ook dit jaar voor de vierde keer met oktoberfestreizen naar het Oktoberfest gegaan. Alles wordt geregeld, je hebt een mooie gereserveerde zitplek (geen gedoe) en de medewerkers van oktoberfestreizen zijn altijd vriendelijk en gezellig.
Oktoberfest munchen
Toffe ervaring, toffe organisatie, fijn geregeld. We hebben er van genoten.
De beste partij voor de ultieme…
De beste partij voor de ultieme Oktoberfest-ervaring!
Geweldig geregeld
Geweldig geregeld. Niet hoeven duwen en rennen voor een plek en prijstechnisch goed. Eric onze host was een echte mensen mens. We zaten in het laatste weekend maar daar was niets van te merken. Nog enthousiast en wilde ons een mooie tijd geven. Thanks!
het was erg goed geregeld
het was erg goed geregeld, niets op aan te merken
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.