Nordnet Sverige Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 140 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många konsumenter uppskattar verkligen att plattformen är överskådlig och enkel att använda, vilket gör det mycket smidigt att genomföra finansiell handel. Dessutom lyfts kundtjänsten ofta fram som exceptionellt hjälpsam, kunnig och snabb på att svara när man ringer. Vissa recensenter var inte nöjda med vissa förändringar på webbplatsen, gränssnittet och de nya färgvalen som har gjorts. Konsumenter nämnde även att forumet har blivit rörigt och att vissa uppdateringar av grafer har upplevts som onödiga. Människor påpekar också att viss viktig information om framtida utdelningar eller bolån kan saknas ibland.

Ämnen som oftast nämns

User experience

Kunder delar positiv åsikter om användarupplevelse och uppskattar en överskådlig layout med snabba och enkla... Se mer

Website

Användare beskriver tvetydiga upplevelser av webbplatsen, där många uppskattar det stora utbudet och den... Se mer

Customer service

Recensenter nämner positiv feedback om kundservice och uppskattar att det är lätt att komma fram på telefon... Se mer

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personal och beskriver bemötandet som trevligt,... Se mer

Service

Människor rapporterar positiva upplevelser med service och upplever personalen som mycket hjälpsamma och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Courtagefri månadspsrande i ETFer är superbra. Önskar dock fler ETFer i erbjudandet. Vad ni kan göra bättre är likt Avanza lista framtida utdelningar så fort de blir kända. Den funktionen gör att j... Se mer

Det mesta är bra. Vissa ändringar i grafer har varit onödiga, hade gärna kunnat välja saker mer själv så som färger etc. Även vissa felaktigheter i graferna till och från. Gillar inte ändringen dä... Se mer

För mig som har ett medel intresse av investeringar så levererar Nordnet en plattform som täcker mina behov och som utvecklas både när det gäller tjänstespekter, geografiska marknader och användarvänl... Se mer

Jag har haft aktiedepå hos Nordnet i 15år. För 2 år sedan öppnade jag också en aktiedepå hos min nätbank i Handelsbanken. Det har varit betydligt mer strul med den senare än depån i Nordnet. Ringer ma... Se mer

1. Bank

Vi är en ledande nordisk digital plattform för sparande och investeringar. Genom innovation, enkelhet och transparens utmanar vi traditionella strukturer och ger privata sparare tillgång till samma information, verktyg och service som professionella investerare. Vår övertygelse är att kunskap växer när den delas. Hos oss får du därför mängder av inspiration, insikter och möjlighet att diskutera börsen och sparande med andra.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

195 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Det är bra innehåll men onödiga kunskapskontroller för vanliga affärer som inte skiljer sig nämnvärt från vanliga aktieaffärer.

Det är bra innehåll och lättfattliga instruktioner men ni måste upplysa kunderna om alla begränsningar och godkännande som krävs för ganska vanliga order typer. Man blir rent ut sagt förbaskad när man blir fördröjd med en enklare optionsaffär eller en stop limit order i 15 min till en halvtimma bara för att ni infört någon form av kunskapskontroll för helt vanliga affärer som är helt normala och inte kräver sjuttioelva fyllerifrågor. I alla fall inte hos andra mäklare. IB kan visa vägen när det gäller kundservice. Enda anlrdningen att inte flytta till IB är alla översättningskostnader och intyg i samband med dödsfall.

Lätt att manövrera

Lätt att manövrera

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme och för 5 stjärnor.

Ingenting fungerar

Ingenting fungerar. Er app är för dålig att använda och det fungerar inte att använda mobilen för hemsidan, eftersom ni inte lyckats anpassa till mobilskärm😊Enda anledningen att jag använder er är för att jag behöver ha en annan hantering kring courtage för småköp en jag har i min stora portfölj på Avanza. Totalt värdelös och förvånad att ni faktiskt ens har några kunder i Sverige.

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tack för ditt omdöme och din feedback. Tråkigt att du inte är nöjd med vår app som är vår primära produkt på mobilen. Mobilskärm på nordnet.se är alltid lite lurigt, mycket beror också på vilken mobil man har och hur den anpassas. Vi hoppas att vi i framtiden kan få dig nöjd och att du nyttjar hela vårt utbud.

Utdelningsinfo

Det mesta fungerar hyfsat förutom infon om utdelning är ju katastrofalt dåligt uppdaterat.

17 september 2026

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tack för ditt omdöme och din feedback, jag skickar den vidare till berörd avdelning.

Nordnet

Svarar alltid punktligt och kunnigt i…

Svarar alltid punktligt och kunnigt i telefon. Strul kring överflyttning av IPS. Hade kunnat gå smidigare. Blev en del fel. Inloggningen till BankID alldeles för långsam. Tryckte tre ggr innan jag kom in idag.

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tack för ditt omdöme. Roligt att höra att du uppskattar kontakten med oss. Tråkigt att höra att du upplever problem kring flytten och BankID. Jag skickar din feedback vidare till berörd avdelning.

Jag är nöjd med Nordnet

Jag är nöjd med Nordnet. Det är enkelt att månadsspara i fonder och följa mitt sparande. Jag skulle uppskatta ännu tydligare information om avgifter och skillnader mellan fonder.

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme och för 5 stjärnor. Roligt att höra att du tycker allt fungerar fint. Vi arbetar i skrivande stund på att förbättra just de delarna, så förhoppningsvis kommer du hitta det du söker enklare framledes.

Nordnet

Tomas på Nordnet kundtjänst var helt…

Tomas på Nordnet kundtjänst var helt fantastiskt trevlig och kunnig! Vi rekommenderar honom varmt! /Lars & Bengt

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme. Roligt att höra och att ni lyfter Tomas, han är superduktig.

Nordnet

Lite svårt att hitta var mina ordrar…

Lite svårt att hitta var mina ordrar är. Samt tråkigt att chatten inte finns kvar under nyheter och forum. Att man måste klicka vidare .

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tack för ditt omdöme och din feedback. Det uppskattas att du tar dig tiden att skriva hur du upplever våra förändringar. Jag tar det vidare till berörd avdelning.

Nordnet

Jag har haft er i ett antal år nu.

Jag har haft er i ett antal år nu.
Får alltid proffsig och bra hjälp när det behövs. Ingen fråga är för liten eller för stor.
Stort beröm och tack.

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme. Det är exakt så vi vill upplevas, tusen tack för din positiva feedback.

God överblick

God överblick, lätt att få inställningar gjorda och väldigt bra ”tutorial”.

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme och för 5 stjärnor.

Nordnet

Trots flertalet samtal till nordnet om…

Trots flertalet samtal till nordnet om deras forum som spårat ur totalt.ingen verkar jobba på denna avdelning längre.
Flashback nivå hos nordnet,skrämmande hur dåligt det sköts!

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tack för ditt omdöme. Tråkigt att höra om din upplevelse på Nordnet Social. Jag tar det vidare till berörd avdelning.

Familj

Nordnet verkar bry sig om sina användare och jobbar ständigt med att förbättra vår upplevelse

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme. Vi bryr oss, det kan jag garantera. Vi arbetar outtröttligt med att förbättra våra produkter och tjänster.

Stabil och modern plattform

Seriöst, tryggt och stabilitet. I framkant gällande utveckling, funktionalitet och utbud. Snygg UX och många verktyg för att göra det enklare och roligare för sparare och investerare.

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme och de fina orden - det uppskattas verkligen!

Nordnet

man blir utloggad hela tiden!

man blir utloggad hela tiden!

borde finnas ett "titta-läge" som inte loggas ur så fort

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tack för din feedback. Du kan själv ändra inställningarna för hur lång tid det tar innan du loggas ut.

På Nordnet.se: Mina sidor -> Inställningar -> Min profil -> Scrolla ner till Säkerhet och ändra "Logga ut mig efter att ha varit inaktiv".

I appen: Gå till din profil högst upp till vänster -> Inställningar -> Inloggning och utloggning -> Ändra "logga ut automatiskt".

Nordnet

Uppskattar bra o snabb kundtjänst o utv med Citty analyser

Uppskattar bra o snabb kundtjänst o utvecklingen inom privat banking med analyser från Citty

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme. Vi vill alltid vara snabba att ge alla våra kunder service när det behövs. Våra Private Banking-kunder har också ett eget dedikerat team som svarar inom 30-sekunder. Roligt att du också gillar en av våra senaste nyheter, analyser från Citi.

Nordnet

Lätt att navigera och följa…

Lätt att navigera och följa utvecklingen på både egna placeringar och världens börser.

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme och din positiva feedback, det uppskattas!

Femstjärnig app

Jag gillar Nordnet och använder appen dagligen. De tillhandahåller mycket av mina behov på ett bra sätt. Appen fungerar femstjärnigt!

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för 5 stjärnor och ditt omdöme. Roligt att höra att du uppskattar appen.

Nordnet

För det mesta funkar appen fint för…

För det mesta funkar appen fint för affärer.
Någon gång funkar inte inloggning.

Svar från Nordnet Sverige

Hej, tusen tack för ditt omdöme och din feedback. Angående problem med inloggningen så har vi inga kända problem för tillfället, du är mer än välkommen att kontakta vår kundservice så tittar vi närmare på det.