Nordsjællands Flytteforretning Omdömen 17

TrustScore 3 av 5

2,8

Företagsinformation

1. Fraktbolag

Informationen kommer från olika externa källor

Nordsjællands Flytteforretning ønsker at være markedsførende på et snævert område inden for nøglefærdige projekter. Dette opnår vi ved at arbejde hårdt og målbevidst og i kraft af vores kreativitet og engagement. Det er virksomhedens mål vedvarende at udvikle egne visioner, politik og strategier, som gør det muligt at levere noget ud over det sædvanlige.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dårlig kommunikation.

Er devsærre lige blevet svinet til på telefonen af Johnny fordi jeg fejlagtigt havde taget fejl af Nordsjællands Flytteforretning og et andet flyttefirma i Nordsjælland. Selvom jeg undskyldte meget over min forvirring og fejl, fik jeg ikke andet end eder og forbandelser hældt ud over mig, i en sådan grad at jeg måtte lægge på. Så jeg håber sandelig ikke at Johnnys telefon manerer er udtryk for hvordan han behandler sine kunders ejendele. Min fejl kunne jo været blevet til hans fordel, for hvis min aftale med det andet firma var gået i vasken, kunne han have brugt denne mulighed til at få opgaven. Men sådan blev det ikke.

1 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kan slet ikke anbefale dette firma

Kan slet ikke anbefale dette firma. De pustede og brokkede sig konstant, da de skulle op og ned af trappen, tror ikke den ene var flyttemand. De ødelagde også en reol de tabte ned af trappen og brokkede sig over så meget legetøj vores barn havde. De tabte også flere kasser på vej ud til bilen. Ydermere spurgte de om vi kunne hente frokost til dem, dette sagde vi nej til og afbrød samarbejdet med dem, da de kom frem med vores ting, vi var bange for de kom til at ødelægge mere. Vi valgte et andet flyttefirma til resten af vores ting.

14 september 2021

Meget tilfreds med service

Meget tilfreds med service. Fik lavet en aftale indenfor 1 uge. Sendte mail med det, der skulle flyttes. To friske fyre mødte præcist. Vi gennemgik, hvad der skulle flyttes. Jeg bar også selv ned og der var plads til flere ting end aftalt. Så gik de ellers i gang med at flytte fra 2. Sal til 3. Sal. Meget fornuftig pris også i forhold til andre, jeg har hentet tilbud fra.

12 juni 2021

Kun ros herfra

Jeg brugte dette firma for præcis 3 år siden og jeg har kun anbefalinger herfra. Johnny kom ud inden flytningen og vurderede “læsset”, flyttekasser kom som aftalt og der kom 3 friske unge mænd på dagen (til tiden) og de var virkelig effektive og søde. Kun ros herfra

25 mars 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vi havde en meget dårlig oplevelse med…

Vi havde en meget dårlig oplevelse med dette firma i november 2020, hvor vi skulle flytte fra et hus - og til et andet. Min mistanke var allerede vakt, da de kom 20 minutter for sent. Men dette var vand i forhold til, at de mødte op i en lille varevogn, hvor vi tydeligt havde booket en stor lastbil. De unge og noget uerfarne folk tog dog fat, så vi klarede det med FIRE ture, hvor den lovede lastbil ville have taget det i et hug. Alt i alt en håbløs oplevelse – som blev en heldagsforestilling. Vi var endvidere nødt til at fremskaffe en trailer, og så kører med den parallelt. Dette firma må på det kraftigste frarådes! Useriøst, og jeg kan næsten ikke tænke mig en dårligere oplevelse og service.

14 december 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Skulle have flyttet mine store møbler…

Skulle have flyttet mine store møbler som jeg ikke selv kunne flytte lige før påske og valgte at kontakte Nordsjællands Flytteforretning.

De 2 flyttemænd (2 unge gutter) ankom til tiden og klarede flytning til absolut perfektion i løbet af 2,5 time. Jeg bad om, at de skulle bære tingene stille og rolig af hensyn til møblerne og de var så omhyggelige og forsigtige med mine møbler.

Jeg kan varmt anbefale Nordsjællands Flytteforretning :)

mvh
Torbjørn

14 april 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ubetinget Nordsjællands bedste flyttefima :-)

Det har været den allerbedste oplevelse at have Nordsjællands Flytteforretning til at klare min flytning til en anden kommune. De overholder aftaler, er positive, er effektive og meget professionelle. De møder to mand op til tiden, er gode til at lytte til kundens ønsker og forsøger i flyttekaos at skabe ro og overblik for kunden.
Det er ubetinget det bedste flyttefirma i Nordsjælland. Med dem indover er man tryg og får en god og sikker flytning.
Kan ikke takke dem nok og anbefaler andre at kontakte dem ved flytning.

12 januari 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Giver 5 stjerner selv om de var lidt…

Giver 5 stjerner selv om de var lidt forsinkede med start tid.
Det blev indhentet senere da de lige smed en vogn og 2 mand mere på opgaven.
Professionel håndtering af opgaven og god kommunikation.
5 stars

21 december 2019

Professionelt og billigt.

De mødte til tiden med 2 professionelle flyttemænd og en kæmpe lastvogn, så vi kunne flytte det hele i et go. De vurderede det ville tage 2 en halv time og det gjorde det, hvilket bragte prisen op på 2300 totalt. Ganske fair og meget billigere end de andre tilbud vi fik. Så jeg kan kun anbefale dette firma til jeres flytning.

3 januari 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ulasteligt og professionelt udført arbejde.

Jeg har brugt Nordsjællands Flytteforretning i indland såvel som udland, hvor stramme tidsplaner og fragt af skrøbeligt gods har udgjort størstedelen af opgaverne. Alt arbejde har været udført til tiden uden hindringer af nogen art, og sikkerheden har været i top. Nordsjællands Flytteforretning udfører deres arbejde med stor ekspertise og kommunikationen er altid klar og forståelig.

12 december 2013

Pålidelig transport

Jeg kan kun anbefale at bruge Nordsjællands Flytteforretning. Venlige og ansvarsfulde folk som ved at en gods skal leveres til den aftalte tid og pris.

11 december 2013
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nordsjællands flytteforretning er de bedste

Nordsjællands flytteforretning er en god samarbejdspartner. De kan være med prismæssigt. Personalet er venligt, stabilt og troværdig. Vi har absolut ingen problemer med at overlade opgaver til dem - store som små. Også opgaver der ska løses her og nu bliver løst med et smil.
Jeg kan kun anbefale Nordsjællands flytteforretning, hvis du skal have noget transporteret.

11 december 2013
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fuldstændig perfekt. Over al forventning.

Efter en katastrofal omgang med MiniTrans, der gentagne gange i løbet af tre døgn måtte opgive at hente mit klaver kontaktede jeg Nordsjællands flytteforretning ved Johnny Otte. Jeg forklarede ham opgaven, og at der var tale om et særligt tungt klaver. Derefter kontaktede han sin makker for at sikre sig, at de kunne klare opgaven, og vendte hurtigt tilbage med et fast tilbud på skrift, der var noget billigere end de øvrige firmaer (halv pris i forhold til minitrans).

De ringede forud som aftalt, og ankom to mand og en lærling i højt humør. Hvad Minitrans måtte opgive mange gange i træk klarede de som en leg. Der blev passet grundigt på gulv, vægge og døre, og jeg følte hele tiden at mit (meget gamle og meget dyre) klaver blev passet grundigt på.

Udover den høje grad af professionalisme de udviste under selve flytningen var det en fornøjelse at være i kontakt med alle tre, der var venlige, humoristiske og generelt bare i godt humør, og så var det desuden en fornøjelse at se, hvor godt lærlingen blev behandlet.

Overordnet set virkelig en god oplevelse, og jeg vil helt bestemt anbefale andre, der skal have flyttet noget til at benytte Nordsjællands flytteforretning.

4 juli 2013

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.