OfficeCity Kantoormeubelen Omdömen

3 810

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jammer dat jullie de uitvoer niet zelf doen, hiermee leg je jullie service in de handen van een andere partij.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

One of the panels delivered was damaged, but is was solved very fast after contacting service. So very good, fast and friendly service!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede prijs en mooie kwaliteit. 2 stuks elektrisch verstelbaar bureau gekocht. Alles was goed verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Ik werd tijdens het proces keurig op de hoogte geho... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fijn dat we bij OfficeCity een ronde tafel van 140 cm konden bestellen. Op het moment van schrijven, hebben wij enkele uren daarvoor, deze in elkaar gezet. De formaat is gelukkig groter dan onze vo... Se mer

Företagsinformation

1. Försäljare av kontorsmöbler

Skrivet av företaget

Groot assortiment kantoormeubelen. Bestel gemakkelijk en voordelig online in onze webwinkel of kom langs in onze showroom. Tot 50% korting op alle kantoormeubelen. Lees de ervaringen & reviews van OfficeCity op deze pagina.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

4 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(3 810)

58 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Ik ben ontzettend tevreden over de service die ik heb ontvangen. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Alles verliep vlot, duidelijk en zonder gedoe. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt prioriteit heeft. Een verademing om met zo’n betrouwbare en behulpzame partij samen te werken. Zeker een aanrader!

26 maj 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Communicatie mag tranparanter

Over de geleverde artikelen zijn we zeer tevreden, maar het contact en de communicatie liet wel wat te wensen over. Onze ervaring is dat we vooral zelf overal achter aan hebben moeten bellen en mailen. Wordt er gezegd u wordt morgen teruggebeld, gebeurt dat niet en blijkt een medewerker vrij te zijn. Of je maakt een afspraak voor een onjuist geleverde goederen, dan wordt er niet gelijk verteld dat artikelen uit Italié moeten komen, dat krijg je ook pas te horen na een tweede telefoontje. Dat is jammer, eerlijke en heldere communicatie zou meer gewaardeerd worden. Onjuist geleverde materialen mogen gewoon worden afgevoerd, niet erg milieubewust. Uiteindelijk door ook zelf energie in het contact te steken alles naar tevredeheid geleverd en omgeruild.

19 maj 2025
Logotyp för OfficeCity Kantoormeubelen

Svar från OfficeCity Kantoormeubelen

Beste,

Bedankt voor de review, vervelend om te horen dat de communicatie de wensen over heeft gelaten bij uw bestelling.

De bestelde vergadertafel is op maat voor u geproduceerd in Italië. Ondanks dat wij geen tijdige update vanuit de fabriek hebben ontvangen, hadden wij u beter op de hoogte moeten houden van de status.

Onze excuses hiervoor, wij hopen dat u verder tevreden bent over de geleverde producten.

Mvg Team OfficeCity

Great service!

Great service!!
Bought a desk and pcu holder. All items delivered on short notice and VERY nicely packed.
The desk was installed easily and everything about it screams quality. Very happy with the purchase. The cpu holder unfortunately didnt fit, but after a short message to service (thank you Lily), the issue was solved.

All in all very happy with the quality and service!

20 maj 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

teleurstellende service en slechte opvolging.

Ik heb een vervelende ervaring gehad met dit bedrijf. Ik had twee bureaus besteld die ik tegen elkaar wilde zetten, maar de communicatie is traag en verwarrend. Zelfs het plaatsen van de tweede bestelling ging al moeizaam.

Elke keer moet ik zelf achter updates aan, want proactieve informatie krijg ik nauwelijks.

Kortom: teleurstellende service en slechte opvolging. Dit verwacht je niet van een professioneel bedrijf.

27 maj 2025

Hele goede service

Hele goede service, heb hier een vergadertafel besteld en kreeg thuis de frame stukken van de opzetstuk niet in elkaar, heb gebeld met de service en de volgende dag was het opgelost, een nieuwe gekregen wat ze op de zaak al in elkaar hadden gezet en al. TOP!

5 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.