Jeg har tanket på Oil og bliver bedt om at tilmelde mig med mit tlf Jeg undrer mig, hvorfor standeren tilbyder mig at tilmelde mig med mobilen uden at oplyse mig om, at rabatten ikke gælder på den... Se mer
Det här tycker kunderna
Meget fin loyalitetsaftale for os der stædigt holder fast i vores benzin- og dieseldrevne biler. Venlig og kompetent kundeservice, der kan træffes på telefon (og tilmed et rigtigt mennes... Se mer
Jeg ville ønske jeg havde læst anmeldelserne før jeg var så dum at tanke hos jer! IGEN kan jeg kun bekræfte, at i reservere 1000kr. For en tankning, andre selskaber frigiver det overskydende reserver... Se mer
Företaget har svarat
Oil Nexø. Super god service. Kom torsdag d. 9.9.2021, for at købe smurt morgenbrød og kaffe. ( var kommet med færgen fra Køge kl. 06.00). Det personale vi blev betjent af var super søde imødekommende... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Hos OIL! tank & go ApS er det nemt og bekvemt at tanke. OIL! sikrer en altid fair og billig pris på kvalitetsbrændstof. OIL!’s tankstationer er velfungerende, hurtige og betjeningsvenlige. OIL!’s tankstationer er fortrinsvis placeret i forbindelse med dagligvarebutikker og butikscentre. Ud over brændstof til lav pris, tilbyder OIL!’s naboer mulighed for bilvask på udvalgte steder. OIL!’s tankstationer er primært nye og nogle af de mest miljøvenlige stationer i Danmark. For OIL! er det en selvfølge, at alle arbejdsprocesser udføres på en sådan måde, at der tages størst mulig hensyn til miljøet. OIL’s brændstoffer er under regelmæssig overvågning af et uafhængigt laboratorium og tilsætning af additiver opfylder kravene til moderne højteknologi.
Kontaktuppgifter
Danmark
- www.oil-tankstationer.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Blev smidt ud af butikken da jeg kom 1…
Blev smidt ud af butikken da jeg kom 1 min før de lukkede. Kendte ikke åbningstiden men de unge folk skulle hjem til tiden
Deres hjemmeside virker ikke
Deres hjemmeside virker ikke, så aner ikke hvordan jeg skal framelde mig deres spam-sms'er fra et fordelsprogram jeg aldrig har tilmeldt mig ....
Tanker for kr 222,94
Tanker for kr. 222,94. Ser til min forbavelse at på min konto er reserveret kr.1000,00.
Det fatter jeg overhovedet ikke man gør. I kan se mit køb, der kun er købt for ovennævnte beløb.
Det er simpelthen en gemen frækhed at gøre dette. Jeg handler aldrig på denne tankstation, til skræk og advarsel til andre hold jer væk, de reserverer alle jeres penge.
Dovenskab og manglende kunderservice
Jeg var i dag d. 3/1 2023 på Oil tanken i 6710, Sædding i Esbjerg for at hente en pakke. Da jeg kommer ind, bliver jeg mødt af 2 unge drenge, som har overtøjet på, og de afviser, at jeg kan hente en pakke. Dette er jeg uforstående over for, idet jeg kom i jeres åbningstid, og jeg skulle bruge pakken til en fødselsdagsgave i morgen tidlig. Nu er der ikke andet at gøre, end at jeg må skuffe fødselaren på grund af jeres manglende service og dovenskab. Det er sidste gang, at jeg handler og henter pakker hos jer, da det ikke kan passe, at personalet har mere travlt med at få fri end at yde god kundeservice.
Fup og fake markedsføring!
Fup og fake markedsføring!
Som trofast kunde få man en sms :
“OIL! ønsker alle en glædelig jul.
Fra nu og til og med den 18. dec. 2022 er din rabat 30 øre pr. liter”
Rabatten fremgår ikke på hverken standeren eller på kvittering .
Hver gang du tanker popper det et skilt op om tilbud til nye kunder.. rabat gælder fra næste gang !
Luse og billig 3 klasses lommetyveri

Dårlig kundeservice
Har været fast bruger af Oil! I en længere periode, men det er helt sikkert slut i dag.
Jeg skal tanke en aften til fuld tank, da benzinpistolen pludselig slår fra efter 80 kr... Jeg har hverken kunne høre eller mærke benzinen fra pistolen, så jeg tjekker bilens bezinmåler og ser, at den ikke har rykket sig.
Næste dag ringer jeg ind til kundeservice og bliver belært om, at nogle biler ikke kan registrere en ændring i benzinindhold på 6 L, hvilket er rigtigt, men da ikke for en lille Hyundai i10, som kun kan indeholde omtrent 30 L. Der er 6 L 1/6-del af hele tanken - det kan bilen altså godt registrere...
Dette fortæller jeg jo selvfølgelig kundeservice, hvortil hun afbryder mig og fortæller mig, at jeg altså har fået mine 6 L. Jeg erklærer mig uenig, men hun siger, at det kan jeg ikke være, for jeg har fået dem.
Der blev sågar ikke engang bedt om dokumentation eller andet, hvilket jeg havde flere billeder af.
Jeg håber, at de 80 kr. var en loyalitetskunde værd... men ud fra jeres gennemsnitsvurdering på Trust, skulle jeg nok havde skiftet for længst :)

Svar från OIL! Tankstationer
Har dem mistænkt for at man ikke…
Har dem mistænkt for at man ikke får det antal liter man betaler for..
Skulle sælge min bil og ville derfor fylde lidt diesel på så den ikke lyste rød længere.
Fyldte på for 78 kr, men da jeg tændt bilen havde måleren ikke flyttet sig.. Så tankede igen for 80 kr. Men samme resultat, lyste stadig rød.
Kender min bil ret godt, har haft den i 11 år..
Da jeg ringede ind til OIL, fik jeg en lang plade fra telefon damen, men hun lovede at hendes chef ville ringe tilbage til mig... Men har aldrig hørt noget.. Det er over 2 måneder siden.
Så pas på og hold øje med om I får det I betaler for.
Tak for svar, her Ca 5 måneder efter jeg ringede til jer.. 🥴
Jeg kan kun gentage hvad jeg skrev tidligere, kendte min bil ret godt efter 11 år.
Og I har stadig ikke ringet som I lovede at gøre.
Så jeres svar kan ikke rigtig bruges til noget. Desværre

Svar från OIL! Tankstationer
For en i sku da også Indkøb 200 kr = 2000 kr reserveret.
For en i sku da også. Det er lige dygtigt nok, nogle vil sige smart i en fart :-(
Jeg tankede diesel på Tåastrup OIL! for 150 kr. På det kort reserverede i 1000 kr. Kortet blev derefter uvidende afvist, da jeg ville tanke ADBLUE. SÅ brugte jeg et andet kort til at tanke adblue for 44,59. På det kort reserverede i også 1000 kr.
Indkøb for ialt 200 kr = 2000 kr reserveret.
Det er kraftedme IKKE GODT NOK. Alle andre firmaer kan reservere det beløb man køber for, så kan i også.
Men hvis det er kortsigtet løbende gratis kredit i arbejder ud for, således at i har (kundernes) penge til at købe brændstof for, så kan i godt lede efter en anden firmastruktur.
Jeg vil herefter sprede rygtet... Mund til øre virker ufatteligt godt her i Danmark.
Jeg ville bare tanke, fordi i ligger ved siden af wash world. Dem vedbliver jeg med at bruge, ikke jer.
Med sure hilsner Thomas :-(
SÅ KOM FROBRUGEROMBUDSMANDEN MED SIN BEDØMMELSE:
Tankstationer
Forbrugerombudsmanden har gennem de senere år modtaget klager over flere tankstationer. Alle tankstationer reserverer et beløb forud for tankning på selvbetjeningsstanderne, men størrelsen af beløbet varierer mellem 450 kr. og 1.200 kr. hos de enkelte tankstationer. Forbrugerombudsmanden har konstateret, at tankstationerne enten slet ikke oplyser om reservationerne eller oplyser det på mærkater på selvbetjeningsstanderne, som man nemt kan overse i forbindelse med tankning.
De forbrugere, som har klaget til Forbrugerombudsmanden, var ikke klar over, at der skete en reservation af beløb forud for tankningen på selvbetjeningsstanderne, men opdagede det, fordi beløbet fortsat var reserveret på deres bankkonti efter betaling for tankningen.
Tankstationernes brancheorganisation, Drivkraft Danmark, har meddelt Forbrugerombudsmanden, at alle Drivkraft Danmarks medlemmer fremover vil oplyse det præcise beløb, der reserveres, i det digitale skærmflow på deres selvbetjeningsstandere, hvor betalingsprocessen foregår, således at forbrugerne accepterer reservationerne. Alle tankstationer, der er medlemmer af brancheorganisationen, vil implementere dette inden udgangen af august 2023.
Forbrugerombudsmanden er derimod ikke nået til enighed med branchen om, hvorvidt det er berettiget at reservere et langt større beløb på forbrugerens konto, end forbrugeren skal betale. Forbrugerombudsmanden har modtaget klager over dette og arbejder fortsat med det spørgsmål.

Kære Oil
Kære Oil
Det er mig meget uforståeligt, at I ser jer nødsaget til at reservere 1000 kr, på min bankkonto i skrivende stund i 27 timer, for at jeg skal betale 300 kr. for benzin.
Jeg håber, at I har en god smag i munden.
Jeg er endda guldkunde og får 20 øre i rabat pr. liter benzin hos jer.
Det er slut. For eftertiden tanker jeg hellere de steder, hvor jeg kan betale med, mobile pay, jeg tør da aldrig mere tanke hos jer, når I holder resten af min månedsløn som reserveret, indtil det passer jer, at frigive dem...

Spærre penge på kort…
Selve tankningen var helt som forventet og det har jeg ikke noget og udsætte på men når jeg tanker for 660kr og i låser jer på 1000kr fortjener i kun en stjerne?
Kan se det normalt for jer og ikke andre steder jeg tanker. Jeg kommer ikke mere ved jer så længe jeg kan læse i jeres anmeldelser i har en fuldstændig unødvendig praksis

hvad er det for noget at i tager 800
hvad er det for noget at i tager 800
kr fra min konto og plus beløbet jeg har tanket for?! uden forklaring eller advarsel!!jeg har aldrig oplevet noget lignende- er det her overhovedet lovligt?
Fik nytårshilsen fra oil.. MEN
Fik nytårshilsen fra oil. Desværre oplyser i samtidigt i jeres sms at rabatterne som førhen hed GULD 25 øre, nu falder til 20 øre mens i samtidig skriver at nu får man højere rabatter. Hvordan hænger det lige sammen?
Oil Nexø super god betjening
Det personale vi blev betjent af var super søde imødekommende og behjælpelige på alle måder.
Hold jer væk fra Q8 ved Esbjerg…
Vi har lige besøgt Q8 ved Esbjerg motorvejen 646. Man skal sku lede længe efter dårligere betjening i Danmark. Jeg stod pænt i kø og da det var min tur blev jeg sprunget over selvom at jeg præciserede, at det altså var min tur var hun ligeglad.(en sur gammel kvinde) som ej heller gad hilse på sin unge kollega
(Ung mand) der mødte på arbejde. Jeg fik absolut ingen god betjening. Fik ikke engang spørgsmålet om, hvorvidt jeg ønskede min bon.
Anbefaling til alle STOP ved næste tank Her får du 100 % en bedre betjening ind på denne Q8 tank😡😡😡 jeg kommer aldrig her igen
Vi blev expederet af en medarbejder ved…
Vi blev expederet af en medarbejder ved navn mads i jeres esbjerg afdeling (sædding )og han var utrolig uhøflig og svarede grimt da vi sagde god dag efter vi havde købt vores ting ,syns virkelig i burde uddanne jeres personale så de forstår hvad kunde betjening er for noget ..
Jeg har brugt Oil et stykke tid
Jeg har brugt Oil et stykke tid, men det er slut, idag kommer jeg ud for at tanke, men der er service på standeren helt ok selvfølgelig, jeg ruller vinduet ned og spørger pænt manden, hvornår jeg kan tanke sådan cirka, men han gad sku da ikke engang at svare, meget uhøfligt, så jeg kørte til OK, tak for denne gang Oil.
Kommer der jævnligt!
Kommer der jævnligt!
De er altid flinke!!
Men Betjeningen er bare generelt sååååååå! Langsom!😓. Øvvvvv
Jeg har tidligere fået god og hurtig…
Jeg har tidligere fået god og hurtig telefonisk service vedr. loyalitetsaftalen. Tankede d.31.8., hvorefter jeg dagen efter fik sms, at i september ydes ekstra rabat pr liter. Tjekkede min tankning og ekstrarabatten var med. God stil!
Reserverer/trækker 800 kr for tankning
Jeg betalte med et debit visa kort, og var ikke opmærksom på at de trak 800 kr for min tankning til ca. 303 kr. Da jeg efterfølgende handlede i Føtex fik jeg en advarsel via min app at mit betalingskort var ved at løbe tørt...og der opdagede jeg de 800 kr var trukket / reserveret. De er det stadig over et døgn senere. Jeg synes det er uacceptabelt, og tanker ikke der igen indtil de finder en bedre løsning. Havde jeg købt for 450 kr hos Føtex i stedet for 424 kr var mit køb blevet afvist pga. Oil's dårlige løsning. Jeg har ikke oplevet lignende med samme betalingskort andre steder.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.