Jeg fik bestilt to skabe en til under trappen og en til overtøj ved hoveddøren gennem Kenneth i Hvidovre. Han var god til at vejlede mig så jeg fik mine ønsker opfyldt. Ventetiden var det hele værd👌�... Se mer
Det här tycker kunderna
Super flotte skabe Vi besøgte Nyt Skab i Birkerød, hvor vi i 1,5 time gennemgik de 3 værelser med skråvægge, der skulle laves indbyggede skabe i. René spurgte hele tiden ind til vores beh... Se mer
For 15 år siden fik vi opsat en del skabe af NYT SKAB, og de har igennem alle årene fungeret upåklageligt. Skabene er flotte og indretningen har man helt selv bestemt. Selv om skabene var lidt dy... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Indbyggede skabe til hjemmet. Specialist i skabe til garderobe, walk in, entre, kontor, pc / computer, bryggers. Med skydedøre eller hængslede låger.
Kontaktuppgifter
Stamholmen 153 st, 2650, Hvidovre, Danmark
- booking@nytskab.dk
- www.nytskab.dk
Jeg fik bestilt to skabe
Jeg fik bestilt to skabe en til under trappen og en til overtøj ved hoveddøren gennem Kenneth i Hvidovre. Han var god til at vejlede mig så jeg fik mine ønsker opfyldt. Ventetiden var det hele værd👌🏼
To nye skabe
To nye skabe i lejlighed med skæve vægge og gulve udført til perfektion.
Dyrt? Tja, men resultatet er fremragende.
Alle aftaler overholdt.
Behageligt personale både i administration og de udførende håndværkere.
Over al forventning
Vi har lige fået opsat to flotte specialfremstillede bryggersskabe af NytSkab og er ovenud tilfredse med hele processen og resultatet. Vi startede med besøg i showroomet i Birkerød hos René, hvor vi fik lavet en rå skitse og bagefter fik vi med gode input frem og tilbage designet skabene lige efter vores behov. René var meget imødekommende for vores ønsker. Der blev også målt op med laser i vores hjem og kigget på farveprøver. Leveringstiden var ca. 4 uger så det var ikke galt. Imens gjorde vi det ‘forbudte’ og fik spartlet vores vægge, så vi var ret nervøse for om målene nu ville passe, men det viste sig slet ikke at være et problem da alt blev tilpasset ved monteringen. Heller ikke vores vandrør var et problem og de er blevet flot skjult. De søde og dygtige montører fik deres sag for med vores skrå loft og gulvet der hælder pga gulvafløb, men alt er blevet skåret flot til.
Selve kvaliteten af skabene er også langt bedre end vi turde håbe på. Vi valgte melamin og det ser meget flot ud. Alle hylderne, skuffer osv indvendigt er i samme farve som udvendigt, så det giver et helstøbt og luksuriøst udseende. I det ene skab skulle vi have en indbygget fryser og det kunne også lade sig gøre. Prisen synes vi er fin når man får så god service og montering tilmed. Det tog de to personer to dage.
Vi vil til enhver tid anbefale NytSkab og vælge dem til nye opgaver.
Fantastisk professionelt firma
Fantastisk professionelt firma. Væggene og gulvene i vores ældre hus var skæve, men alt blev målt op flere gange og slutresultatet var over alt forventning.
Medarbejderne det satte skabet op var utrolig behagelige og omhyggelige og alt blev leveret helt som vi ønskede. Rengøringen efter opsætningen var helt utrolig.
bedste skræddersyede skabsfirma
Jeg ville lave et specialdesignet skabe til mit teknikrum, og jeg kontaktede Nyt skab. Jeg blev kontaktet af Kenneth, som besøgte stedet under hård byggetilstand. I stedet for at sælge produktet forsøgte han at forstå, hvad der var mit krav, og hvordan det kan opnås, og hvad der vil være udfordringerne. Han var så professionel hele tiden og var klar til at tage sin telefon op når som helst på dagen for at hjælpe. Da jeg havde bestilt, modtog jeg produktet, som var af højkvalitetsmaterialer. Jeg valgte at installere hos Nyt Skab, og teknikerne David, som var meget grundig og ekstremt dygtig, gjorde et fantastisk stykke arbejde. Jeg er glad for at jeg har valgt Nky skab og vil varmt anbefale dem, jeg vil også i fremtiden gå med dem. Mvh Benedict
Super service fra start til slut.
Super service fra start til slut.
God vejledning og input til de 2 projekter vi havde planer for blev givet af Kenneth Hansen.
Opsætning var oplyst til at skulle tage to dage, det blev faktisk til kun en, en ekstra time blev dog nødvendig en anden dag da en komponent havde transportskade og måtte udskiftes.
Dygtige håndværkere til opsætning.
Vi mødte en fantastisk service hos…
Vi mødte en fantastisk service hos Torben i showroom i Birkerød. Der var stor hjælp til de forskellige løsninger vi søgte og vi kunne endda se en meget special løsning i deres showroom som vi ikke fandt andre steder. Meget god nærvær og forståelse for hvad vi ønskede af løsninger. De bedste anbefalinger, Annemarie og Line.
Skuffende oplevelse.
Skuffende oplevelse.
Vi fik endelig taget os sammen til at køre til Hvidovre for at bestille et lille skab der skulle dække over vores grimme el-installationer.
Vi blev enige om design og levering. Vi spurgte ind til om vi skulle betale noget indskud - det fik vi at vide vi ikke skulle. Da der var gået 3-4 uger blev vi rykket for indskud og at vi ikke havde betalt. Det fik vi fikst straks samtidig med at vi fik at vide at levering var rykket 2 uger. Vi gjorde opmærksom at såfremt vi ikke havde fået besked om levring med den nye dato ville vi aflyse vores bestilling og have indskud tilbage. Denne meddelse kom så i går at de desværre ikke kunne levere alligevel. Lidt tyndt efter alle de ugers venten. Det eneste positive der er at fortælle om dette er at vi straks fik indskudet tilbage. Men det er ikke et sted vi handler igen

Svar från Nytskab
Levede ikke op til forventninger
Levede ikke op til forventninger
Fik leveret og monteret et garderobeskab, som af forskellige årsager ej oplyst i forbindelse med opmåling i vores hjem, ikke kom til at ligne den model vi havde set. Nyt Skab valgte nogle løsninger ud fra egne forudsætninger som ikke harmonerer med vores forventninger. Indvendig ser det halvfærdigt ud og decideret grimt. Der var desværre ingen forslag til forbedringer fra selskabets side. Montage arbejde er fint, helheds indtrykket ikke.

Svar från Nytskab
Fremragende oplevelse - varm anbefaling!
Fremragende oplevelse, kan MEGET varmt anbefale NytSkab hvis du har brug for et skræddersyet skab. Udover at vi har fået nogle fantastiske skabe var servicen hele vejen igennem helt perfekt - lige fra rådgivning om muligheder, opmåling, fleksibilitet med montering, dygtige montører og bare en generelt positiv, venlig og proaktiv service.
En købsoplevelse som sprænger rammerne
Jeg kan på det kraftigste anbefale Nyt Skab, hvis du har brug for et specielt designet skab helt efter dit behov. Efter at have besøgt 2 andre konkurrenter som tilbyder specielttilpassede skabe, er det min erfaring, at Nyt Skab både leverer kvalitet, lytter, rådgiver, tilpasser alle mål, leverer til aftalt tid, yder kundeservice ud over det sædvanlige, overholder alle aftale, informerer løbende, monterer, ryder op efter montering og tilretter mindre mangler hurtigt og uden diskution. Jeg har nok glemt noget. Det var nemt at vælge mellem de 3 konkurrenter. Tak til Kenneth for en god oplevelse.
Indbygget skab
Vi fik sat et indbygget skab op i december, og vi er superglade for det. Desværre gik der en liste i stykker på den ene skydelåge torsdag aften, vi skrev en mail og blev ringet op fredag formiddag, fik besigtiget skaden en halv time efter og en halv time efter det kom der håndværkere og fiksede problemet. Super god service, kan klart anbefales
Tip top
Tip top service og udførsel.
Kun gode ord med på vejen herfra om Nyt Skab.
God proces fra A-Z
Vi har fået Rene til at hjælpe os med at bygge et skab i vores skunk. Igennem hele processen har der været tid og tålmodighed til vores mange spørgsmål og Renes far har været hjælpsom med at foreslå gode løsninger. Da vi kom til selve etableringsfasen fik vi besøg af to dygtige og betænksomme håndværkere. Vi endte med at finde en lille fejl, som blev rettet uden anmærkninger. Jeg har kun gode oplevelser med Rene og co.
Fantastisk service og produkt
NytSkab.dk indfrier alle drømme for folk, der gerne vil have et lækkert indbygget skab i luksusklassen (for det er ikke helt billigt).
Der er professionel service i såvel designfasen som i opsætningsfasen, og produktet er af meget høj kvalitet.
Jeg var særligt imponeret over, hvor flot skabet er indbygget (udskåret rundt om stuk og gulvpaneler), og at man knap kunne se, at der havde været håndværkere i lejligheden - bortset altså fra er lækkert nyt skab.
Bestilt vores drømme skab til…
Bestilt vores drømme skab til soveværelset, 3 ugers leveringstid. Fredag kom der 2 unge fyre og satte det op på 7 timer.. de var så høflige, gjorde et godt stykke arbejde og der var gjort rent, da de kørte.
Har kun roser for skab og opsætning.
Kan helt klart anbefale nytskab.dk
Fantastisk flot oplevelse
Fantastisk flot oplevelse. Bestilte to special designede skabe til vores nye lejlighed. Lidt forsinkelse grundet corona, men ok. Fik at vide de ville bruge to dage, de brugte 6 timer. Fantastisk dygtige håndværkere, meget flot arbejde. Kan klart anbefale dem. Og der var totalt rengjort efter deres arbejde. Vi takker.
Har nu fået lavet 2 skabe med hjælp fra…
Har nu fået lavet 2 skabe med hjælp fra Kenneth, og det er den bedste løsning.
Har haft så meget bøvl med andre håndværkere, men her bliver alt som aftalt og til tiden.
Kan kun anbefale at bruge dette firma.
Vi er yderst tilfredse med vort nye…
Vi er yderst tilfredse med vort nye indbyggede skab, og jeg er meget imponeret, hvad angår deres yderst moderne opmåling. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Nyt Skab, både hvad service og pris angår.
Tak til Nytskab!
Vi bestilte skydedøre af Kenneth i Hvidovre.
Super resultat, fornuftig pris og god service. Kan kun anbefale dem.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.