Den 1. Maj bestilte og betalte jeg for små 3000 kr dele. Dags dato 28 Juli har jeg intet modtaget. Har gentagende gange rykket for de bestilte ting, hver gang forgæves. Vil på INTET tidspunkt anb... Se mer
Företaget har svarat
Hold jer langt væk. Rolf er en svindler af værste skuffe. Han er stoppet ved nytdrev skriver han på FB men sælger som han stadig er der. Værste service og utroligt han kan sove om natten
Hej Bådfolk. Jeg har nu flere gange købt vare hos Rolf. Aldrig har jeg fået bedre service, Rolf deler også ud med hans viden ang. foranstående reperationer, varen du bestiller passer bare og kommer... Se mer
QMI,Royal Purple,Mercruiser,OMC,Alpha One Gen I,Alpha One Gen II,lower unit Alpha One,upper unit Alpha One,OMC Cobra,erstatningsdrev,billige drev,hvilken olie på motoren,hvilken olie på drevet,service på bådmotor,gearhjul til mercruiser,gearhjul til omc,
Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Skulle bruge en ny starter og fik gode råd og vejledning. Ca. 40% billigere end andre på nettet og levering dagen efter i min carport. Så bliver det ikke meget bedre.

Svar från Nytdrev
Super service, priser, samt assistance. yderst hjælpsom og imødekommende.
Kan kun anbefale at handle hos nytdrev.dk

Svar från Nytdrev
R for rolf eller rolf for røvh.l må være en til en.
Jeg ringer til Rolf tirsdag 16/5 og får bestilt lidt stumper - får følgende priser oplyst pr tlf.
- pakning’ sæt til øverste del af mit Alpha one gen 2 drev 500,-
- Impeller sæt 350,-
- 2 liter gear olie ,-??
Det synes jeg sådan set er fair nok ift til priser. Men da Rolf trykker er lige med på lommeregneren får han et beløb der hedder 1371,- der er så nogen muligheder man kan stille op i følgende rækkefølge
- pakning’ sæt må være lavet af bladguld
- Impeller på være til spodsbjerg/Tårs færgen.
- Ellers har jeg fået gearolie som ALDRIG forgår
- eller har jeg fået voldtaget min muldvarp ( pengepung )
Jeg vælger at bestille varende trods alt
( da jeg er lidt presset på tid)
Idag fredag 17/5 får jeg så en halv smadret papkasse leveret på modtagerflex ( det nok bare postnord der har kastet med dem )
Til min undren er der Så INTET af det jeg har bestilt der passer til netop mit alfa drev.
Jeg ringer til “nyt” drev og siger på en pæn måde det er jeg lidt træt af - hvor til han pænt siger : send mig varerne retur på din regning også overføre jeg pengene til dig, også skal du ALDRIG kontakte mig igen.
Nu kan man så stille dig selv det spørgsmål kommer de penge nogensinde retur!
Får 1 stjerne da 0 ikke kan gives!

Svar från Nytdrev
Selvom de ikke kunne skaffe den del jeg skulle bruge, har Rolf i den grad hjulpet mig på vej til at min båd forhåbentligt snart kan starte og sejle.
Med kyndig vejledning og grundig snak med min mekaniker, har de sammen kunnet udelukke alt andet en tændingsmodulet, som desværre er noget man ikke bare lige kan få fat i.
Jeg siger tak for telefonsamtalerne og hjælpen, og vil helt sikkert se jeres vej igen

Hurtig levering som lovet 👍kan kun anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Nytdrev
Fantastisk god service og hurtig levering samtidig god pris.

Svar från Nytdrev
Stadig ikke muligt at komme i kontakt med Rolf.
Han tager ikke telefonen og svarer hverken på mail og SMS.
Virkelig god kunde service!! Må sige de virkelig kan deres kram! Havde et problem som mange andre ikke har kunne løse, efter mange anbefalinger tog jeg fat i nytdrev. Og ja kan kun tilslutte mig alle de gode anbefaleninger. Helt klart her jeg vil handle frem af !
top professionelt arbejde, og utrolig venlig ekspedition, bestemt ikk sidste gang jeg har handlet her.
Kunne godt oplyse selv at varer er i restordre, så man ikke spilder en uge eller mere hvor der ingenting sker, og selv skal finde ud af dette.
Heldigvis kan man så fortryde sit køb, og penge refunderes skam 'hver torsdag' - men de kom.
Ja, præcis nytdrev ved Rolf, godt ord igen i dit svar. Netop, I er ikke ansvarlige.

Svar från Nytdrev
STOP, handel aldrig ved dette firma.
Købte helt ny motor, fik fragtet båd til Skjen for at få sat motor i. Fik fragtet båd tilbage til Thisted, en udgift på 7000 ialt. Mortor mangler flere ting, bl.a. kaburator (det var sidste sommer). Vi blev forbavsede da vi havde fået at vide motoren var klar, og vi så sejler ud, og finder ud af der mangler flere ting i motoren.
Vi har efterfølgende forsøgt at få de manglende motordele, uden held.
Vi har betalt knapt 66.000 + moms, og vores båd kan stadig ikke sejle.
Det er det værste krejlerfirma.

Svar från Nytdrev
Rolf giver altid en fantastisk service og kan skaffe stort set alt hvad man mangler.
Det eneste sted jeg handler båd dele.

Svar från Nytdrev
De var super flinke og rigtig god service kan varmt anbefale dem

Svar från Nytdrev
Har handlet drevdele til et Bravo 3 drev, samt diverse servicedele til en Mercruiser D4.2.
Super service, priser, samt assistance. Rolf har været yderst hjælpsom og imødekommende.
Kan kun anbefale at handle hos ham.

Svar från Nytdrev
God oplevelse med min handel og hjælp fra nytdrev (Rolf). Hurtig levering og god sparring i mit valg af reservedel. Meget tilfreds.

Svar från Nytdrev
God rådgivning og service fra Rolf. Priserne fejler heller ikke noget - what's not to like?

Svar från Nytdrev
Super flink at snakke med inden bestilling men fik ikke den olie til min Mercuiser som var vist på hjemmesiden. Har nu rykket i 4 md. for en kreditnota på 2 dunke men uden held!!!

Svar från Nytdrev
Bestilte to Afgangsknæ, DryJoint til Mercruiser V8 motor. På hjemmesiden var de angivet som "Original Mercruiser vare". Ved modtagelsen viste det sig at være af fabrikatet "RecMar". Kvaliteten kan sikkert være god nok, men det er ikke OK at sælge det som original vare, når der er tale om en kopi - så der bliver nok ingen "næste gang".
På henvendelse vedr kopi vs. original kom der intet svar fra Nytdrev, der ellers forinden havde været yderst hjælpsom med både rådgivning og med at få leveret varerne.

Svar från Nytdrev
Super hurtig svar på mail og afhentet som aftalt. Virkelig god service og meget hjælpsom. Kan helt klart anbefale Nytdrev 👍

Svar från Nytdrev
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.