Företaget har svarat
Het was eenvoudig om de juiste producten te bestellen. Ook de levering was heel goed. Erg vriendelijke bezorger. Alleen heb ik geen bevestiging gekregen van wanneer de aflevering zou plaatsvinden.... Se mer
Företaget har svarat
prima bedrijf, snelle verzending. Produkt: rolsnijapparaat Olympia: goed product, maar zoals vermeld kun je echt geen 10 vellen papier erdoor laten snijden. Ook na een jaar intensief gebruik gaat de... Se mer
Företaget har svarat
Of het nu gaat om printpapier, schoonmaakmiddelen of die ene fijne pen — bij Office Centre bestel je alles wat je nodig hebt in één keer. Scherp geprijsd, direct leverbaar en met service waar je op kunt rekenen. Van kantoor tot thuis, bij ons is het gewoon goed geregeld. ✅ Snelle levering uit eigen voorraad ✅ Altijd scherpe prijzen ✅ Deskundige klantenservice die meedenkt ✅ Eenvoudig betalen: ook zakelijk achteraf
Rondebeltweg 102, 1329 BH, Almere, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik vind het opvallend dat een heel eenvoudige en kleine bestelling in 2x wordt afgeleverd. Waarom. Dat is voor jullie toch veel te duur?
3 artikelen besteld. Prima verlopen maar niet verwacht in 3 delen. 2 dozen per Postnl en 1 doosje per DHL.

Svar från Office Centre
Helaas arriveerde er een flink gehavende doos, wat ook voor schade aan de door mij bestelde producten leidde. Bij een aantal producten zelfs tot niet te herstellen schade. Ik kreeg per ommegaande reactie en de verloren gegane producten zijn snel nog nageleverd. En dat het zo aankwam ligt natuurlijk sowieso niet aan office centre, maar aan de vervoerder. Maar de volle tevredenheidsscore door hoe ze ermee omgingen!

Svar från Office Centre
De bestelling is goed aangekomen .Het is allen jammer dat de bezorgtijd van DHL "zo ruim'' is ,van 8 uur `s ochtends tot 6 uur `s avonds''
Met vriendelijk groet
A Moret

Svar från Office Centre
Ik had een 1 ster review gegeven omdat ik van mening was dat ik niet geleverd had gekregen wat ik had besteld. Office Centre stuurde mij een keurige mail met het aanbod om dit uit te zoeken. Nu blijkt dat ik wel geleverd heb gekregen wat ik heb besteld. De fout lag volledig bij mij.

Svar från Office Centre
Alleen heb ik geen bevestiging gekregen van wanneer de aflevering zou plaatsvinden. Dat was daardoor een verrassing.

Svar från Office Centre
Keurig verpakte bestelling snel en correct geleverd.
Chapeau.

Svar från Office Centre
De doos was niet goed dichtgeplakt, waardoor hij half open was toen ik hem kreeg. Daardoor waren de hoekjes van het papier dat ik heb gekocht licht beschadigt. Althans bij de bovenste 10 à 20 vellen.
Verder prima. Snelle levering.

Svar från Office Centre
Bezorging werd tot twee keer toe uitgesteld. Product had in de brievenbus geleverd kunnen worden maar zat in een enorme doos.

Svar från Office Centre
Correct zoals het hoort, er waren wat problemen met het aantal exemplaren, maar dit is op een correcte manier opgelost. Prima

Svar från Office Centre
Wij hadden een liniaal besteld voor een perforator,
Die kwam binnen in een doos?? dat had ook in een bubbelenvelop gedaan kunnen worden.

Svar från Office Centre
Retourneren wordt wel erg lastig en kostbaar gemaakt. Ik moet nog wachten op de afhandeling, maar dit is zeker geen coolblue of bol.com ervaring. Ik vermoed dat dit ook niet het streven is overigens.

Svar från Office Centre
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.